O zaman yedekler arasındadır, ben yanlış hatırlıyorumdur. Çünkü çok iyi hatırlıyorum onun kadroda olduğunu. Demek ki 18'deydi ve oynamadı. :)
Printable View
Ben geçen sene Manisa maçında oynayan sol bek Doğukan Pala'yı beğenmiştim şimdi ne alemde acaba.
A2 alemlerindeydi en son, bildiğim kadarıyla. :) Sezon başında Denizli'ye gitmişti ve geri döndü daha sonra.
Oğuz Ceylan Siirtspor'da kiralıktı.Devre arasında Ç.Rizespor'a kiralandı.Doğukan'da Adana Demirspor'a kiralandı.
Doğukan'ın resmi sitede, hala kadroda olduğu görülüyor.
http://www.bjk.com.tr/tr/takim/12/
Ama TFF'nin sitesinde, dediğin gibi Adana Demirspor'da oynadığı görülüyor.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=897780
:)
Pankart olayıyla ilgili şöyle bir haber var. http://www.haber1903.com/futbol/pank...ldu-h9694.html
Forza'da da şu açıklama yapılmış.
"Samsunspor - Fenerbahçe maçı sonrası S.Gökçen Havaalanında açılan flamayla Beşiktaş Taraftarlarının hiçbir ilgisi-alakası yoktur.
Bir Beşiktaşlının, Fenerbahçe'yi havaalanında karşılaması Türk futbolunda tarih değil talihsizliktir. Beşiktaş kongre yapısı içinse başlı başına düşündürücüdür. Beşiktaş taraftarımızın, Süleyman Seba ile malum şahsın ismini peş peşe anmakta imtina ederken, aynı karede resmedilmesi bizi çok üzmüştür.
A.Yıldırım’ı özleyen ama BEŞİKTAŞLIYIM diyen herkesi, herkesin sorgulaması lazım.
Çarşı"
Beşiktaş'ın M.United takımından kiraladığı ancak Portekiz Milli takımında yaşadığı sakatlık nedeni ile uzun bir süredir futboldan uzak kalan Bebe, sakatlığının ardından Portekiz'de düz koşulara başlamıştı.
Taraftarların merak ile beklediği Bebe'nin son durumunu sizler için araştırdık.
Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Doktoru Mete Düren, yaptığı açıklamada;
" Bebe'nin son tetkik durum raporları ve çalışma videosu elimize ulaştı ve izledik. Videolarında birazda olsa kilo aldığını farkettik. Fakat durumu oldukça iyi. Bebe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur karşılaşmasında Portekiz'de oynayacağımız Braga maçının ardından takım ile birlikte Türkiye'ye getirmeyi planlıyoruz. Türkiye'ye dönmesinin ardından son kontrollerini yapıp, Beşiktaş formasını giydirmek için hazırlayacağız. " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Ayrıca Kayserispor maçında Demirören karşıtı pankart açanlara yönetim polise yalan iddialarla şikayet etmiş.Bu adam bir de kongrede açık ara kazanıyor.Beşiktaş taraftarının içinde bulunduğu zor durumun anlaşılmasına yardımcı olacağını düşünüyorum bu bilgilerin.
Quote:
Beko Basketbol Ligi'nde 28 puanla dördüncü sırada yer alan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, bugün saat 17.00'de Beşiktaş Milangaz Arena’da oynadığı Pınar Karşıyaka karşılaşmasını 88-80 kazandı.
Bir grup Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi. Taraftarın " Yıldırım Demirören Yeter" tezahuratlarına tepki gösteren Beşiktaş Kulübü yöneticisi Şeref Yalçın, ayağa kalkarak Beşiktaş taraftarına susmaları yönünde işaret yaptı.
Şeref Yalçın'ın ayağa kalkıp Beşiktaş taraftarlarına susun demesi Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki aldı.
Karşılaşma oynanırken "Yıldırım Demirören Yeter" diyen bir grup Beşiktaş taraftarı karşılaşmanın 3.periyotunda Beşiktaş Kulübüne bağlı güvenlikler tarafından dışarı çıkarıldı.
Almeida ve Rüştü'de Derbi'nin kadrosundan çıkartıldı.
Yatacak yerin yok senin Y.D., yatacak yerin yok! :icon_evil: Bu kadar net söylüyorum. Seba gibi bir efsaneden sonra o koltukta bulunman çok ağrıma gidiyor, çok. :( Şimdiden Beşiktaş tarihinin yüz karası olarak yerini en zirvede almış bulunuyorsun benim gözümde. :mad: :icon_mad:
Haydaaaaaa, İsmail Mayda.! :icon_eek: Bu sakatlıklar da hep tam zamanında gelir arkadaş. Bu kadar da şanssızlık olamaz yahu!
Ernst, Hilbert ve Edu alacakları için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiler(NTVSPOR-Hakan Gündoğar)
oyuncuların hiçbiri şu an maaşını alamıyo mu ?
Bu sezon için kimseye kuruş ödenmediği söyleniyordu.
Doğrusu budur bence.
Önce içerden halletmeye çalışıp sonuçsuz kalmışlarsa eğer doğru olanı yapmışlar.
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...77/story.shtml
Almeida kulübünü FIFA’ya şikayet etti
http://i.tr.eurosport.com/2011/09/15...59-317-238.jpg
AA
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida’nın FIFA'ya "Ücretim zamanında ödenmiyor" diyerek ihtar yazısı gönderdiği öğrenildi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=10851
"Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran Fabian Ernst, son iki sezondaki alacaklarını tahsil edemeyince FIFA'ya başvurdu."
Haklilar, 2/3 ay olsa neyse ama 2 sezon da nedemek..
Takım tökezLemesinin sebebi beLLi oLuyor.
Eğer gerçtekten uzun süre paralarını almıyorlarsa,buna rağmen bu sezon gösterdikleri mücadeleden ve başarılarından dolayı helal olsun oyuncularımıza.Gidişat onu gösteriyor,korktuğumuz başımıza gelecek sanırım,100 yılı aşkın geçmişi olan kulübü batıracak beceriksiz,iş bilmez başkan sıfatındaki insan.
bu adam istifa etmezse bu devam edicek böyle tabi yerine gelicek adamında sağlam olması lazım şu anda bu şahsiyet istifa ederse öyle kolay kolay kimse geçemez takımın başına...
Karanlığı görmeden aydınlığın tadı çıkmazmış. İnşallah bizim sonumuz da böyle olur. Kör kuyu yerine uzun bir tünelde olalım razıyım sonunda ışık olsun en azından.
Her zaman her yerde yazarım. Galatasaray bu yönden çok şanslı. Beşiktaş'ta Galatasaray lisesi gibi bir güç olsaydı şimdiye Demirören başkanlığı 100 kere bırakmış olurdu. Lise Adnan Polat'ı başkanlıktan etmişti.
Sanmıyorum Berlusconi gibi sarıldı koltuğa bırakmıyor :) Ahtapot gibi, bir kolu kessen daha 7 tane var :)
Bu adamın gitmesini sağlayacak tek şey zengin bir adamın başkanlığa aday olması. Ama sıradan bir zengin değil tabii ki. Pılını pırtını borcunu harcını herşeyini bu adama verecek ve buyur kardeşim kapı orada diyecek. Yoksa bu adam gitmeeeezzzz.
Özilhan, Demir, Rahmi Koç ve Kalkavan'dan başka o seviyede zengin de gelmiyor pek akılma :)
Nevzat Demir tek aday şartıyla girer seçime.
Özilhan ve Koç imkansız bulaşmaz.
Kalkavan'da elini eteğini çekti gibi bu işlerden.
Mübariz Mansimov ismi bir ara çok sık geçiyordu ama o da pek sıcak bakmıyormuş artık. İşimiz zor yani :)
Futbolculara yerden göğe kadar hak veriyorum. Kötü futbolun sebebini şimdi daha iyi anladık. Bazı futbolcularla ilgili çıkan maddi sebepli haberler gerçekmiş demek ki. Her şeye rağmen gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum futbolcuları, helal olsun.
Of be of! Yazıklar olsun böyle yönetime de, böyle başkana da, böyle anca laf söyleyip, eleştirip elini taşın altına sokamayan muhalefete de, bu adamı göndermeyi başaramayan kongre üyelerine de... Hepsine yazıklar olsun!
Guti Twitter'da ne yazmış bakın :]
http://img811.imageshack.us/img811/9270/96412419.png
1.ci yazisinda diyorki Guti ; ben ordan geldim gectim yani turkiyeden orasi inanilmaz bir sehir. muazzam bir yer.
obur yazisinda turkiye icin birsey dememis o yuzden ne dedigini yazmadim :D
Basın Sözcüsü Mete Düren, futbolcu ödemeleri hakkında basında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.
Basın sözcüsü ve futbol komitesi üyesi Mete Düren, bugün bir takım basın organlarında, bazı yabancı futbolcularımızın ücretlerinin ödenmemesi konusunu uluslararası boyuta taşıdığına dair haberlerin yer aldığını belirterek, ''Türkiye'nin mevcut futbol ekonomisinin durumuna paralel olarak kulübümüzde de futbolcularımızın hakkedişlerinin ödenmesinde bir takım makul gecikmeler söz konusu olabilmektedir'' dedi.
Yönetim olarak bu sorunu, futbolcularımızla karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesinde çözmekte olduklarını anlatan Düren, ''Yönetimimiz, futbolcularımızın bu konudaki taleplerini, karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesinde birbiri ardına sırayla çözmekte olup, bu sürecin uluslararası platforma taşınmış herhangi bir boyutunun olmadığını camiamızın bilmesini isteriz'' diye konuştu.
PFDK Ricardo Quaresma'ya 2 maç ceza vermiş.
Az vermişler hayret.
Yıldırım Demirören'in TFF başkanlığına aday olacağı söylentileri var.
Nerede o günler? :) Öyle bir şey yapsa, istemese de Beşiktaş'ı bırakmak zorunda kalacak, eli mahkum. Bu iyiliği yapar mı acaba? Gerçi, TFF'ye başkan olsa orda da Türk futbolunu batırır. :D