Ama 2 transfer öyle ya da böyle gelecek, hiç olmadı 1 Brezilya seferi, 2 adam alıp gelirler.:D
Printable View
Ama 2 transfer öyle ya da böyle gelecek, hiç olmadı 1 Brezilya seferi, 2 adam alıp gelirler.:D
2 süper star alacaklarını söylemiş Aziz Yıldırım.
Krasiç, Gyan Asamoah ve Dia isimleri olabilirmiş. Forlan'a çok zor diyorlar.
Süper star ve İssiar Dia. :n: Ajda Pekkan daha süper stardır. :D Daha 1 hafta önce duyduk adamın ismini. :D
Dia yetenekli bir futbolcu fakat forvet diye alırlarsa çok büyük hata olur. Daha çok kanatta verimli olan bir oyuncu. Klasik hızlı adam eksiltebilen afrikalı kanat oyuncusu. Biraz Keita'ya benziyor fakat ondan daha çelimsiz. Forvet diye gelirse 5 gol anca atar. Gyan Asamoah geleceğine Güiza kalsın daha iyi olur bence. İkisi hemen hemen aynı tip oyuncular. Asamoah biraz daha hızlı sadece. Krasic ve Forlan gelirse tabi diyecek birşey yok :)
Nerde söylemiş ?
Gyan ilk bakışta oyun sistemimize uyacak bir forvet görüntüsü izlenimini verse de kuvvetli bir bitiriciliği olmayan bir oyuncu.Güiza ile birlike oynasalar daha verimli olur gibi,ancak tek forvet oynadığı zaman başarılı olacağını düşünmüyorum.
Tercih edeceğimiz isim Grafite tipinde,özelliklerinde bir forvet olmalı.
İssiar Dia ismi geçiyor,alırsak Dia'nın da faydalı olacağını düşünüyorum.Topla ve topsuz alanda oldukça hızlı bir futbolcu,ayrıca çok rahat adam eksiltebilmesi takımın hücüm gücüne çok katkı sağlar.Fakat vereceğimiz para 6-7 M €'dan fazla olmamalı,ederi budur bu futbolcunun çünkü.
Yaşlı forvet oalcaksa Hamburg'tan Van Nistelrooy gelsin isterim. Dünya'da ondan iyi bitiriciliği olan forvet tanımıyorum.Yeterki önüne top at. Bazı arkadaşlar sakatlık sorunu diyebilir ama bu adam Kewell gibi müzmin sakat değil. Sadeece bir kez ayağı kırıldı 9 ay futbol oynayamadı sonrada Hamburg'a postalandı. Gelse 1 - 2 sezon rahat gol kralı olur.
Ben A. Gyan ile Kazim arasinda bir fark goremiyorum , eger Gyan forvet oynatilicaksa Kazim forvette daha iyisi ni yapar en azindan bitiriciligi daha iyi , Gyan in fazlasi hizi
Katılıyorum,Kazım ile benzer özellikler taşıyor Gyan.Bir de basında abuk sabuk bonservis ücretleri geçiyor 10-15 M € filan.Aman istemez kalsın.
Gyan bence alinmaz gecen sene basinda bircok isim gecti Andre Santos ile Cristian geldi Santos'un ismi hic gecmemisti Cristian'in ismide gelmeden son 1 hafta önce basinda gecmisti.
Fenerbahçe son 10 senede çok önemli isimler getirdi ama artık Fenerbahçe'ye miyadını doldurmuş, Fenerbahçe'ye değil kendisine değer katmayı düşünen oyuncuların transferi yapılmayacak, ilgilendiğimiz oyuncular, sizin de bildiğiniz isimleri almayı düşünüyoruz ama bu oyuncuları transfer etmek kolay değil, transfer etmiş olmak için transfer yapsak şimdiye kadar en çok transferi yapan takım olurduk dedi.
Ben sizin bildiğiniz isimleri şimdi söylemeyeyim ama bu hafta içerisinde 1 tanesin büyük ihtimal ama 2 ismin transferi bitebilir dedi.
Aykut Kocaman:
-İlgilendiğimiz oyuncular sizinlerin de isimlerini bildiğiniz kaliteli oyuncular. Transfer yapmış olmak için yapsaydık şimdiye transferi bitirmiştik. Bu hafta içinde transferlerden 1 ya da 2 tanesinin yüksek ihtimal netleşmesini bekliyoruz.
-Halk diliyle aç oyunculara ihtiyacımız var. Buraya Fenerbahçe'ye birşeyler kazandırmak için gelecek oyuncular istiyoruz.
- bazen kulübüyle anlaşıp oyuncuyla anlaşamayabilirsiniz. (krasic)
- bazen de oyuncuyla anlaşıp kulübüyle anlaşamayabilirsiniz. (hazard)
Gyan geliyor o zaman.
tahminimce sarı çiyan, kara gyan olacak transferler.
muhtemelen krasic'i bekliyoruz.
Güiza için net tavrım var, kulübü seven, antreman yapmayı seven oyunculara ihtiyacım var, Güiza konusunda çok az töleransım olabilir dedi, gidecek mi sorusuna verdiği cevapla da anladık ki Güiza yolcu eğer ki kafasını düzeltip çalışmalara katılmazsa.
Kulübün ve benim kriterlerime uymayan oyuncular var (burada olursa gibisinden net olmamaya çalıştı), bunlarla yolları ayıracağız, yerli yabancı diye ayırmam, oyuncu önemlidir dedi. Şu transferlerle beraber bazı oyuncular da gönderilse çok daha mutlu olacağız eminim.
Emre için bile vazgeçilmez değildir dedi, eğer öfke kontrolü konusunda gösterdiği çaba aynen devam ederse ben de ona yardım ederim ama takıma zarar vermeye başlarsa bu durum, ben de gerekeni yaparım dedi.
Kaleci alma planımız var ama burada diğer kalecilerin durumu da önemli, onlar sahiplenme çabasında olursa gerek kalmaz dedi.
Yerli transfer çalışmalarımız da var, yerli oyuncular da alabiliriz.
Forvete 1 oyuncu alınacak, belki bugün, yarın ya da sonraki gün içinde bu belli olacak, Stoch tarzı hücumda zenginlik katacak 1 yabancı da almayı düşünüyoruz.
Son dönemde basında çıkan isimlerden ikisi gelecek, kulüp ve oyuncularla alakalı bir sorun yok, maliyet konusunda ufak sorunlar var dedi. Herhalde ödeme planı konusunda anlaşmaya çalışıyorlar.
Krasic istemiyorsa 2-3 defa daha sorulur, ısrar edilmez, ısrar edilip de gelirse sonra başka tavizler vermek gerekir dedi. Bu durumda Krasic gelirse, isteksiz geliyor demek de pek doğru olmaz, istemiyorsa ısrar etmem dedi çünkü.
-kulüplerle ve oyuncularla sorun yok, maddi konuları hallediyoruz.
Lugano rövanşa yetişecek, kesinlikle gitme isteği yok ama sözleşmesini biliyorsunuz.
Bu arada kurumsal yapıdan dolayı hiç bilgi yok diye isyan eden arkadaşlar da rahatlamıştır herhalde. Aykut Kocaman hemen hemen akıldaki tüm soru işaretlerini giderecek açıklamalar yaptı.
Forvet transferi eğer büyük yıldız değilse, muhtemelen kanata alınacak transferin de sonlanmasıyla beraber açıklanacak, forvet transferi bitti gibi dedi, tek başına büyük etki yapmayacak bir isimse beraber açıklanmaları bekleniyor olabilir.
Bu hafta içinde 2 yabancıyı, kamptan sonra da gönderilecek oyuncuları ve yerlerine alınacak yerli isimleri öğrenebiliriz gibi geliyor.
Forvet transferi 3 gün içinde açıklanacak dedi.
Aykut Kocaman'ın her konudaki samimi açıklamaları gerçekten çok hoşuma gitti,benim de şahsi olarak kafama takılan sorunlara cevap bulmamla birlikte biraz rahatladığımı söyleyebilirim.
Gökhan,Özer,Mehmet Topuz gibi isimlerin takıma katılmasının da transfer etkisi yapacağını düşünüyorum ben de Aykut Kocaman gibi.
Bu hafta transferlerin bitmesine az kaldı,bu kadar dayandık 1 hafta daha dayanırız.
Hazard ile anlaşılmadı. Hazard takımda kalmak istiyor. Bunu kendisi açıkladı.
Krasic ise kulübüyle anlaşıldı, oyuncu Juventus'u istiyor. "Oyuncuyla anlaşıldı, kulübüyle anlaşılamadı" dedi isim Grafite veya Nilmar da olabilir.
Antrenman yapmayı seven oyunculara ihtiyacı varsa, en başta Deivid, Cristian, Alex, A.Santos, Bilica gibi Brezilyalıları göndermeli Kocaman. Kendisiyle çelişiyor. Antrenman yapmayı sevmiyor bizim Brezilyalılar, genelde salonda çalışıyorlar zaten.
Lugano gitmez, hatta bence Lugano'ya gitmemesi için ve bugüne kadar yaptıklarıyla ödüllendirilmesi için kaptanlık pazubandı verilmeli.
Yeni kaptanın Lugano olmasından yanayım.
Deivid kampın yıldızları arasında gösteriliyordu, Kazım ve Gökhan Ünal ile birlikte.
Alex eşi doğum yapacak olmasına rağmen sezon açılışına, diğer 6 sezonda yapmadığı şeyi yapıp, ilk gün katıldı, bu ilk oldu. Güiza ise haber vermeden gecikti, Aykut Kocaman o dönemde direk silmedi kendisini, o zaman ki açıklamalarından bunu anlıyoruz ama Güiza ertesi gün yapılacak sağlık kontrolüne de katılmadı, uyuyakalmışım dedi, yine Aykut Kocaman fazla tepki göstermedi ama doktorların idman yapabilir demesine rağman idmanlara sakatım diyerek bilerek çıkmamasıyla ipler koptu.
Güiza kalmak için çabalamıyor, mücadele etmiyor. İdmanı sevmemek ayrı ama o idmana çıkarsın sonra izin alır salona gidersin, bu sıkıntı yaratmaz ama sen hocayı takmayıp, doktorları takmayıp idmana çıkmazsan, sağlık kontrolüne gitmezsen yapacak bir şey yoktur.
Yine de kapıyı tam kapatmadı Aykut Kocaman ama Güiza'nın değişeceğini sanmıyorum, bu nedenle gönderilecektir.
Ayrıca idman yapmayı sevenden önce kulübü seven oyuncu dedi, Güiza'nın burada kalmak istediğini de sanmadığımdan, idmanı sevmeyen oyuncudan önce kulübü sevmemesi kriteri var.
Kulüp ve oyuncudan biriyle anlaşılmış durumu yok, sonradan Aykut Kocaman söyledi, hem oyuncular hem de kulüpleriyle anlaştık, mali konularda ufak pürüzler var diye, bunu da paranın nasıl ödeneceği konusunda olduğunu düşünüyorum.
Yeni kaptan Alex, ikinci kaptan Emre, sonra Semih, Volkan ve Selçuk. Bu şekilde olacağını açıklanmıştı sanırım.