O ağır siklet boks maçıydı ama... Adamlar haklı :D
Printable View
O ağır siklet boks maçıydı ama... Adamlar haklı :D
adı türk, özü türk, forması alman.
mesut özil dün içindeki türklüğü göstermiştir. :)
Hasan Şaş yapardı bu saha kenarından kart görme işini çok fazla.
Yalnız şu var Mourinho kulağını çekmemiş :D Gözünü parmaklamış :D
Barcelona Teknik Direktörü Guardiola, 3 yılda 11 kupayla eski efsane teknik direktör Johan Cruyff'u yakalamayı başardı. Guardiola, başarısıyla ilgili, "Tek başıma kazanmadım, hep birlikte kazandık" diyerek en büyük payın futbolcularında olduğunu yineledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/ha...yfff_TCKBF.jpg
Barcelona'nın teknik direktörü Josep Guardiola, 3 sezon içinde takımına 11 kupa kazandırarak, Katalan kulübünün efsanevi teknik direktörü Hollandalı Johan Cruyff'u yakaladı.
2008-2009 sezonunda Barcelona'nın başına geçen Guardiola, geçen 3 sezonda kazandığı 10 kupaya, bu sezonun ilk kupası olan Süper Kupa'yı da ekledi. 1988-1996 yılları arasında Barcelona'da görev yapan Cruyff'un 8 sezonda yapabildiğini 3 sezonda yapan Guardiola, başarısıyla ilgili, "Tek başıma kazanmadım, hep birlikte kazandık" diyerek en büyük payın futbolcularında olduğunu yineledi.
40 yaşındaki Guardiola, Barcelona teknik direktörü olmasından bu yana mücadele ettiği toplam 14 kupadan sadece 3'ünü kazanamazken, 2008-2009 sezonunda 6 kupayı birden kazanarak, dünyada bir ilki gerçekleştirmişti.
Bu arada Barcelona'nın en önemli oyuncularından Xavi Hernandez de bu zamana kadar A takımda kazandığı toplam 17 kupa ile kulüp tarihinde en fazla kupa gören futbolcu olan Guilermo Amor'u yakaladı.
bence en büyük pay futbolcuların.
hele ki messi, xavi, iniesta ve puyol olmasa işi daha zor olurdu.
Bizim için biraz zahmetli oluyor ama Mori'ye hazmetmeyi öğreteceğiz nasılsa.. E tabi 2 yıldır maç kazanamıyolar..
Cruyff'ın yaptığını ömür boyunca yapamaz ama. Cruyff bu sistemi yaratan adam. Pep sadece işleyen çarkların başında duruyor.
Futbola yeni bir sistem eklemedikçe Pep her türlü başarısına rağmen Cruyff'ü geçemeyecektir.
arkadaki amcanın tshirtleri satışa çıkmış.
yuh.
atletico falcao'yu 40, ruben micael'i de 5 milyon euro karşılığında bitirdiği haberleri var.
falcao 47 milyon euro 7 milyonda bonusu var.
Dünyada En Güzel Komşuluk İlişkileri Yürüyen Ülke Portekiz ve İspanyadır :) Ayrıca Her Hali Hazırda Yabancılık Çekmeyeceği Bir Yerdir.
böylelikle falcao arda'nın takım arkadaşı oldu.
RT @timblnt: Vicente Calderon'da Falcao duyurusu.
http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...mXSa3Xq9ysE%3D
Çok iyi transfer, ihtimal vermiyordum ama helal olsun. La Liga'ya renk katar Falcao.
Arda ortalasın Falcao atsın :)
Portoyu tebrik ediyorum...
güzel transfer oldu madrid için
Bu haber kesin doğru mu? Çünkü ne Porto'nun ne de Atl. Madrid'in resmi sitelerinde böyle bir haber yok.
Hulk gelse daha iyi olurdu ama Porto Cristiano Ronaldo takasını beklediği için Falcao'da iyi transfer denebilir. Falcao iyi oyuncu ama 40 milyon € edermi bilmem.
Falcao en sevdiğim forvetlerden biridir ama içimden bir ses burada başarılı olamayacak diyor.
2-3 sene önce 3.5 mn € ya gelmişti sanırım Porto'ya. :)
Falcao geçen sezonun tartışmasız en iyi santraforuydu bence. :) Messi,Ronaldo falan santrafor sayılmaz.Gol atıyorlar ama SC değiler tam olarak. Falcao bu anlamda en formda SC olarak sezonu bitirdi ve Porto da "demir tavında dövülür " hesabıyla çok süper bir rakama satmış. Biz Arda'yı 12'ye verdik diye sevinirken elin adamı Falcao'ya 40'ı verdi geçti :)
Fabregas ve Agüero'dan sonraki en bomba transfer .At.Madrid iyi kadro kuracak bu gidişle .
Mesut Özil : Villa dinime küfür ederek beni tahrik etti.
doğan haber ajansı
http://twitpic.com/683x27
Bu şekilde maç sırasında açıklamışlar. Dev ekranda göstermişler..
Eğer bu haber doğruysa Villa Barca'dan gider, bir de para cezası alır. Ayrıyetten UEFA'da ceza verebilir. Yanlış bilmiyorsam Villa'nın Barca'yla yaptığı sözleşmede herhangi bir ırkçı faaliyetten uzak durmasına dair bir madde var.
Bomba transfer olmuş, Hulk için bir haberde Porto'nun 78 milyon €'lik teklifi reddettiğini yazıyordu, Falcao'nun 40 milyon olması normal. Atletico Madrid kadrosunu kaliteli oyuncularla yeniledi, değişim dönemini bence kayıpsız atlattılar.
Çok iyi transfer yaptı A.Madrid.Aguero'nun yerini çok iyi doldurdular.
Bi Alex değil :n::n:
Porto bu transfer işini muhteşem beceriyor gerçekten. Eğer önceden sözünün geçtiği gibi Salvio'yu verdiyse At.Madrid. 2-3 seneye Salvio'da 30-40'a gider bi yerlere en azından 20'ye satarlar :D
Tribündekiler çok şaslıymış değişik bir an olmuştur . :)
Agüeronun yetenekleri tam forvet değil gezici forvet oynamaya daha yatkın keza forlan'da öyle.Dikkat ederseniz en başarılı olduğu yer Forlan'ın milli takım.Orada da serbest oynuyor en önde Suarez var.Bu açıdan çok başarılı transfer oldu.Çünkü Falcao artık çok kalmayan o en ön oyuncularından ve atletico'nun da buna ihtiyacı vardı.Gelmesi Forlan'ında performansını arttıracak bana kalırsa.
3.9 M Euro'ya transfer etmiş zamanında Porto. Ben daha fazla bi miktar vermişti diye hatırlıyorum ama internette böyle bir rakam gördüm artık ne kadar doğru bilemem ama şuda yadsınamaz bi gerçekki Porto bu işi biliyor. Bu takım incelenmeli hatta ayrı bir tez konusu bile olabilir yani. Gerçekten takdire şayhan bi durum.
Burdan gelen paranın hepsi Porto'ya gitmiyor tahminimce bu Falcao'da %50'si bir menejerlik şirketindedir.