Mükemmel be! Gruptaki son durum nedir?
Mükemmel be! Gruptaki son durum nedir?
Loosemores League Cup Yarı Final Mücadelesi 2.Maç
Ben içerde Levski'yi yener ve Fulham'da Roma deplasmanında yenilmezse çıkmayı garantileyeceğiz
Corbett Sports Welsh Premier League 10.Hafta
Crash dump hatası:mad:İyi ki Roma maçından sonra kaydettim.Roma maçı gitmedi bari
Loosemores League Cup Yarı Final Mücadelesi 1.Maç
Liverpool hoca arayışında...
Loosemores League Cup Yarı Final Mücadelesi 2.Maç
http://img708.imageshack.us/img708/1...bettsports.png
Corbett Sports Welsh Premier League 10.Hafta
http://img832.imageshack.us/img832/2662/rhyl.jpg
roma maçı iyi olmuş paf takımlamı çıktılar :P
Welsh Cup 3.Tur Mücadelesi
Corbett Sports Welsh Premier League 11.Hafta
UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5.Maç
Levski'yi kendi sahamızda farklı bir şekilde yeniyoruz.Roma'nın da kendi sahasnda Fulham'a yenilmesi ile son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantiledik.Bizim için zor olan bu gruptan son maç oynanmadan çıkmak büyk bi başarı
Roma'nın belalısı olmuşuz. Umarım iyi bir kura çekeriz.
:D gruptan çıkmışsın artık. Roma maçları süper olmuş. ilerlyen turlarda biraz şanslı kura çekersen belki bir çeyrek ya da yarı görürsün.
İnşallah iyi kura çekeriz.Bugüne kadar çoğnlukla şanssız kuralar çektik.Ama bu sene zoru başardık Roma'yı geride bıraktık
Çok zor ama imkansız değil hocam.Devre arasında kaliteli bi kaç oyuncu alabilirsem gidebildiğim kadar gitmek istiyorum
Corbett Sports Welsh Premier League 12.Hafta
Avrupa'dan birçok takım Nasri'nin peşine takıldı.Oyuncuya iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum
Corbett Sports Welsh Premier League 13.Hafta
Klup başkanı yaptığı açıklamada istifa etmeyi düşündüğünü söylüyor.Yeni gelen başkan bizi şutlamasa bari :D
UEFA Avrupa Ligi 1.Eleme rakibimiz Hollanda'dan Heerenven takımı.Heerenven bu sezon 4.Ön Elemede Partizan'ı eleyerek gruplara kalmış.Grubunda Angers(Fransa),Dinamo Kiev(Ukrayna) ve Valerenga(Norveç) takımlarıyla mücadele etmiş ve 11 puan ile grubu 1.bitirmiş
Turu geçen takım Basel - Galatasary eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak
Corbett Sports Welsh Premier League 14.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 15.Hafta
Ara transfer dönemi açıldı ve Semprini'yi 1.2milyonTL karşılığında kdaromuza kattık
Pavel Jeremicz 450binTL bedel ile klübümüze katılmıştır
Vizitiu 450binTL bedel karşılığında takımımıza katıldı
Corbett Sports Welsh Premier League 16.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 17.Hafta
Maçın başında sakatlanan Richards 4-5 ay sahalardan uzak kalacak:icon_evil:Premier Lig ekiplerinden Aston Villa uzun bir süredir oyuncunun peşindeydi iyi bir fiyata satmak istiyordum ama oyuncum sakatlandı.Umarım sakatlıktan döndüğünde eski formuna kavuşur.
Corbett Sports Welsh Premier League 18.Hafta