Santiago Silva FaLan GeLirse Butun YaptıkLarı TransferLeri UnuttururLar Bi Anda
Onun Yerıne Serveti Koyarız Forvete En Azından Uzun BoyLu GoL Atar Arada
Postiqa Yada Grafite Yada Onun Ayarında Bi Adam BekLıorum
Printable View
Santiago Silva FaLan GeLirse Butun YaptıkLarı TransferLeri UnuttururLar Bi Anda
Onun Yerıne Serveti Koyarız Forvete En Azından Uzun BoyLu GoL Atar Arada
Postiqa Yada Grafite Yada Onun Ayarında Bi Adam BekLıorum
ya bence bu silvamıdır sivilcemidir herneyse onun gelcegını sanmıyorum.bu saatten sonra yanlıs yapılcagını sanmıyorum.kanımca eger avrupa dısından alınırsa bu benım tahmınım lima alınır.görürsünüz bak.ben burdayım her zaman
Kusura bakma ama, istediğini diyebilir bence. Ben de Erdem'in arkasındayım. Erdem'in dediklerine aynen katılıyorum. Siz Galatasaray'ın iyi bir oyuncu alamayacağını düşününce olumsuz düşünce oluyor da, Erdem iyi bir oyuncunun geleceğini düşününce poliyannacılık mı oluyor. Lütfen saçmalamayalım beyler.
Şu gereksiz tartışmayı keser misiniz? Herkes forum kuralları çerçevesinde istediğini yazabilir. Yazılanlardan rahatsız olan varsa şikayet butonunu kullansın...
Alves alamayacağımız bir oyuncu değilki. Herşeyi bir kenara bırak, hangi kulüp her ilgilendiği oyuncuyu getirebilirki?
Bi Lincoln geldi diye neler olmuş böyle.Ronaldinho'yu haberi çıksa "yönetim alamayacağı adamla niye uğraşsın" denilecek seviyeye gelmiş
Alves'in gelmeyeceği gol kralı olduktan sonra belliydi.Gelemezdi çünkü Galatasaray onun bonseris bedelini kar-şı-la-ya-maz
kone nin bonservisi karsilayan takim afonso nunkini de karsilardi
Niye karşılayamasın ben onu anlamıyorum. Sponsor denen birşey var heralde.
Son Uyarıdır. Konudan sapıp kişisel tartışmalara girenlere UYARI PUANLARI vermeye başlayacağım.
Arkadaslar bonservis karıstırmayın koneye 9 verildi ama kendisi gelmedi...Grafite odacok iti adam ayrıca yıpratıcı
Adı sanı duyulmamıs ama harikalar yaramıs bi cok futbolcu var Turkiyeye gelen. Saysak detsn olur. Azıcıkda yönetime guvenın bu saatten sonra yanlış iş yapcak olsalar bu zamana kadar bu kadar sağlam calışmazlardı. Kaliteli taraftarlık yapın birazda !
Her kim gelirse gelisn, sabredin, takıma yararlı olcaksa, bizi daha ileriye götürcekse ne adı ne kariyeri ne maliyeti umurumuzda olmamalı. Önemli olan etiketi değil, sahada futboluyla, dıaşrda ahlakıyla verdikleridir.
zaten ribery ornegi var onumuzde maliyeti neydi kalitesi ne
ne yazıkki hala ne demek istedigimi anlamadıgını görüyorum...
işin maddiyatından bahsediyorum..koneyide alabiliyoduk ama kone kendi istemedi...maddi olarak karşılayabiliyoruz..yani yönetim alabilecegi oyuncularla ilgileniyor..
bu seferde anlamadıysan sana başka sözüm yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca alvesi kesin alacak demedim...basına lanse ettigine göre alabilecek durumdadır dedim...;) yüzde yüz alamayacak olsa ilgilenmezdi dedim..
;) anladınmı ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizim güvenimiz kalbimizdeki Gs aşkının büyüklügünden gelir..;)
herkes sevdiklerine güvenir ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beni savundugun için teşekkürler...yönetimin transfer listesi ztn kaliteyi gösteriyor ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler Göktuğ...Gs gibi bir camiadan bahsediyorz..öyle yada böyle buraya gelen ve gelecek oyuncular belli standartta oyunculardır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EmperoR ben dedimki...yönetim alabilecegi oyuncuyla ilgilenir..yani alma kapasitesi olan oyuncuyla ilgilenir..bu kesin alır demek degil..alabilir demek..ve tekrarlıyorum yönetime güvenmeliyiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yönetim olarak bakmıyorum ;) bunu anlaman için Gs li olman gerekir ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler Punter..çok iyi açıkladın ;) bu kadar çalışma emek var bunun sonucunda elbet iyi bir isim var...
Necatiyi affetme ihtimali var mıdır sizce arkadaşlar
Unutmadan şunu da söyleyeyim Gs çok hırslı bir takım oldu ben çok ümitliyim bu takımdan ileriki yıllarda...
gelecek futbolcu ile alakalı olarak yorumunuz güzel gerçekten yalnız bu yönetimin yaptığı sağlam iş ne olaki ?
gerçi haklılık payınız var, görev süreleri boyunca taraftarı uyuttular şimdi yaptıkları daha doğrusu yapmaya çalıştıkları şeyler(ki olması gereken şeyler) gözünüze büyük işlermiş gibi geliyor..
Adnan sezgin geçen gece fox tv ye bağlanıp 2 futbolcu alabiliriz demişdi. Adnan sezgin bağlanmadan önce ordaki adamlardan biride "ben özhan canaydını aradım ve 2 futbolcu alıcaz dedi" demiş
‘Sevilla haalt Koné wél binnen'
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op maandag, 20 augustus om 23:20
Galatasaray was geen optie en VfL Wolfsburg leek slechts een gerucht, maar zal Arouna Koné de lokroep van Sevilla kunnen weerstaan? Volgens de Spaanse sportkrant Marca onderhandelt de kersverse winnaar van de Spaanse Super Cup met PSV over de transfer van de Ivoriaan.. '); http://m.uk.2mdn.net/viewad/817-grey.gifhttp://ad.uk.doubleclick.net/ad/dqa....ord=123456789? Naar verluidt is de transfer al in kannen en kruiken en wacht Sevilla alleen nog op het jawoord van Koné zelf. De vraag is of de Ivoriaan te porren is voor een overstap naar de Primera División, omdat hij een transfer naar het Premiership nastreeft.
Vorige week vertelde Stan Valckx al dat de Eindhovenaren in principe bereid zijn om de aanvaller te laten gaan. De overgang naar Galatasaray ketste af op verzoek van Koné zelf.
“Ik denk dat wij er met Galatasaray wel waren uitgekomen. Maar de speler wil niet, dan houdt het op. Hij wil hier blijven en dat is ook prima, want Koné hoeft helemaal niet weg. Dan is het in principe van de baan", aldus de technisch directeur.
Bakalim sevillyanin teklifini kabul edecekmi KONE!!
G.Saray, Gouffran’a yöneldi
Kone’yi alamayan sarı-kırmızılılar Caen forması giyen 21 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu için harekete geçti
FORVET sıkıntısı yaşayan G.Saray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak PSV’nin Fildişi Sahilleri’nden oyuncusu Kone için günlerce uğraşan, ancak futbolcunun gelmeyi kesin olarak reddetmesiyle hayâl kırıklığına uğrayan sarı-kırmızılılar şimdi de Fransa Ligi’ne yöneldi.
HER AN NETLEŞEBİLİR
G.SARAY’IN son hedefi ise Fransa ligi’nde Caen forması giyen Yoan Gouffran. 21 yaşındaki Fransız futbolcu 5 yıldır Caen forması giyiyor. Geçen sezon Caen’de 37 maçta forma giyip 15 gol atan genç yıldızın performansı, G.Saray yönetimini memnun etti.
Yönetimin, Fransız futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği ve pazarlıklara başlanıldığı öğrenildi. Caen Kulübü’yle bonservis bedeli konusunda anlaşılması halinde Gouffran’ın da ikna edilebileceği ve transferle ilgili gelişmelerin birkaç gün içinde netleşeceği belirtildi. Caen’de 10 numaralı formayı giyen 1986 doğumlu Gouffran, 1.75 m. boyunda ve 70 kg. ağırlığında.
vatan
inşallah dogru haberdir
Yanlıs bilmiyorsam bu adam Fransa'nın son gözdelerinden cok yetenekli biri oldugunu duydum bence diger transferlerden daha zor bu transfer çünkü cok genc yetenekli ve peşinde büyük kulüpler var diye biliyorum ben.
Ömer Barış - Emre Aşık takası olacağı yazıyor sporx.com'da..
Onlar da kaynak Fanatik demişler.
Emre Aşık gitmeli de,Ömer Barış ne kadar faydalı olur o tartışılır.
gouffran arsenalle anlaştı bildiğim kadarıyla.caende 1 senelik kiralık oynuyor şu anda.
Arkadaşlar,
Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var ve belki geç bile kaldım. Burası benim gordugum en sağlam Galasaray taraftarlarının bulustugu en sağlam taraftar sitelerinden birisi. Burası çok kuvvetli ve bazılarımızın iyi kotu kluple bazı bağlantıları var. Bu kadar kuvvetli bir forumun katılımcılarından birisi olarak takımımıza karsı yapılan cok buyuk ve planlı bir yanlışı konusmak ıstıyorum.
Hepimizi biliyoruzkı medyanın gucu, medyanın uyutma taktıklerı ve medyaın okuyucuyu ve izleyiciyi istediği yere yonlendırme gucu cok fazla.
Yıılardır takımın yasadıgı sorunlar, habercilik hakkı adı altında oldugundan 5kat fazla ve de yanlış bir bicimde medyada yer buluyor. Bazı eski yoneticiler, hatta içimizde ki şimdiki hainler ve tabiki diger 2 buyuk İstanbul takımının medyadaki yakınları Galatasarayı kotulemek, tartaftrda umutsuzluk yaratmak için her imkanı kullanıyor.
ARKADAŞLAR !!!! AYAGA KALKIN!!! GOZUNUZU ACIN !!!!
Zamanında Hıncal Ulc'un 4 sene ust uste şampiyon oldugumuz donemde gundeme getirdiği Kutsal İttifak tekrar iş başında. Herkez ne cabuk unuttu 1 ay önce sayfalarda, tv de Galatasary'ın yaptıgı buyuk atılımdan, yapılan inanılmaz transferlerden, finansal problerin azalmasından bahsederken, aniden butun takım, yonetim tu-kaka oldu. 1 tane olumlu baer yok artık medyada arkdaslar !!!! Uyutulmaya çalısıoruz !!! Takıma sahip çıkalım !!!!
Farkındamısınz ? Medya son donemde 3 konuya odaklandı konu GS olunca ;
1) Henüz yapılamayan transfer
2) Lincolun sakatlığı
3) Ve yeni-yeniden : Finansal problemler.
Baska bi takım olsa : yoneticlr çok çalısıo, en ıyısını alcaklar die yazarlar. Pozitif bakar, olumlu olurlar. Lincol ilk basta dizinden sakttı, sonra istikrarsızdı, şimdi asıl sakatlık aslında arka adeleymiş. Kalli bavulalrını hazırlamış. Umıt Karan la Kallinin arası açılmıs. Parasını lamayan futbolcular ayrılmak için Tomas'dan yardım ısteyıp bizi Rubin'e aldır dıomus :)
* Baktılar GS şaka gibi transferlker yaptı. Baktılar ön liberoya İsveç'in kaptani, oyun kurucuya aşağıdaki "maç sayısından belli olan muzmin sakat ve istikrarsız" Lincoln alındı. Sol bek'e Volkan, kaleye Orkun, 2 Alman Ümit milli oyuncu Türk. Cezayiri'in stoperi, Servet ve bide forvet gelio. Ve takım para harcadı ve alcıaklar odendı ve kurt bi Kai geldi. Baktılar Adnan'lar işe el atdı....
Bundesliga kariyeri
Sezon Takım Maç Gol
2001-2002 Kaiserslautern 27
2002-2003 Kaiserslautern 20
2003-2004 Kaiserslautern 6
2004-2005 Schalke 31
2005-2006 Schalke 29
2006-2007 Schalke 23
*İşte sert Alman liginin muzmın sakat ve istikrarsız oyuncusu Lincoln'un oyandıgı mac adedi !!!
Şimdi elinizi yureyınız koyun ve soyleyın:
Bu transfer sezonunda yapılan transferleri, bir tane aacagı olmayan futlbolcusu, kurt bir hocası, muhtemel bir forvet transferi, futbola bakan iki kurt yoneticisii muhtemel bir stad inşası, yepyeni bi sistemi olan takımöın adı Galatasaray değilde baska bişi olsaydı, sizce medyanın "bazı" kısımları su son 3 hafta da oldugu gıbımı yazardı ?
Arkadaslar, uyutulmaya calısılıyoruz. Yalan ve yanlış haberlerle bizlerin gözunde takım kotulenmye calısılıyor. Lutfen bu oyuna gelmeyin.
Daha 2 gun once, FOX Tv'de Altan Tanrıkulu dıoki, haberim sağlam Kalli isyan etmiş, parasını alamamış, Adnan Sezgin baglanıp diorki, elimde belge var !!! Yarın gelsin muabirin sabah, hemen göstereyim, yok bole bişli dio, Altan hala ben haberimin arkasındayım dıor !!!! BOYLE BİSİ VARMI ?
Keşke adminler bu yazıyı her GS'lin gorebilceği bir yere koysa, keşke uyesi olmadıgım di,ger forumlarda bu ayzıyı koyabilsem. Belki, bazıu GS'li arkadslar bana bu kondua yardımcı olur !!!
Sürekli negatif, planlı ve yanlı haberlerle, Galatasarayın havası sondurulmeye calısılıyor,, hayatıdaı cok buyuk anlamı olan GALATASARAY için bir taraftar olarak size YALVARIYORUM, bu buyuk oyuna ve kutsal ititfakın cabalarına kanmayın, aydınlık olun !!!
punter..Katılıyorum bende birkac ilave yapmak istiyorum...
Arkadaslar şimdide basın kalli üzerinden bizi durdurmaya calısıyorlar...Artık buna bir son verilmesi lazım.
1-Arda yemege cagrılmadı,Ama yemege gittigine dahil resmi sitete resimler cıktı yani yalan haber...
2-Galatasaray floryayı satıyor gibisnden haberler cıktı....Ama yineyalan haber
3-Karan fenerbahceye haber gönderdi....Bu yalan yüzünden karan 2 macta kendine gelemedi..
4-Lincoln sakat geldi....Ya adam antreamnlarda show yapıyor rize macında sürekli ayagına vurdular tabi sakatlanır..
4-Son olarak Kalli ayrılıyor...Bu yalanları kim yapıyorsa ceza verilsin dava acılsın..Artık bir sonu gelsin...
YETER ARTIK!!!!!!!
Arkadaslar bir önerim var radyospora baglanalım........
@ Punter:
Abi çok kaliteli yorumlar yapıyosun söylediklerin çok doğru...
@Emurafu:
Emrah abi söylediğin bütün konularda haklısın... Hatta Ümit Karan ancak bu hafta kendine geldi...
Arkadaslar biraz konu dısına cıktık ama..BeN şimdi Ultraslanda falan konu actım.Medya ciddi sekilde uyarılması lazım...Yayın organlarına maıl atacaz.Neyse konu dagılmasın cok..Aslında konumu acsak..
@Punter senin anlatmak istediklerini söyledigimde forumdan arkadaşlar bana çok iyimsersin demişlerdi...hatta alay edip karşı çıkmışlardı..
ama ne varki bunu yapanların Galatasaraylılıgı tartışılır...
neyse hakikatten basın bu işi abarttı..size önerim Ntv Cnn Habertürk gibi kaynaklara inanın....
neyse konumuza dönmek gerekirse...dün Adnan Polatın açıklamasını izledim
'grafite ve alves soruldu ..oda siz sadece ikisinin ismini biliyorsunuz ...hayat sürprizlerle doludur dedi...bu hafta içnde bir forvet oyuncusunu renklerimize baglyacagz ded...
ayrıca dün futbolig adlı programda ertem şener bu sabah Haldun Üstünelle konuştum çalışmaların devam ettigini ve 2-3 gün içnde bir oyuncu gelecegini falan söyledi...yine Adnan Sezginin açıklamaları var...en az 1 oyuncu alacagız...Başkan Canaydın bile açıkladı ama buna ragmen sonuna kadar karamsar olan arkadaşlarımz var..
neyse umarım gouffran ismi gerçektir..süper bir transfer olur..2 seneye kalmaz aldıgımızın 3-4 katıyla satarız...
Konu dağıldı biraz ama üstte sizin bahsettiğiniz konuya sıcak bir örnek buldum....Bu haberi okuduktan sonra artık pes dedim....
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/ye...spx?hId=445477
Ulkede OlumLu Bi İş Yapıoruz Medya Destek Vereceğine arkamızda oLacağına kotuLuo Darbe vurmaya caLısıo bunun herkes farkında bıraz sonra kaLLi basın topLnatısı yapcak her seyı soLer
İii Bi şeyLeri takdir etmek yerıne dvmLı kıskancLık cekememe qıbı oLayLar oLuo
ama bız bunLarı qormezden qeLip su ankı ii adımLar attığımız yoLda ıLerLememiz lazım
artık kotu bu transfer olMaz iide bi forvet aLıp beLkı bı tane daa transfer yapıp bomba qıbı bı takım oLmaya iice yakLasıoruz
inşaLLah eski qunLere qerız donucez
gouffran,qrafıte v postiqa ısımLerı qercekten super bekLıoruz bunLardan bırını yada ıkısını :p
Kamuoyuna Duyuru
Birlik ve beraberlik içinde çalışan ve hedeflerine ulaşma yolundaki takımımızı yıpratmaya yönelik olarak, 19.08.2007 tarihinde Fox TV’de Verkaç programında ve 21.08.2007 tarihinde Fanatik Gazetesi’nde “Galatasaray’da Şok Gelişme” manşeti altında yayınlanan asılsız haberler nedeniyle, Fox TV ve Fanatik Gazetesi temsilcilerinin tesislerimize girişleri ve takımızla birlikte seyahat etmeleri yasaklanmıştır.
Yukarıda adı geçen yayın kuruluşları, takımımızla röportaj yapamayacakları gibi, basın toplantılarımıza da katılamayacaklardır.
Bu tür kasıtlı ve asılsız haberlerin son bulması dileğiyle, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Galatasaray Futbol A.Ş.
Bence çok iyi bir karar almış yönetim;)