Trajikomik..
Printable View
Trajikomik..
Kurala göre yasak ama bu kadar da katı olmamak lazım. Sanki sahaya atkı atanların amacı maçı olumsuz yönde etkilemek :)
Muhtemelen para cezası gelecek. pfdk'da o parayı van'daki depremzedelere yollayacaksa olur. :)
Beşiktaş, lig tarihinde en uzun süre yenilmeyen ekip olarak tarihe damgasını vurdu.
Lig geçmişinde bir sezonda üst üste en çok maç kazanma rekoru da Beşiktaş'a ait bulunuyor. Fenerin yenilgisi üzerine hatırlatayım dedim :)
Guti devre arasında gidici sanırım,twitter'da bunu ima edecek konuşmalar geçiyormuş futbolcular arasında.
Gitsin zaten. Ama Fernandes'i de bozması çok canımı sıkıyor. Hazır takım rayına girmeye başlamışken şu orta sahada Veli'nin yerine Diri bir Fernandes 3 sınıf birden atlatır ama...
Guti kontenjan sorunu da yokken ve sözleşmesi zaten sezon sonunda biteceği için ben kalmasından yanayım. Sezon sonu kesinlikle gitmeli, ama yarım sezon daha kalmasında sıkıntı yok. En fazla şimdiki gibi kadro dışı kalır, o. Fakat kafasına dank eder de düzelirse ve çıkıp adam akıllı topunu oynarsa bize maç kazandırabilecek durumu da var bence. Ama kendisi gitmeyi kafasına koymuşsa da yapacak bir şey yok zaten. Yolu açık olsun deriz sadece.
Bu halde Guti'nin takıma hiçbir faydası dokunmuyor. Gerek kalitesiyle gerek tecrübesiyle Muhammed'i adam akıllı yetiştirir diyorduk Guti'ye kalsa Mami de alkolik olup çıkacak.
Guti'yi bırakta dön artık be Fernandes dön. Guti'yi bırakta gel artık Manny gel...
Fernandes maç günü bile gezen bir insan. Arkadaş maç saatinde resmini attı bana. Yazık vallahi.
İşin gerçek yüzü bi antremandan önce çok içmiş sabah ağzı alkol kokuyormuş. Carvo sadece koşturmuş o gün onu. Ondan beri de gg. Diye duyum aldım doğrumudur bilmiyorum. Tek bildiğim Beşiktaş maçtayeken arkadaşıyla yemekte olduğu.
Guti'nin takımdan ayrılması kesinleşti. Devre arası güle güle diyeceğiz kendisine. Şimdiden yolu açık olsun, yazık oldu. Bu şekilde ayrılmamalıydı yollarımız. Bakalım, Fernandes'in akıbeti ne olacak?
Guti bu yolu biraz da kendi seçti kimse kusura bakmasın. Beşiktaş'tan üstün olduğunu sanan futbolcuların bu kulüpte hiçbir zaman yeri olmamıştır. Oyununa odaklanıp Beşiktaş'a verimli olmaya çalışsa tarattarın baş tacı olurdu. Fernandes de keza öyle. Ama beni asıl korkutan Q7'nin de maalesef bu yolda ilerliyor olması. He böyle olacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi orası ayrı. Ama böyle bir kadroyu kıt kanaat kurup bu kadar kolay dağıtmak insanın canını sıkmıyor değil.
Guti zaten kariyerinin son döneminde iyi para kazanabilmek için geldi Türkiye'ye. İlk geldiği zamanlardaki gibi oynasa amenna ama bariz ve gözle görülebilir bir şekilde düştü formu. Geldiği zaman ağzımız açık paslarını seyrettiğimiz o adam pas önündeki adama pas veremez oldu.
Yani diyeceğim, yolu açık olsun. Bence Veli, seneye kadar Guti'yi aratmayacak. Benim Veli'ye güvenim tam.
Fernandes lütfen böyle olmasın. Onun gibi yeteneği daha da bulamayız herhalde. Guti'nin gitmesine ise gram üzülmedim,bence de Veli gelişince aratmayacaktır.
Sezer Özmen önümüzdeki sezon bizim Semih Kaya gibi kadroya girmeli Beşiktaş'ta. Bank Asya 1.lig savunmacıların pişmesi için önemli bir yer. Hücumcular için o kadar iyi olmasa da defans oyuncuları bu ligde çok gelişim gösterebiliyor.
Belki yeri degil ama futbol sohbet alanından daha uygun yeri olamazdı . :)
Simao'nun kolunda ki arapça veya farsça olan dövmeler dikkatinizi çekti mi , kimisi Simao müslüman , çocuklarının adı felan yazıyor diyor.
Herhangi bir bilginiz var mı acaba?
Herhalde bi ara japonca furyası vardı , şimdi moda arapça :)
Aynısı Busquets dede varmış :)
Beşiktaş'a 1 maç saha kapatma cezası verildi.
2- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 20.11.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPATMA ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, reklam panolarının talimatlara aykırı şekilde konumlandırılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Ceza bekleniyordu zaten.
Az bile olmuş 3 maç verilmesi gerekirdi. :)
Demek ki raporlarda ırkçı tezahürat ile ilgili bir şey yazılmamış.
Basının şımarık çocuğu Çarşı'nın son yaptığı reklam amacına ulaşmış gibi gözüküyor! :icon_smile:
http://a1111.hizliresim.com/r/t/qy2w.jpg
Pek muhterem futbol federasyonumuz Orduspor maçını cezamız nedeniyle Antalya Mardan stadına vermiş.
Hazır yakınken AROG'da maç sahnesinin çekildiği yerde yapaydık maçı. Atmosferi daha iyi olurdu hiç değilse. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten federasyona.
Ahh keşke Antalya'da olsaydım. Zaten hiç denk gelmez böyle şeyler bana. Şimdi Antalya'da olsam eminim başka yere verilirdi :[
Ya hiçbir mantıklı açıklaması yok abi. Takımın kendi taraftarı gitmiyor stada. Hakan abi bu forumda bas bas bağırıyordu böyle stad olmaz diye. Yolu yol değil kendisi birşeye benzemiyor. Ama Beşiktaş'ın lig maçı bu stada veriliyor. Kaldı ki ilk mesajımda belirttiiğim gibi yönetimden İzmir talebi vardı. Hele şu son galibiyetlerin üstüne ne güzel olurdu İzmir'de tribün. Ama yok işte yok.
Çok zor olacak çok.