Tevez: "Devler Ligi yoksa ben de yokum!"
Arjantinli oyuncunun, Manchester City'nin ilk dörde girememesi durumunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.
Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez'in sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edememeleri halinde takımdan ayrılacağı söylentileri gündeme bomba gibi düştü.
Mail on Sunday gazetesinde yer alan habere göre Tevez, bu dileğini menajeri Kia Joorabchian aracılığıyla teknik direktör Mancini'ye iletti. Şaşkınlığa uğrayan İtalyan çalıştırıcı, oyuncusunun kararına saygı duyduğunu belirtti. Tevez'in menajeri Joorabchian ise Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle transfer için görüşmelere başladı. Arjantinli yıldız ile Real Madrid, Inter ve Liverpool'un ilgilendiği iddia ediliyor.
Premier Lig'de çıktığı 35 maçta 63 puan toplayan Manchester City, dördüncü sırada bulunan Tottenham'ın bir puan gerisinde altıncı sırada yer alıyor.
"Kaderimiz kendi ellerimizde"
"Kaderimiz kendi ellerimizde"
Stoke'u 7-0 yenerek liderliğini son iki haftaya taşıyan Chelsea'nin menajeri Carlo Ancelotti, şampiyonluğu kazanmanın kendi ellerinde olduğunu söyledi.
Stoke City maçından önce üzerlerinden az da olsa baskı bulunduğunu belirten İtalyan teknik adam, ''Ama olağanüstü bir performans sergiledik. Şu anda hiçbir baskı hissetmiyorum, çünkü şampiyonluk bizim elimizde'' dedi. Bu hafta deplasmanda yapacakları Liverpool maçında atak oynamak istediklerini aktaran Ancelotti, ''Bu bizim oyun felsefemiz. Zor bir maç olacaktır. Harika bir takım. Umarım Stoke City karşısında oynadığımız gibi oynarız'' dedi.
Başka takımlara mesaj göndermeye ihtiyaçlarının olmadığını kaydeden Ancelotti, ''Geçen hafta Tottenham Hotspur karşısında aldığımız yenilginin ardından iyi bir tepki vermemiz gerekiyordu ve bunu da yaptık. Manchester United'ın kalan maçlarını kazanacağını düşünüyorum. Bizim de amacımız geride kalan maçlardan galibiyetle ayrılmak'' ifadelerini kullandı.
Liverpool maçının ardından ligin son haftasında sahasında Wigan Athletic ile karşılaşacak Chelsea, en son 2005-06 sezonunda şampiyon olmuştu. Chelsea'yi 1 puan geriden takip eden Manchester United ise bu hafta deplasmanda Sunderland, ligin son haftasında da sahasında Stoke City ile karşılaşacak.
LigTv
Torres: Premier Lig çok zor
Liverpool ve İspanya'nın yıldız golcüsü Fernando Torres, İngiltere'de futbolun çok zor olduğunu ve daha çok fizik gücünün öne çıktığını söyledi.
Liverpool ve İspanya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Fernando Torres, İngiltere futbolunda fizik gücün çok ön planda olmasından yakındı.
News of the World gazetesine açıklamada bulunan Torres, İngiltere Premier liginde fizik gücünün yoğunluğunun ''oyuncuların canını çıkardığını'' söyledi.
Torres, ''Burada oynamaya devam edersem, 5-6 yıl sonra ne durumda olacağımı düşünemiyorum. Bu, futbolu bıraktığımda bana sorun oluşturabilir. Fizik gücü yoğunluğu diğer ülkelerin liglerindekinden fazla'' dedi.
Fernando Torres, ''Premier ligde mücadele çok zor. Bu ligi ve oyuncularını her zaman beğendim. Burada 3. yılım ve Gerrard, Rooney ve Lampard seviyesindeki oyunculara şaşırıyorum, çünkü Premier Lig oyuncuların canına okuyor'' ifadesini kullandı.
Torres, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez için de ''Bildiğini okuyan ve bazen yorucu biri, ancak beni nasıl canlandıracağını biliyor. Rafa, burada olmasaydı ben de gelmezdim'' diye konuştu.
Ntvspor