ayın 2. üyesi olmussun abi:)::):):=
ayın 2. üyesi olmussun abi:)::):):=
navarroya bak yavv neler yapıyor ? Değeri ne kadar oldu navarronun
geçen ay da adaydım ve en çok oyu almıştım ama bilmeden kendime oy verince elenmitşim :D bu ay oylamadan haberim bile olmadı :D olsaydı ve buraya link koysaydım,ya da imzama; sanırım oy sayımız artardı :D bana oy verenlere teşekkürler... :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sezon başı 100k idi :D şu anda 5.5 milyon olmuş...
ulen arkadaş insanoğlunun gözü cidden doymuyor :D Afyonkarahisarspor'la Kadıköy'de Feneri yeniyoruz,herkes normal karşılıyor :D milleti kötü alıştırmışız valla :D Artık 2-3 sezon sonra Manchester United'la oynayıp yensem de normal gelecek anlaşılan sizlere :D
ama hocam pozisyon namına hiçbir şey yok maçta :D
HAŞİGOLAR ZİRVEYİ KOKLUYOR :D
Islak zemin ve soguk bir havada oynanan karşılaşmada 1 gol atıp 2 asist yapan Navarro yıldızlaştı... Afyonkarahisarspor ligde 4. sıraya yerleşirken,deplasmandalarda aldıgı başarısız skorları azaltırsa orada kalıcı olacak gibi duruyor...
http://img184.imageshack.us/img184/3469/adszaw7.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon'a kupa yarı final ilk maçına çıkacagız birazdan... Fener maçındaki gibi saldırıp adamları kendi alanına hapsetmeyi mi denesem, dengeli mi başlasam,savunma mı yapsam karar veremedim... Fener gibi değil bunlar :D çakabilirler bize :Ddefansa çekilmeyeceğim kesin ama bakalım :D
Trabzon'a kupa yarı final ilk maçına çıkacagız birazdan... Fener maçındaki gibi saldırıp adamları kendi alanına hapsetmeyi mi denesem, dengeli mi başlasam,savunma mı yapsam karar veremedim... Fener gibi değil bunlar :D çakabilirler bize :Ddefansa çekilmeyeceğim kesin ama bakalım :D
FİNALİN ADI AFYON ATATÜRK STADINDA BELLİ OLACAK
http://img136.imageshack.us/img136/2499/adszrb5.jpg
Süper gidiyosun abi 2 seneye şampiyon görürürüz heralde seni (:
hocam harikasın 2.maçta 1 0 alırsın :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HOCAM DEFANSIN ÇOK İYİ GOL YEMİYORSUN AMA FORVETTE SORUNLAR VAR SANIRIM GOL ATAMIYORSUN:d:d
GS deplasmanındayız :D abovvv.... acayip formdalar şu anda...Juventus'u içerde dışarda yendiler :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
forvet iyide tek başına kalıyor...biraz daha sabır...2-3 hafta sonra seri galibiyetler başlayacak,içerde dışarda! :D
YENİLDİK AMA EZİLMEDİK :p
http://img387.imageshack.us/img387/6758/adszzl7.jpg
hocam gs ye ver maçı sende uefaya git kardeş kardeş seneye avrupada sallarsınız ortalığı
bizim vermemize gerek kalmadan aldılar zaten :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla zaten GS bu sezon avrupada baya iyi gibi.. UEFA gruplardan çıktı, Juventusu 2 maçta da yenerek üst tura yükseldi ve şimdi de Sevilla'yı dışarda yendi ilk maçta... çeyrek finale çıkacak galiba...
seri olarak GS ve TS oynadıgım fikstürdeyim :D GS yendi bizi... şimdi TS ile evimdeyim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saldıracagım direk Trabzona... yoksa bunlar 1 tane attımı kapanıyorlar :D inşallah ilk golü yemeyiz...
Saldır Afyonkarahisarsporum oleeeey :D:D:D
galatasaraylıyız hocam hepimiz ver galatasaraya maçı
AÇIK OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ!
Afyon Atatürk Stadyumunda bugün taraftarları mest eden bir karşılaşma oynandı.Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada ev sahibi ekip peş peşe buldugu gollerle güçlü rakibi karşısında 4-0 öne geçti! Fakat maçı bırakmayan Trabzonspor 2 gol atmayı başardı. Maç sonunda gülen taraf ev sahibi ekip olurken 10.000 kapasiteli stadda 9993 kişi olarak açıklanan seyirci sayısı da yönetime "Stadı büyütmelisiniz " mesajı olarak yorumlandı!
http://img184.imageshack.us/img184/8325/adszif0.jpg
HOCAM SÖZÜMÜ GERİ ALDIM GOL ATABİLİYORMUŞUN:d:d
o 7 kişilik biletide ben almıştım arkadaşlarla gelicektik.Yol kapalıydı abi yetişemedik kusura bakma :D:D:D
Her zaman ki gibi mükemmel bir sonuç dediğim gibi ilk 3 :p
Abi bu arada benim kariyeri kardeş kariyer ilan etsek ya :)
Ben tek taktik kullanarak bu oyunu oynasaydım bu takımı buralara getirmek için belki 20 sene uğraşırdım :D rakibe göre ve sahaya göre çıkıyoruz maçlara :D
Basın Bildirisi:
Son haftalarda Afyon Atatürk Stadı'a gelen seyircilerin stadı tamamen doldurması ile harekete geçen Hasan Hüseyin Coşkun yönetime stadı genişletmek için planlar yapılıp yapılamayacagı konusunda bir görüşme yaptı.Yönetim belediyenin stadın çevresinde yer olmadıgı için böyle bir genişlemeye izin vermeyeceğini dile getirdi.Bu gelişme üzerine morali oldukça bozulan tecrübeli hoca hiç olmazsa Antreman tesislerimizi geliştirelim ve genç akademisi için yatırım yapalım şeklinde fikir beyan etti. Bu fikre olumlu yaklaşan yönetim kısa zaman içinde bu konuda planlar hazırlayacağını dile getirdi...
Bir Ara Takip Ediyordum Kardeş Senin Wolfsburg Kariyerini Ama Hasan Hocamin Kariyeri çok Sürükleyici Bakmaya Firsat Kalmadi :d Bu Arada Hocam Galatasaray Maçi Ne Alemde
braaavo hocam :D
öğrencin olayım hocam senin ya :D:D:D
gönderelim bizim hocayı zaten bişey anlatamıyo gel mersin'e hem abi kardeş hem öğretmen öğrenci :D:D:D
:) :D benim açımdan bir sorun yok.....
:D:D:D GS maçı bitti :D yenildikya... :D
yukardaki basın bildirisini atlamayın :D Stad aynı kalcakmış hep :D 2 senelik kontratı imzalatıp kandırdılar beni :D gelecek sezondan sonra bulurlar beni burada:D 10.000 kişiye mi oynayacaz ömür boyu ? :D
afyon'un nüfusu ne kadar zaten hocam :D :D
adam tarlasını bırakıp maça mı gitsin hocam :D :D teklif yok mu başka takımlardan zaten afyon'u şampiyon yamadan bırakmazsın hocam sen
Hocam vızır vızır genç oyuncu arıyorsun sanırım maç eklemediğine göre :D:D
KEN BRADSHAW !!!
Devre arasında gol sorununu çzömek için transfer edilen Bradshaw Gençlerbirliği ağlarına 3 gol birden bırakarak çıktıgı 8. lig maçında gol sayısını 8'e çıkardı!
http://img185.imageshack.us/img185/7086/adszml3.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hem forumda sohbete katılıp hem de devam etmek ancak bu hızla oluyor :D
hocam harbiden 10000 kişiyle nereye kadar olmadı çek ültimatomu en kötüsü işsiz kalırsın :D:D
:D:D:D işsiz kalırsak ve Cüneyt Arkın'ın doktorluktan dilenciliğe kadar düşen hayatı gibi bir hayat yaşarsak? kuru ekmeğe muhtaç duruma düşersek? en azından şimdilik aylık 14.000 € gelirimiz var :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milli maçlar sebebiyle 7 oyuncum eksik Antep maçında :( kaybedersek kusura bakmayın artık...Yedekler coşarsa fark bile olabilir ama oynamazlarsa kötü sonuç gelir... Squad Harmony iyi şu anda. tek ona güveniyorum :DGerçi eksiklerin çopu yedek oynattıklarımmış yaww:D sadece sağ bek yok.. ama yine de kulübe zayıfladı :p
olsun hocam antep'i parçalarsın güveniyoruz sana :D
:0: ANTEP FISTIĞI ! :0:
http://img184.imageshack.us/img184/2236/adsztw9.jpg
Bradshaw yine çakmış Antep sadce bakmış :D:D
sabah erken kalkıp araba kullanacagım. o yüzden 1 maç sonra yatacağım :D artık pazartesi akşamı dönerim... herkese iyi geceler şimdiden.
iyi geceler hocam ayrıca iyi yolculuklar
gençler stresi atmış açılmıslar:p