Ulan ne Dorseymiş yaaaa. :(
Printable View
Ulan ne Dorseymiş yaaaa. :(
adamlarin futbol lobiside guclu basketbol lobiside hakemler resmen barcayi savunuyor.
Arroyo olsa hakemleri de yenerdik ama işte Dorsey ayısı sağolsun. :( Burdan almamız çok zor artık mucize lazım.
Edit : Böyle hakemleri nereden buluyorlar merak ediyorum cidden. :)
Adamların gözüne perde mi iniyor arada nedir, garip.
Arroyo olsa da yenilirdik de bu kadar fark olmazdı herhalde.
2. yarıyı izleyemedim Arroyo'yu kaybetmek çok kötü oldu bizim için.
Arroyo Perşembe oynayacak mı bilen var mı ?
İkinci maçta da yenilirse Gs final four hayali biter Türkiye'de ki maça prestij icin cıkarlar.
Arroyo şanssız sakatlandı nazara geldi
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten muhteşem bir başlangıç olmuştu, sonra çok koptuk.Umarım Arroyo diğer maçta oynar, takım arkadaşları da ona ayak uydurur.
Arroyo yine yok, pazar günü de zormuş. Barca açık ara favoriydi zaten ama en azından sonuna kadar mücadele ederiz diyordum. Arroyo olmadan bu mümkün değil.
Dorsey'e tüm küfürlerimi iletiyorum. :D Arroyo ilk maçı tek başına kazandırabilirdi çok istekliydi. Şimdi İstanbul'da da kaybederiz Pazar oynamazsa. Yine de buralarda devlerin arasında olmak güzel.
Bu maç 30'a bağlarlar bizi. Sürekli 3'lük deniyoruz. Savunma ayrı hücum ayrı problem. Bir de Malik kazması var tabii, küfür eder gibi atıyor topu adam potaya.
Üşüyoruz Arroyo reis. :(
İlk çeyrek mükemmel oynuyoruz, Arroyo muhteşem oynadı.Gene harika başladık.Ne olur bu sefer tüm takım Arroyo'ya ayak uydursun.
arroyo yine yaniyor umarim yine sakatlanmaz :(
Umutlanmamak lazım, sonra daha çok üzücü oluyor.
Yazık oldu..
Mükemmel bir maçtı,, 78-75 bitti.Arroyo helal olsun valla.Topu kritik anlarda doğru düzgün oyuna soksaydık maç çok daha farklı olurdu.Canınız sağolsun Aslanlar..
O son hata neydi öyle ya.
Galatasaray büyük bir başarıya imza atmıştır, seneye kadroda birkaç değişikliğe gidersek daha iyisini de yapabiliriz. Öncelik skor yükünü Arroyo'nun üstünden kaldırmak olmalı.
olympiakos ve pana evlerindeki maci kazandi bugun. biri real, digeri cska. fenerin grubunda da ne kadar zorlu ekipler olduguna bir isaret denebilir bunun icin. kendimizi dev aynasinda goruyoruz sanirim. bu ekipler krizde de olsa kupanin favorilerini evlerinde yenebiliyor. panayi yenemedik diye hayiflaniyoruz ya, cska da yenemiyor. bu seylere kafayi takmasak daha kolay maclari kaybetmezdik en azindan.
kalan 3 eslesmede de heyecan devam ediyor. oly 2-2 icin daha yakin ama eslesmelerin kaderi zaten seri baslarinin evlerinde belli olacak, o yuzden cska ve real barcaya katilir gibi. milano soru isareti, maccabi de seriyi italyaya uzatmaz gibi.
Bugün 3 maçın da alt olacağına adım gibi emindim ama oynamadım işte.
maclar tahmin ettigim gibi ilerliyor. bu yunan takimlari evlerinde cok gucluler, bilegi bukulmuyor. fakat bugun cska macini izledim pananin, cska kotu. turu gecse bile kupa sansi yok bence. realse evinde turu gecer. eger olur da olympiakos ordan tur bileti alirsa sampiyon da olur.
Yunan takımları belki de son sezonların en kötü dönemini geçiriyorlar ancak yine de seriyi son maça taşımayı başardılar. Normal şartlarda 2 takım da elenecektir ancak 2 takım da Final Four'u seven takımlar o yüzden şanslar eşit diyorum belki Real geçebilir ancak CSKA-Pana belli olmaz. Maccabi ise beni şaşırttı Milano güçlü kadrosuyla kendi sahasında Final-Four'u elinin tersiyle itti sadece 1 adım kalmıştı önlerinde. Real Oly'i geçerse bu sefer şampiyonluğu alır diyorum ben tek rakibi Oly bence o maçın yeneni şampiyon olur.
Cska 74-44 yendi Panathinaikos'u ve Final Four'a yükselen 3. takım oldu.Pana'ya yakısmamıs skor hiç direnememis.Real Madrid-Oly maçı nasıl olacak bakalım.
Diamantidis hiç katkı vermedi aynı şekilde Maciulis falan da sahada yoktu. Teodosic çok fazla süre almadı ama iyi döndü diyebilirim, Teodosic oyundayken CSKA çok daha iyi bir takıma dönüşüyor.
Teodosic yoksa CSKA hiç birşey bence. Real maçını izleyip göreceğiz bakalım OLY neler yapıcak.
Aman Allahım ne maçtı beeee Maccabi müthiş bir son çeyrek oynadı ve adını finale yazdırdı.