Aynısı Beşiktaş'a da yapılmıştı. Fikstür konusunda sınıfta kaldı TFF.
Printable View
Aynısı Beşiktaş'a da yapılmıştı. Fikstür konusunda sınıfta kaldı TFF.
!! Alex,Haberturk'teki röportaj için ''Söylediklerimi
değiştirmişler..Bu sondu..Türk medyasına
konuşmayacağım'' diye twit attı.
Beyler perşembe günü eğer izin çıkarsa kadıköy belediyesi saracoğlunun yanına dev ekran kuracakmış.
Kaçırmayın derim
Emniyet izin vermez bence.
İzin verir bence.
Sorun o değil maçtan sonra izmite o saatte araba yok ben nasıl geri dönecem :D :D :D
Şu turu geçseydik çok kral olurdu, Uefa Kupası ve Avrupa Ligi formatında 3. Turu geçemedik gitti, Galatasaray geçti, Beşiktaş geçti, Gençlerbirliği geçti hatta Denizlispor bile geçti ama biz geçemedik : )
Eğer Bateyi yenersek düzlüğe çıkarız bence.Plezen muhtemelen eleyecek napoliyi içerde onları yeneriz ve çeyrek finale kalırız gibi önemli olan çeyrek finalde kim gelecek ? Chelsea , Zenit , Anzhi benim istemediğim takımlar.
3.tur eşleşmeleride çok güzel . Stuttgart /Genk - Mönchengladbach / Lazio bu eşleşmenin sonunda çıkan takım gelsin veya Leverkusen / Benfica - Dinamo Kiev / Bordeaux
Bu arada Yabo dayıda sonunda tesislerin yolunu bulmuş :D :D
Napoli'yi eliyen Plezen bahsediyoruz.Bate maç yapmıyor 2 aydır zeka olarak kötüler.Plezen Bate ayarı nda göremeyiz.Plezen nomral ligi devam ediyor.
Plzen bence de kolay rakip değil tur geçilirse önemli futbolcuları
Dariica
Kollar
Tecl
Limbersky
@zeck17
Fenerbahçe de kolay takım değil, Dışarıdan bakan bir adam Kuyt, Meireles, Sow, Stoch, Krasiç eyvah eyvah diyor. Tabi içeride durum farklı, Sağolsun hocamız güçleri kullanmak yerine yarısını çöpe attığından tam yararlanamıyoruz ama dışarıdan bakan birinin gözüyle Fenerbahçe de yabana atılacak bir takım değil.
Orası da öyle fakat takım uyumu çok yüksek plzen de çek cumhuriyetinin kadrosunun aynısı yıllardır beraber oynuyorlar fenerbahçe de iyi bir oyunla eleyebilir tabiki de
Neyse daha ne Fenerbahçe ne de Plzen tur atladı, Plzen inanılmaz avantajlı bir skora sahip ama futbol bu deplasmanda 3-0 kazandığın gibi rakibin de kazanabilir ki Napoli bu. Fenerbahçe'nin ise yiyeceği her gol için 2 gol atması gerek o kadar ki riskli bir durum. İhtimal hem Fenerbahçe hem de Plzen tur atlarsa hem bizim açımızdan hem de ülke puanı açısından çok makul bir durum ortaya çıkar.
İlk maç Fenerbahce'ye uygun bir maç oldu 10 kişi kalmasına ragmen, set hucumunda ne yapacagını şaşıran bir rakip vardı. İkinci maçta ise maçın kime uygun olacagını belirleyecek takım Fenerbahce'dir.
Kilit sözcük ise "Sabır".
Ben bir Fenerbahçeliyim, çıkıp Galatasaray'ın yükselişinden veya Beşiktaş'ın ekonomik durumun ne olacağından bahsedemem herhalde, Ben bu kulübe maddi manevi her türlü desteği veririm. Yurt içinde takımımı desteklemek için çoğu yere de gitmişimdir ve benim gibi milyonlarca insan bunu yapıyor. Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın babasının malı değil, yönetenlerin yanlış tutumu, bu kulübe maddi manevi her türlü desteği esirgemeyen ve kulübün asıl sahibi olan taraftarın her daim eleştirisine tabi olacaktır, bu bir karalama değil sahip çıkmadır, kulübü korumaktır. Fenerbahçe taraftarı 3 Temmuz yaşanmadan önce Aziz Yıldırım'ı bu kadar yüceltip onun rahat davranmasına müsaade etmese bugün kara kara, temiz tarihimizin Yargıtay'dan geçecek bir imzaya atılışına şahit olmazdık.
Geçen sezon başını, Ekonomik olarak bir anda dibe vurduğumuz zamanı hatırlarsın. Elden alelacele çıkardığımız oyuncuları vs. Sonra kampanyalar başlattık, taraftar kart, dergi aboneliği gibi. Kulübün beni sabahın köründe sırf bir taraftar kart daha alayım diye aradığını söyleyeyim sana, Koskoca Fenerbahçe'nin sırf 40 lira için düştüğü durum. Biz bunları da gördük daha kötüsünü de. Örnek vereceğim için dedim bunu,
Bugün soruyorum Krasiç niye yok. Hocanın tercihi diyorsunuz, öyle diyosunuz böyle diyosunuz. Yahu 7 milyon € 16-17 milyon TL. Biz bu kadar mı balık hafızalıyız ? Daha geçen sene 40 lira için takla atıyorduk, zor durumda kaldık parasızlıktan elimizden oyuncularımızı çıkardık. Göz göre göre Fenerbahçe'nin parası çöpe atılıyor ama Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman sevdalıları hatayı kabullenmediği gibi hatayı savunuyor da. Biz bu durumu eleştirince de adı "Sallama" oluyor. Onun için diyorum ya Fenerbahçe bugün ince bir ipin üzerinde yürüyorsa bunun en büyük sebebi kulüp içi muhalefeti Aziz Yıldırım'ın yok etmesidir. Eğer bir yerde insanlar kötüyü veya yanlışı sorgulamıyorsa orada büyük sorun vardır. Yarın Aziz Yıldırım da ayrılır Fenerbahçe'den, Aykut Kocaman da ama onların hatalarının izi burada kalacaktır.
Ben yinede bu iki isme karşı saygıda kusur etmiyorum, Eleştirirken bile hakarette bulunmadan eleştirilerimi belli bir temele yayarak dile getiriyorum. Bunun kısa yolu da var "İstifa dersin, Beceriksiz dersin, Gidin artık dersin" kalır cümle. Aslında senin tabir ettiğin "sallama" budur. Keşke ben bir görüşü dile getirdiğim zaman aksini dile getirmek isteyenler direk olayı kişiselleştirmek yerine görüşün aksini savunsa... Bizde maalesef kötü bir huy var, birisi bir şey söylediği zaman "Yahu sen zaten böylesin" diye ucuz bir şekilde gerçekleri göz ardı ederiz.
Şuana kadar okuduysan ki okumuşsundur eminim son diyeceğim koskocaman insanlarız, sen bunu şurda konuş, burda bunu konuşalım demek hoş bir şey değil. Tamam bu insanları seviyorsun ve hoşuna gitmiyor bazı şeylerin irdelenmesi ama çözümü kesinlikle bu değildir.
İbrahim dediklerine katılırım katılmam . Benim söylediğim şey farklı; o dediklerini gel burada söyle diyorum , maç konusunun yeri değil. Yoksa isteyen istediğini yazar ama uygun yerde.
Fenerbahçe - Kasımpaşa 24 şubat
Fenerbahçe - 1461 Trabzon 27 şubat
Beşiktaş - Fenerbahçe 03 mart
Viktoria Plzen - Fenerbahçe 07 mart
Fenerbahçe - Bursaspor 10 mart
Fenerbahçe - Viktoria Plzen 14 mart
Fixtür sıkıntılı, Allah kolaylık versin.
Plzen tamam iyi takim da abartip goklere cikarmaya da gerek yok. Napoli, lige asiliyor olmasa ve onemli oyuncularini Plzen macinda sahaya surmus olsaydi elerdi Plzen'i buyuk ihtimal.
oyun muhtemelen geçenki türkiye çek cumhuriyeti maçı gibi olur.
Yanlış bilgi. Napoli ilk maçta zaten klasik 11'i ile çıktı ve 3 tane yedi İkinci maça çıkan Napoli' 11'nin piyasa değeri Plzen'nin kadro değerinin 10 katı. Tabi 2. maç Napoli açısından kısmi formalite geçti. Plzen evire çevire Napoli'yi eledi, Ligde de iyi bir konumdalar ve Çek Slovak karması kadrosu ile sağlam bir takım. Milli takıma da bir çok oyuncusunu yolluyorlar. Eh son maçta Çek Cumhuriyeti'nin bizim Milli Takımla kedinin fareyle oynadığı gibi oynadığını unutmayın. Yani bunca şey tesadüf olmasın. Mücadele edersek dişimize göre bir rakip ama kesinlikle hafife alınmaz.
Bu Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk öldü mü yaşıyor mu ? Bu adamların ne problemi var bir sakatlar bir yoklar arada varlar nasıl bir teknik heyettir bu, eskiden bir oyuncunun durumu hakkında bilgi verilir şu zamanda takımda denilirdi şimdi kim niye var niye yok öylece belirsiz.
büyük ihtimal sezon sonu onlarda yolcudur ondan oynatmayi birakti hoca..
FB basketbol takımına döndü, 15 oyuncuyla oynuyoruz. Orta saha çok kalabalık oldu diyoruz ama adamlar bir türlü kadroya giremiyorlar. Harika kanat oyuncularımız var diyoruz ama bir türlü yoklar, hatta sırf o yüzden kanatlarda forvetler oynuyor. Defanstaki birçok oyuncu o formayı zaten haketmiyor, ben stoperlerinin 1 tanesinin bile bu takıma layık olduğunu düşünmüyorum. FB takımı bu sene kadro kurma, yönetme, antreman ve sakatlıklar konusunda iflas etti. Artık 5-10 milyon Euro'lara transfer yapılacağına 5-10 milyona sağlam bir teknik ekip ve ekipman kurulmalı. 2 yıl öncesine kadar her futbolcu 2 hafta da iyileşirken şimdi 2 aydan önce kendini toparlayamıyor. Ya mental olarak futbolcular çok kötü, ya da teknik ekip eskisi kadar iyi değil.
Aykut Kocaman'ı yeterli bulmayan birisi olarak bazı eleştirileri haksız buluyorum. 4 kritik maçta gol yemeyen bir Fenerbahçe var, Topuz nerede Sezer nerede Selçuk niye oyuna giriyor demek bana göre ne olursa olsun biz bu adamı eleştireceğiz demek. 3 kulvarda da şampiyon yapsa hala Aykut Kocaman gitsin diyenler çıkacak gibi gözüküyor..
Hücumda çok etkili olmasa da savunmada cidden fena olmayan bir Fenerbahçe var özellikle Emre'nin oynadığı maçlarda, Avrupa maçlarında zaten sezonun başından beri doğru oynayan bir takım var, Aykut Kocaman'ın hataları yaptığı doğrulardan fazla olabilir ama şu kritik dönemde fena gitmiyor bence. Tabii takım zaten kaliteli, rakiplerimiz kolaydı, şans yanımızda gibi argümanlar ortaya atılabilir her daim, bu da dediğim gibi haksızlık oluyor bence. Tarihinde ilk defa Avrupa Liginde son 16'ya kalmış bir takım var, üstelik önü de açık gözüküyor, az tadını çıkarın yahu. :)
Plzen'in tüm kadrosu Slovak ve Çek oyunculardan olusuyor sadece 1 tane Ermeni futbolcu var.
@uAburak89
Topuz ve Sezer'in durumunu sorgulamam maçla alakalı bir şey değil, Bu adamlara ne oluyor onu merak ediyorum. Eskiden X oyuncu sakatlanır, 4 hafta sonra takımda denilirdi, 3. hafta tamamlamadan takımda olurdu. Şimdi takip ediyorum antrenmanları adamlar bir antrenmanda var deniliyor sonra yok, daha sonra öğreniyoruz ki oyuncu meğerse tedavi için Almanya'daymış ama Antrenmanda var görünüyor, öyle yansıtılıyor. Maç günü geliyor bir anda bu adamlar sakat diye piyasadan kayboluyor, ilginç işler dönüyor anlayacağın.
Ayrıca kendimizi Hint Fakiri gibi görmenin manası yok, Dün Bate'nin 11'inin değeri Meireles'in bonservis değeri kadardı, Napoli karşısına çıkan Plzen 11'i ise Krasiç'in bonservis bedeli kadar. Senelerdir bu kupada bizim yaptığımız yatırımın 10'da 1'ni yapmayan takımlar boy gösteriyor, bu Aykut Kocaman'ın, Daum'un veya Fenerbahçe'nin ayıbı değil bu Türkiye'nin ayıbı. Dünya'nın parasını harıl harıl yatırırız ama iş Avrupa'ya gelince nal toplarız. Dün elediğimiz Bate'nin kadrosunda doğru düzgün yabancı oyuncu yoktu, keza karşılaşacağımız Plzen'in de öyle. Sanırsın Liverpool'dan, Chelsea'den, Juventus'tan, Valencia'dan transfer yapan, o rakiplerin liglerinin değeri kadar paraları savuran başka takım.
Dediğim gibi bu işe bu kadar para akıtıp başarısızlıkta yelkeni sırtladığımız için kendi boyumuzun ne durumda olduğunu bilmiyoruz, Oysa bugün Avrupa'da Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrolarını görünce yabancılar gıpta ederek bakıyor.
Oyuncuların durumu tamamen Fenerbahçe'nin iletişim kanallarının yetersiz oluşundan bence. Özellikle resmi sitenizin gözden geçirilmesi lazım. Ben o kısmı da Aykut Kocaman'a bağlıyorsunuz sanmıştım, bu benim hatam.
Diğer kısımlara da katılıyorum, her anlamda çok yetersiz durumdayız zaten kulüplerin sıralamadaki yeri, Milli takımın sürekli daha da gerilere gitmesi, Avrupa kupalarında Mart ayını çoğu zaman bir kulüp ile görmemiz hatta bazı yıllar o bile olmuyor, durum kötü.
Sadece burada değil, Fenerbahçe'li arkadaşlarım var, abartmıyorum sahaya dalıp Aykut Kocaman'ı tartaklamak isteyenler var içlerinde, turu geçtiniz hayırlı olsun diyorum adam bir sürü şeyden şikayetçi. Kupa gelecek belki diyorum, o kupa gelirse Sow'un sayesinde gelir ancak, Aykut Kocaman'a rağmen gelir diyor yani saygısını kaybetmiş adam. Her ne kadar az da olsa iyi olan şeyleri de göremeyenler var, ben özellikle Avrupa maçlarında Fenerbahçe'nin bize göre daha doğru oynadığını düşünüyorum, tabii ne kadar yeterlidir o her zaman tartışılır.
Katılıyorum. Aynı şeyler bizim için de geçerli.
Yok Bate geldi de Fb eledi kura şansı falan diyen adam çok.
Gs'ın grubu kötüydü şansına çıktı diyen de çok.
Hele Schalke takım değil zaten.
Yok abi öyle bir şey. Adına bakıyor BATE adına bakıyor CLUJ hea tamam o zaman her türlü çıktık oluyor. Yok öyle bir şey ya. Bu adamlar iyi futbol oynayan, alt yapısından oyuncu yetiştiren klüpler. Her daim Avrupa devlerine kafa tutmaya çalışan klüpler. Mali güçleri bizimkinin kat kat aşağısı olabilir ama sahada "para" oynamıyor ki bir türlü anlayamadık şunu.
@davidvilla
Bana göre her türlü para oynuyor, Söylediğin takımlar dereyi geçene kadar, Her iki kupada da son 16'ya geldiğiniz zaman genelde aynı isimleri görüyorsunuz. Bugün Şampiyonlar Liginde kalan 16 takım arasında kadro değeri 100 milyon € altında olan tek takım Celtic. Celtic'i size söylememe gerek yok herhalde. Avrupa Liginde 16 takım arasına kalan takımlar arasındaki ismi en yabancı takım Plzen. Diğerleri ise kupa müdavimleri ve bu işe sağlam paralar yatıran takımlar. Yani her türlü para dönüyor bu işte. Maçlar kolay kazanılmıyor, rakipleri küçümseyenler hatalarının bedelini ödüyor ama yine parası olan yoluna devam ediyor, tek tük yaşanan masallar dışında.
Kimse yanlis anlamasin, ya da uzerine alinanlar alinabilir ama ben bazi arkadaslarin yazdiklarini hergun tekrar tekrar okumaktan sıkıldım onlar ayni seyleri yazmaktan sıkılmadı. Artik bikac arkadasin mesajini gorunce okumadan geciyorum cunku icerik hep ayni. Ne motivasyon var yahu sizde :)