Bu takımı Abdi İpekçi de yenebilecek takımı ben zor görüyorum ve şunu söylüyorum GELECEK SENE EUROLEAGUE E KESİN GİRİYORUZ
Printable View
Bu takımı Abdi İpekçi de yenebilecek takımı ben zor görüyorum ve şunu söylüyorum GELECEK SENE EUROLEAGUE E KESİN GİRİYORUZ
İlk yarı kötü oynasakta, ikinci yarı Göksel'inle Cevher'in üçlükleri geri göndürdü Cihan'ım benim hala kollarım ağrıyor totemden :n:
Gökselin değilmi ?
Göksenin. :)
Welcome to hell :)
http://b1202.hizliresim.com/u/q/2xu7j.jpg
Akşam Abdi İpekçi'de 1500 bayrak ile yine görsel bir şölen sunulacak..Müthiş bir ambians olacak..
Taraftarımız yine müthiş bir destek verecektir bundan şüphemiz yok...İnşAllah kazanırız yenilirsek rakibimizin de şansını getirmiş oluruz bu yüzden mutlaka yenmeliyiz...
Cska 12'de 11 üçlük isabeti bulduğu maçta Olympiakos karşısında ilk yarıyı 54-26 önde bitirdi.Hakikaten uzay takımı bunlar.Kusursuz oynuyorlar.Bu takımı galiba yenen tek takım biz olacağız.
CSKA Olympiakos'u folloş ediyor folloş :n:
Bu kadar fark yapması bizim için çok çok iyi...Hele ki Efes'i yenersek...
Yenersek önemli bugün Efesi . Cska büyük fark atarsa 28 üstü bugün Oly ye Olympiakos'a 1 sayı farkla yenilirsek bile çıkabiliriz averajla ,yenme mevzusuna gelir isek , yenebilirmiyiz inanırsak yenemeyeceğimiz takım yok Andric , Furkan ,Lakovic ve Gordon gününde olursa yeneriz ama bugün önce Efesten bir intikam alalım.
CSKA Moscow 96 - 64 Olympiakos
e yuh yani csk :D
Pankart : "Biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen"
1.ci çeyrek 20-13 yeniyoruz su an rahat ve iyi oyun oynuyoruz sonuda oyle olur insallah.
İlk çeyrek sonucu 20-13 öndeyiz.İnşallah galip geleceğiz.
Gerçekten çok sıkıntı hale dönüştü.Şu periyot bitse de rahata ersek.Yalnız dikkatimi çeken bir olay oldu sanırım Barac Caner'e çelme taktı Caner Vujacic'in ayağına düştü.Caner'e faul çalındı :D
Su an Efes mola degil, nefes almaya çalisiyor
Oktay Mahmuti molayı aldı.Düşüş başladı.Fark 7 ye düştü.Komedi gibi :D
39-32 sona erdi ilk yari , 15 sayilik farki 7 sayiya dusurduk hayirlisi bakalim.
Daha farklı girebilirdik devreye.İşler iyi gidiyor haydi aslanlar alın şu maçı.
55-45 Shipp kral :D
İşte bu, bu taraftar her şeyi hakediyor :)
Galatasaray 64 Efes 56, mac sona erdi. Boylece elemelerden gelen Galatasaray, Euroleague Top 16'da evinde butun rakiplerini devirmis oldu. :)
Efes'ide yendik. We are the best !
Fevkaladeninde fevkinde bir maç oldu.Tebrikler Galatasarayım :)
Kendi sahamızda taraftarında gücünü arkamıza aldığımız zaman yenemiyeceğimiz rakip yok.Tek kelimeyle mükemmel işler yapıyoruz kendi sahamızda.Bugünde baştan sona önde götürdüğümüz maçı aldık.Efes'ede parayla saadet olmadığını bir kez daha gösterdik.
Sıra Pire'de Olympiakos'u devirmekte.Aslanlarımıza güveniyoruz.Elensekte canları sağ olsun.Yaşattıkları gurur bizlere fazlasıyla yeter.
Oktay Mahmuti : "Daha iyi bir organizasyonla, daha iyi çalışmalarla takını yukarıya taşıyalım, geçmişi değil önümüze baklım"
Bu galibiyetle top 16'da sahamızda oynanan maçları kazandık...Tebrikler takımımıza...Taraftarımız yine harikaydı...Olympiakos maçını 2 sayı farkla kaybedersek eleneceğiz hocamıza ve oyuncularımıza güveniyorum inşAllah geçeceğiz bu turu ve final four'a kalacağız...