Bu şart olayları resmi bir ağızdan açıklanmadığı sürece inanmıyorum.
Printable View
Bu şart olayları resmi bir ağızdan açıklanmadığı sürece inanmıyorum.
Ben de biraz ağız sulandırayım.
http://cdn1.lockerdome.com/uploads/0...97e50454_large
Adam yaşayan efsane, futbol şovmeni, gelirse muazzam olur :)
şaka maka transfermarkt te ronaldinhonun gelme olasılığı %84'e çıkmış
Gelsinde artık bi şu gözlerimizin pası silinsin ya, futbolcu görsün gözümüz..
Ronaldinho için yaşlı yaaaaa tarzında yorum yapan kimse çıkmadı dimi henüz :n:
Eğer öyle bi yorum falan gelirse herkes kötü mesaj butonuna bassın arkadaşlar :zuhaha
Ronaldinho gibi bir dedeye o kadar para verilmez yahu.
kandırmayın beşiktaşlıları
Ronaldinho gelirse muhtemelen imza töreni statta felan yapılır. Ve eğer İstanbul'da olursam ben bile giderim :)
Antalya kampına yetiştirilmeye çalışılacağı söyleniyor.
Ronaldinho benim için gelmiş geçmiş en iyi topçudur, avrupadan biraz erken koptu ama olsun. Türkiyede görmek muazzam olur.
Beşiktaş, Mehmet Akgün'le yollarını ayırdı
Beşiktaş, Mehmet Akgün ile yollarını ayırdığını KAP'a açıkladı.
Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akgün ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir.
* * *
Nihayetinde kurtulduk :icon_mad:
Dentinho da gitmişti , sıra Enaramo Escude gibi isimlere geldi.. ;;)
Şu Ronaldinho'yu alın artık, dünya gözüyle bi Ronaldinho izleyelim :D
bence ronaldinho trde ancak drogba ile kıyas edilebilir onun disinda isim kariyer basari bakimindan dengi yok ancak bu tur topçular genelde yaslaninca geliyor fakat drogbada gordukki bunlarin ölüsü bile yeter
drogba da onemli ama ronaldinho farkli sanki, kiyas kabul etmez. futbolun harlem subesi adam, drogbayi izlemek icin hususi gitmem ama ronaldinho kacirilmaz yani.
Ben Ronaldinho'yu kimseyle kıyas etmem. Ronaldinho başka bir şey geri kalanlar başka bir şey :D
Kesinlikle.
Ronaldinho ile diğerlerini karşılaştırmak mantıklı değil. O zeka, o teknik. Bir insan futbola daha fazla yakışamaz
Böyle şeyler yazmayın, heyecanlanıyorum. :icon_biggrin:
Bu taraftar arkanızda, gelsin artık Ronaldinho!!!
Sizi böyle gaza getirip içten içe bitirme planlarımız var :icon_twisted:
Drogba kalitesinde çok forvet var ancak Ronaldinho kalitesinde bir oyuncu doğmadı henüz
A.Mineiro başkanı Asiss ile olan görüşmesini iptal etmiş. Ronaldinho ya yeni bir teklif sunmayacakları söylemiş.
Yok ya ben inanmıyorum gelmez bize Sihirbaz.
Alex Tellas transferinin ertelenmesi bize yaradı gibi Gremio Ronaldinho'nun parasını o transferden çıkaracaktı.
ronaldinho bu adama din degistirtir yahu.. umarim gelir ligimize renk katar ama ben gelmicegini dusunuyorum..
Ben bitti gözüyle bakıyorum bu transfere.
Ronaldinho açısından bir sorun yok renkler bile değişmeyecek zaten :n:
Eneramo Karabükspor'a kiralanmış. İyi oldu bu.
Beyler Ronaldinho bitti demiş totemspor. Burası günlerdir Ronaldinho'nun menejeri ile konuşan Ali Ece'nin yazdıpı site. O diyosa doğrudur.
ronaldinho sozlesme uzatmis klubuyle.
http://www.atletico.com.br/noticias/?p=20488
baskanlari kalli %100 demedi ama %99 uzattik sozlesmeyi dedi.
Tüh be üzüldüm. Gelseydi keşke.
Geçmiş olsun,keşke gelseydi.
Gelme ihtimali bile heyecan yapmisti, uzuldum...
Ben aslinda daha cok simdi r10un yerine alinacak oyuncuyu merak ediyorum. Hani ronaldinho olmayinca .... aldik cumlesindeki ... Li yeri kim dolduracak bakalim. Buda yonetimin vizyonunun kalitesini gosterecek bize.
Yönetim en yüksek teklifi biz sunduk diye beklemeye geçerse böyle olur. FM tecrübemizle bile bir çoğumuz bu transferi bu aşamada gerçekleştirirdik.
Fikret Orman geçen sene Şubat ayında Drogba ve Sneijder için söylediği "bir oyuncu 6 milyon euro alırken diğeri 500 bin euro alırsa, olmaz" minvalinde ki laflarını son anda yememiş oldu böylece.
En başından beri medyanın gazına gelmemeye çalıştım,bu yüzden kesinleşinceye kadar yorum yapmama kararı almıştım.En yüksek teklifin bizden olduğu,Brezilya kulüplerinin bu parayı veremeyeceği,Ronaldinho'nun da bize gelmeye olumlu baktığı,kısacası ibrenin bizden yana olduğu söyleniyordu.Bu akşam birden bu anlaştık haberi düştü ortaya.İnsan medyanın ne kadar palavracı olduğunu bilip gaza gelmemeye çalışsa da,ister istemez umutlanıyor.Sonuçta bahsi geçen isim Ronaldinho.Hayal kırıklığı oluştu haliyle tabii.Neyseki alışkınız artık bu tarz durumlara,çok koymuyor bu yüzden.Transfer görüşmelerinin de asıl hikayesini merak ediyorum.Umarım öğrenebiliriz.
Ronaldinho'nun geleceğine o kadar çok inanmıştım ki, şimdi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Neyse ki yönetim Eneramolara, Sezer Öztürklere verdiği paralarla Beşiktaş'ın menfaatlerini koruyor, parasını savurmuyor...
Gidin alın şu Batallayı ne kapatın Ronaldinho üzerindeki baskınızı.
Gelmiyecek mi şimdi? :(
Belki %1 gelir?Daha ölmedik ^^
Durum şundan ibaret;
http://i.imgur.com/kq4hnyf.png