Hep sempatim olmuştu Pompey'e ambleminden dolayı : )
Kulupleri satmanın sonuçlarını görüyoruz. Canı sıkılan oyuncağını elden çıkarmaya çalışıyo.
Printable View
Hep sempatim olmuştu Pompey'e ambleminden dolayı : )
Kulupleri satmanın sonuçlarını görüyoruz. Canı sıkılan oyuncağını elden çıkarmaya çalışıyo.
Yazık oluyor Portsmouth'a...Benimde sevdiğim bi takım Pompey.
Nerde 2008'de FA Cup'ı kazanan kadro,nerde şimdiki kadro :(
FA Cup'ta hala iyi gidiyorlardı ama lige yansıtamıyorlardı..Adamlar daha 3-4 sene olmadı UEFA'da oynuyorlardı şimdi küme düştüler gerçekten çok yazık oluyor bu takıma o ambleme..
Ekonomik krizden etkilenen ilk takım oldu. Umarım FA Cup'u kazanırlar.
Artık Premier Lig gelirleri, takımların giderlerini karşılamıyor. Bu yüzden mutlaka yayın gelirlerinin fiyatı artması gerek. Yoksa daha nice takımların bu durumlara düşünü izleyeceğiz ya da Arap Şeyhlerinin satın aldığı bir ligi. ManU'da aynı şekilde bir tehlike bekliyor.
Gerçekten yazık bu takıma yaw:(
FA Cup'ı alıp 2008'de süper bi çıkış yakalamışlardı.Çokta sevdiğim bir clüp ama maalesef düşürmüşler:(
Hani bunları arap biri almıştı zengindi bunlar , Utakaları ve bilimum iyi futbolcuları kadroya topladıydılar ne olaki düştüler böyle ?
Rooney "Kim bilir belki bir gün Türkiye'de oynarım" demiş :p
Stoke City'nin menajeri Tony Pulls'in takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli oyuncumuzu gözden çıkardığını iddia etti.
http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/201...2010192117.jpg
İngiliz adifferentleague.co.uk isimli internet sitesi, Stoke City'nin menajeri Tony Pulls'in takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli oyuncumuzu gözden çıkardığını iddia etti.
Geçtiğimiz cumartesi günü golsüz berabere biten Stoke City ile Aston Villa arasında oynanan karşılaşmada Pullis, milli oyuncumuzu 54. dakikada oyundan çıkarmış, Stoke taraftarı da bu durumu ıslaklarla protesto etmişti. Tuncay da maçının sonunu beklemeden stattan ayrılmıştı.
Bu durumu kulüp içinde derlenen haberlerden değerlendiren Rob Doolan, milli oyuncumuzun Stoke City'e gelişinin taraftarları heyecanlandırdığına dikkat çekerken, Chelsea ve Liverpool'la da dirsek temasına giren Tuncay'ın 'Potteries' geldiğini belirtti.
Stoke City'nin oynadığı oyun formatına değinen Doolan, Pullis'in 'Cesur Yürek' lakaplı oyuncumuzla ne yapmak istediğine karar vermediğini ve Premier Lig'de oynatmak için 4 ay beklediğine dikkat çekti.
Ayrıca yazıda Tuncay'ın kendisini kısa sürede kanıtladığına, ligin başlarında forma şansı bulamamasına rağmen; Premier Lig'de Stoke City'nin en golcü ismi olduğuna yer verildi.
Bütün bunların ışığında Doolan, hiçbir oyuncunun kulüpten büyük olmadığını ve eğer sorun çözülmezse Stoke City'nin yoluna Tuncay'la ve Tuncay'sız devam etmesi gerektiğini kaydetti.
İbrahim Torunoğlu / Radyospor.com
Evet iyi topçu ama , yazın öğle saatlerince çıkan İngiliz filmlerindeki kötü adamlara benzediği için birtürlü sevemedim şu adamı.
Ne diye Stoke City'e gittiki zaten.
fenerbahçe'ye dön sen en iyisi.
Seneye yönetimin iyi yerli oyuncular toplıyacağını düşünüyorum. 2003 misali.. Tuncay'da bu kervana katılıp dönecektir evine.
Premier Lig'de kal gelme buralara, Tugay orada efsena oldu, sende olabilirsin. Belki hiçbir zaman Chelsea, Liverpool formaları giyemiyeceksin ama; hep bu ligde mücadele eden takımlarda oynayabilirsin. Seneye Newcastle geliyor, Tuncay Newcastle'ı tercih ederek Premier Lig'de zirveye oynayabilir.
Asla dönme Türkiye'ye. Zaten döneceğini de sanmıyorum. Tuncay Premier Lig gibi bir yerde artık öyle böyle alıştı ve gol de kaydediyor. Başka takımlara gitmeli ama Premier Lig'den.
Gönlüm yuvasına dönmesini çok istese de umarım dönmez.
Dişini sıkacak...
Oradan başka bir sıradan takıma gider Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum ..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83835
Aynı konuyu ben açmıştım abican :)
Arsenal'in 125. yıl forması.
http://static.arsenal-mania.com/uplo...8-2011-kit.jpg
Birleştirildi.
Gelecek sezon Premier Lig'de şampiyon olmayı hedefleyen Liverpool, kadrosunu yeniden yapılandırma adına önümüzdeki yaz 55 milyonluk transfer bütçesi belirledi.
Geçtiğimiz yaz Glen Johnson ve Alberto Aquilani'yi kadrosuna katan Liverpool, önümüzdeki transfer döneminde yapacağı transferler için takımdaki bazı oyuncularla yollarını ayıracak.
News of the World'ün haberine göre, Liverpool şu an için transfere 27.5 milyon avro ayırdı, paranın geri kalan kısmını ise oyuncu satışlarından elde edecek.
Benitez'le arası açılan Riera, takımdan gönderilecek isimler arasında en önde yer alırken, bu oyuncunun satışından 9 milyon avro civarında bir gelir elde edilmesi planlanıyor. Riera'yla şu an için en yakından ilgilenen kulüp ise CSKA Moskova.
Gözden çıkartılan bir diğer oyuncu ise yaklaşık 10 milyon avro değerinde olan Yossi Benayoun. Adrea Dossena ve Andriy Voronin ise toplamda 9 milyon avro civarında bir para karşılığı takımdan gönderilecek diğer isimler.
Castrol futbolcu sıralamasında Riera 1020, Benayoun 57, Dossena ise 1827. sırada yer alıyor.
inşAllah iyi transferler yaparlar ne diyelim...Ama kesinlikle 4. olunup Şampiyonlar Ligine katılabilmesi gerek yoksa Torres başta olmak üzere eldeki tüm yıldızlarını kaybedebilir L'Pool.
Voronin zaten devre arasında gönderildi. Bonservisle Moskova'ya verildi diye hatırlıyorum.
Şu A*quliani'i nereden aldık ya rabb :( Satsak bari de zararın neresinden dönsek kârdır. Ayrıca haber biraz sallamasyon gibi çünkü biz Dossena'yı zaten sattık :D
Torres büyük ihtimal satılacak zaten birde ordan gelen para var.
El Nin0 yine iş başında :0: 5.dk ManU 0-1 Liverpool
1-1 oldu.Rooney penaltıyı kaçırmasına rağmen dönen topu tamamladı.
Ne maç oluyor arkadaş :) daha 12. dk ve 1-1 :)
Rooney'de bu formla devam ederse 40 gole ulaşabilir heral :D
60'ta Park 2-1 yaptı...
Bakalım sürekli hakemlerle uğraşan ve kendi alehlerine hata yapılıomuş gibi gösteren Sir Alex dışarda yapılan harekete penaltı çalan hakemine bi şey diyecek mi. Hakemleri çok iyi baskı altına alıyor vallahi bravo. Hakem bizi doğramasaydı geçen sene ki gibi yine tarihi bir fark olurdu ama Howard Webb sağolsun buna güzel engel oldu : )
Riera'yı Fenerbahçe'de görmek isterim. CSKA'ya gitmeyi düşünen bir oyuncu Türkiye'ye de gelebilir.
hakemin kendi yarattığı bir penaltıdan kaybetmek üzüntü verici. ilk dakikalarda gol atmak yaramadı bize, gerrard çok silikti. torres'de 2 karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı birinde kontrol edemedi diğerinde vuramadı. seneyi bekliyoruz.
ManU tekrar liderliği aldı, Chelsea, deplasmanda 2 puan bırakması ekmeğine yağ sürmesi oldu. Bu haftanın iki kazananı var, biri ManU diğeri Arsenal.
Arkadaşlar merhaba.
Bugün yönetim olarak bir karar aldık. Dünyadan Futbol forumunda değişikliğe gideceğiz. Yeni bir sistem getireceğiz. Sistemde her hafta için yeni bir konu açılacak.
Örneğin:
Premier Lig 28. Hafta
Ve bu açılan başlık altında bir fikstür olacak, o haftaki maçlar o konuda konuşulacak, böylece daha düzenli olacak. O haftaki maçlar bittikten sonra konu kilitlenecek ve sabiti kaldırılacak. Bu sezon bitimine kadar bunu deneyeceğiz, sizlerden olumlu tepkiler alırsak devam edeceğiz. Tabi ki bunun bir kuralı var:
Konular yöneticiler tarafından açılacak.
Umarım yeni sistem hayırlı olur..
3 takım arasında Şampiyonluk yarışı varken, 4 takım ise ilk 4.sıra için mücadele ediyor.
Formsuz Chelsea'nın evinde Aston Villa'yı yenmesi şüphesiz. Arsenal'in Birmingham deplasmanında ne yapacağı belli olmaz ama mutlaka kazanması gerekiyor bu karşılaşmayı Arsenal eğer şampiyonluk istiyorlarsa. Manu ise Ligde iddaası olmayan azda olsa düşme korkusu olan Bolton'u Rooney yardımı ile geçeceğini düşünüyorum.
Tothenam-Pors.'u rahat geçeceğini düşünüyorum, İngiltere'nin banko maçlarından bir tanesi. M.City evinde Wigan'ı rahat geçecektir yine.