1. Oyun daha çıkmadı.
2. Crysis'in Türkçe çıktı çünkü oyunu Türkler yaptı ve oyunun satılmasında(Türkiye'de) Türklerin yapması büyük rol oynadı.
3. Kesinlikle katılıyorum.
Printable View
satışların 10000 olduğunu ya da ne kadar satıldığını nerden bilicez?
bunları kim takip ediyor nasıl?
Arkadaşlar galiba cevap için oyun çıkışını bekleyeceğiz biraz sabırlı olalım. Oyun çok pratik ve güzel olmuş. 3D fena olmamış elbette çok eksiği var ama.. Türkçe çıkarsa mükemmel olur.
Yetkili arkadaşlar (adminler) hiç size bildirilmedi mi Türkçe çıkacak diye. Hiç bilginiz yok mu?
Demo'yu oynadım güzel gözüküyor orjinal alacagım. İlk başlarda pek hoşuma gitmemişti ama menü'ye falan alışınca hoşuma gitti.
kendinizi kandırmayın arkadaşlar 2011 den önce olacağını sanmıyorum
ardaşlar şu steamden kaç tane aktivasyon verckler ne zamn belli olucak bi söylermsnz ona göre sipraiş vercem 1 tane verme ihtimalleri varmı
param olursa orjinal alıcam olaydan daha yeni haberim oldu :)
Ya alıcaz da eğer Türkçe çıkmazsa ne olacak? Kimse bunun cevabını tam veremiyor. Gerçi çıkacağına hiç inanmıyorum adamlar süper reklam yaptılar. Umarım kazık yemeyiz :D
5 key olayı da yalan oldu. söz verenlerin çoğu ona güvenerek verdi sözlerini. bu iş yatar 5000i bulurlarsa yatıp kalıp dua etsinler.
make an offer , confirm offer ... Devam biz yine böyle bu sene .....
yarın itibariyle çıkacak bir oyundan oyunun resmi araştırma sitesinin hala kendi dillerinin olup olmadığından haberinin olmaması nasıl bir şeydir anlamıyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın yönetici arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum böyle bir tartışma platformunu hazırlamalarının bile çok önemli birşey olduğunu biliyorum. Site yöneticilerimizdende kaynaklanmadığına eminim. Ama anlamadığım SI'nin nasıl oluyorda Türk partnerine kendi dillerinin olup olmadığı bilgisini son dakikaya kadar söylememesinede bir anlam veremedim.
Tekrar söyleyeyim sitemim yönetimize değil ama 2 partner arasında son gününe gelmiş birşeyin hala belirsizliği nedendir?
Belirsizlik yok ki? Belirsizliği üyelerin beklentileri çıkartıyor. 10 bin satış olmadan Türkçe olmayacak. Oyun çıktığında Türkçe olmayacaktı zaten, kimse oyun çıktığında Türkçe olma ihtimali var dememiştir yönetimden. Üyelerin acaba olur mu yorumları vardı yoksa oyun çıktığında Türkçe olmayacağı bilinen bir durumdu.
yüzdük yüzdük kuyruğa geldik sonunda bakalım türkçe geliyor mu (: ??????????????
Türkçe bence çıkacak bu gece normal diller gibin.
full sürümde türkçe malesef yok.bütün hayallerimiz suya düştü diyebiliriz.
Full sürümde Türkçe olması beklenmiyordu ki zaten...
zaten hemen çıkmıcaktıki. 10.000 satış olunca sonradan çıkçaktı. Yani hayaller suya düşmedide ,
bence ben kendi fikrimi sölüom , iyi reklam yaptılar.
Suya düşen bir şey yok daha, sen 10 bin söz verdikten sonra 10 bin oyunu al bak bakalım nasıl ekliyorlar dili.
FM 2010 çıktı ve ne yazık ki türkçe dil seçeneği yok.
ben imzayı türkçe cıkarsa orjinal alcağımıza söz verdik diye hatırlıyorum...
Hayır, kampanyanın detayları belli olduğunda, yönlendirilen sitede imza atmadan önce yapılan açıklamada 10 bin imzanın demoya TSL eklenmesni sağlayacağı, 10 bin satışın da Türkçe yamayı sağlayacağı belirtilmişti.
Kampanya detayları netleşmeden forum üzerinde mesajlarda o şekilde yazılmış olabilir belki, hatırlamıyorum net.
Böyle yaparak bi yere varacaklarını mı sanıyolar? Bunu yaparak 100 tane daha fazla satarsın ama korsana olan bağlılığı daha da arttırırsın. Geçen sene ben bir arkadaşın aktivasyon hakkından birini kullandım. Bu sene orjinal alıcam diyelim ki almasaydım o zaman ne olucaktı? Zorunlu korsan alıcaktım. Bu yapılan hem CM'ye olan ilgiyi arttırır hem de korsancı sayısını arttırır...Quote:
feanor2732´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/imag...s/viewpost.gif
arkadaşlar daha önce bir mesajımda bahsettiğim gibi SI'ın forumunda satış sorumlusu ile temasa geçtim. Ve sanırım herkesin merak ettiği sorunun cevabını aldım.
"Geçen yılki gibi 5 aktivasyon olacak mı?"
"Kaç kere yükleyebileceğiz, ortak alım yapabilecek miyiz?" tarzında...
Foruma yazdığım mesajı ve gelen cevapları yazıyorum;
hello everyone.
Last year, we can buy a boxed copy of FM2009 and we can activate it 5 different times with steam. It has been said that the activation is gone this year.
We have 1 PC and 2 laptops in our house and we are 3 brothers. Last year we can install and activate the game on each comp and play together.
For FM2010, do we have to buy 3 boxed copies??
At least, can we play the game on PC with DVD inside and 1 laptop with activation on Steam for only buying 1 boxed copies??
I'm wondering that. Waiting for your answers... Thank you
herkese merhaba.
Geçen yıl, kutulu FM2009 aldığımızda Steam üzerinden 5 farklı aktivasyon yapabiliyorduk.Bu sene aktivasyon işleminin kalktığı söyleniyor.
Bizim evde 1 PC ve 2 adet laptop var ve 3 kardeşiz. Geçen yıl oyunu her bir bilgisayara kurabiliyor ve oynayabiliyorduk.
FM2010 için, 3 adet orjinal kutulu oyun mu almamız gerekiyor?
En azından, PC de oyun DVD si takılı ve diğer laptop da Steam den aktive ederek oynayamaz mıyız (aldığımız 1 orj oyun için)
Bunu merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum... Teşekkürler.
Forumdaki bir kullanıcıdan gelen cevap;
Officially you need to buy 3 boxed copies, yes.
Unnoficially...I don't know.
Resmi olarak, evet 3 adet orjinal kutulu oyun alman gerekiyor
Resmi olmayan... Bilmiyorum.
Ve SI'ın pazarlama sorumlusu Matt'ten gelen cevap;
The activation method is different this year so there are no "seats" per copy. You'd need a version each.
Cheers
Matt
Bu yıl aktivasyon methodu daha farklı, yani oyun için bu aktivasyon hakkı olmayacak. Her bir bilgisayar için bir versiyona ihtiyacın olacak.
[b]Hoşçakal
Matt[/B
Ayrıca ben bir çok ülkede 10.000 satış olduğuna da inanmıyorum. Bizden bunu istemeleri çok saçma bence. Geçen sene merak ediyorum ülkemizden kaç kişi orjinal almıştı ya bin kişi olmadı iki bin bu sayının 10 bin olması çok zor. Bari bayram haftasına getir de ( kurban ve ya ramazan bayramı :D 29 ekimde harçlık vermiyolar :D) milletin parası olsun cebinde :D
Oyun çıktı sanırım steam'de. Ama Türkçe yok içinde, sonradan da olur mu bilmiyorum. Umudum var benim ama ilk heves başkadır.
ya biri soramazmi inglzce bilen bi arkadas streamde...türkçe cıkma durumuyla ilgili
Türkçesini ne zman çikartirsiniz fm2010 çiktikdan hemen sonra demıstınız sıgames ın yapacagi yok yine en guvenılır sitemiz Turksportalla kaldik
türksportal her zamanki gibi halleder rahat olun yakında çıkar