Ayrica artik kiralik oynamiyor 10 milyon € karsiliginda Corinthians'a transfer oldu
Printable View
Ayrica artik kiralik oynamiyor 10 milyon € karsiliginda Corinthians'a transfer oldu
Mehmet Ocak'ta Fener'de
F.Bahçe yönetiminin, Mehmet Topuz için Kayserispor ile anlaştığı ancak bu transferin Ocak 2008'de gerçekleşeceği öğrenildi. Kayserispor yönetiminin, sarı-lacivertlilere "Stat açılışımızı Mehmet Topuz'lu kadromuzla yapmak istiyoruz. Ama devre arasında sizinle tekrar görüşebiliriz" dediği belirtildi.
Topuz için söz
Sarı-kırmızılı takım ligin ilk yarısında istediği çıkışı yakalayamazsa Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye imza atacak.
Kayserispor, "Sat-ma-ya-ca-ğız" diye ilan verdiği için karar değiştiremiyor, Fenerbahçe ise Mehmet Topuz'dan vazgeçmiyor. Girişimler sürerken F.Bahçe'nin ocak ayındaki ara transfer için Kayserispor'dan söz aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler "Stadın açılışını Mehmet Topuz'lu kadromuzla yapalım, ocakta görüşelim" mesajı iletti. Ocak ayında takımın
durumuna bakacak olan Kayserispor satmaya karar verirse önceliği Fenerbahçe'ye tanıyacak.
GÖKHAN DA OLABİLİR
Fenerbahçe'de oynamak istediğini her zaman tekrarlayan Mehmet Topuz'un da böyle bir fırsatı kaçırmak istemediği için yönetime baskı yaptığı öğrenildi. Mehmet'in, "Her oyuncunun hayali Fenerbahçe gibi büyük bir takımda forma giymektir. Üstelik Avrupa'yı düşleyen futbolcular için Şampiyonlar Ligi büyük bir pazardır" dediği belirtiliyor. Sarılacivertli takımın ayrıca Gökhan Ünal'ı da ara transferde alabileceği konuşuluyor. Operasyon sessizce yürütülüyor.
Kaynak:Fotomac:zuhaha
Mertcan bu haberin kaynağı nedir abicim ?
başka ne olabilir ki ya fotospor yada fotomaç
Abi sizde Fotomaç,Fanatik,Fotospor vs. haberlerini koymayın buraya!Boyuna yalan haber yapıyorlar,bu saatten sonra transfer mi olacak?Nasıl olsa inanmıyoruz,boşuna parmaklarınızı yormayın yani ;) DHA ve İHA'nın transfer kaynakları sağlamdır,onları değerlendirelim ;;)
Fotomaç :D Ya ne yalancılar.:D
kayserili yöneticeler satmıcaz die bas bas bağırdılar ama hala fotomaç yazmaya devam ediyor helal olsun
Bu saatten sonra Aziz başkan söylese ne yazar.Belli artık transfer bitti.Şöyle bir değerlendirecek olursam iyi bir transfer sezonu geçirdik diyebilirim.Tek hatamız Deivid'i göndermemek oldu...
Günlerdir konuşulan, herkesin merakla beklediği transfer haberine yine resmi bir açıklama ile nokta koyuldu. Fenerbahçe Yönetimi Anderlecht maçları bitine kadar santrfor konusundaki resmi arayışlarını durduğunu bildirdi.
Hemen herkes bu kararı Deivid’in, Beşiktaş maçında gösterdiği performansa bağladı. Bir yere kadar doğrudur ama tamamı değil.
Yönetim, Federasyon yabancı sayısındaki artırımı “artı 1” olarak açıkladıktan sonra, Zico ile görüşüp yedek kulübesinde beklemesi gerekenin Deivid olması gerektiği konusunda fikir birliğine varmıştı. Çünkü bonservisine ve kendisine milyonlarca euro ödenecek bir futbolcudan, mecburen yedek kalmasını istemek sorunlar çıkartacaktı. Deivid geçen sezonun büyük bölümünü kulübede geçirmesine rağmen sorun çıkartmamış, huzursuzluk yaratmamıştı.
Ancak hazırlık maçlarındaki kısır performans, gol pozisyonunda çekilen sıkıntılar, gol sayısındaki düşüş, panik getirdi ve yeniden santrfor arayışları başladı.
Büyük Kulüplerin klasik dinamikleridir bunlar. Eğer çözümü kendi içlerinde halledemiyorlarsa, dışarıda ararlar. Açıkcası maliyet önemli değildir. Önemli olan sorunu çözüp, hedefe yürümektir.
Bu etapta önemli santrforlar, oyuncular ile temas kuruldu. Kulüpleriyle pazarlık yapıldı. Sonuca ulaşılamadı. Eğer Zigic ile el sıkışılabilseydi veya Carew’i kulübü bıraksaydı, Deivid kalmayacaktı.
Beşiktaş maçındaki ışık dolu futbolun peşi sıra, görüşmelerde tıkanmanın gelmesiyle, lig başlarken, önemli Şampiyonlar Ligi maçları oynanacakken, takımın kafasının karıştırılmaması daha önemli hale geldi.
Sonuçta ortada herkesi tatmin eden sonuç ve futbol çıktı. Sahadakilerin kafasının rahat olması gerekiyor ve beklenmeyen “transfer yok” açıklaması yapıldı.
Yönetim mantığında doğrusu da yapıldı.
Şampiyonlar Ligi ön elemesi Ağustos sonunda bitecek.
Herkes önünü daha net görecek ve bir karar verecek. Tecrübelerimin bana söylediği; ay sonuna kadar transfer olmayacağı ama görüşmelerin süreceği…
Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum.
:mad:bene hakli sizcehttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon5.gif
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynagi Gurcan BILGIC Sporx yazari
Aziz Yıldırım'dan Rus ruleti.. Anderlecht maçında bir kaza çıkarsa göreceğiz neler olacak.
Bir transfer daha yapacaklar diye düşünüyorum.
Anelka90 donup dolasip ayni seyi soyluyorsun. Tamam anladim takimina guveniyorsun lakin bu kadar da tekrarlama istersen ayni seyleri.
Yönetim büyük bir kumar oynadı, eğer bu kumarı kazanırsa gerçekten çok takdir edilirler ama olur da kaybederlerse koltukları sallanır.
beyler deivid takima neseyi veren 3 oyuncudan biri(C,Kazim,Deivid,R.Carlos)Ayrilmasi takimdaki dengeleri bozabilir.bence kalmali.
kadromuzda sadece pivot santrafor yok geri herşey tamam oda bu taransfer sezonu olmıycak gibi
Kontenjan artsaydı forvet alınacaktı bundan eminim...
Kardes ne alaka ozamanda takımda kac forvet oluyor say bakım.....Kontejan artsa forvet gelmezdi yuh ozaman takımda kac tane yabancı forvet oluyor....
Bence Deivid kalması bi yandan istiyorum bi yandan da istemiyorum çünkü ya geçen sene gibi olursa yada faydalı olursa bilemem yani ama bence bi forvet alınsın Deivid de kalsın ve orta saha oynasın ve kendini yeniden kanıtlasın
Arkadaslar mesaj sayinizi artirmak icin mesaj atmayin. Transfer sezonu bittiginde GMA`a gonderilecek bu konular.
Deivid(Forvet),Semih(Forvet),İlhan(Forvet),Kezman( Forvet),(Mateus(Forvet),Kazım(Forvettede oynar)(X forvet alınırsa)
Yani sonucta birilerini göndermeniz lazım bu kadar forvet olmaz........Mateus falan mecbur göndereceksiniz....Türkler nasıl forma sansı bulacak mesela..Kontejan acık olsa bir yabancı daha gelecek.... ozaman kalabalık olur eger forvet alınacaksada bir yabancı gitmesi lazım.....Dengeler acısından önemli bunlar..İsteyen katılır:):).
zico ve onun yıldızı deivid gelecek sene çantasını alır gider. anderlcth'e elenirse aziz yıldırımda gider fener komple biter
Yazdığının transfer haberi ile ilgisi ne onu anlayamadım??Quote:
zico ve onun yıldızı deivid gelecek sene çantasını alır gider. anderlcth'e elenirse aziz yıldırımda gider fener komple biter
ŞL değilde UEFA'dan umutluyum. UEFA daha gerçekçi bir hedef Türk takımları için bence