Grafıteye bak be ronaLdınho :)
kanaL 1'den fransa lıqını takıp edıodum grafıte v keita qozume carmıstı
keita lyon'a qıttı muhtesem oynuo
grafıtede bıze qeLır ınsaLLah 2 4 v 5. qoLu super
Printable View
Grafıteye bak be ronaLdınho :)
kanaL 1'den fransa lıqını takıp edıodum grafıte v keita qozume carmıstı
keita lyon'a qıttı muhtesem oynuo
grafıtede bıze qeLır ınsaLLah 2 4 v 5. qoLu super
Grafite dün sakatlandı evet....Ama ciddi sorunu yokmus..En büyük sakatlıgı brezılyada yetenekli forvet gösterilirken yan capraz bagları kopmus..
Kulüp kabul edince ve Kone suskun kalınca herkes Kone işi tamam dedi, daha sonra Kone olmaz dedi. İkna edilirse gelir, edilmezse yapacak bişi yok, sonuçta yönetimde bitmiyor iş..
Şuan kaliteli oyuncularla görüşüyorlar, bunlardan birisi olmazsa yine de taraftarı sevindirecek kaliteli bir forvet alacaklardır, yönetim bu sene transfer konusunda iyi işler yaptı transferi kötü bir oyuncuyla kapatacaklarını sanmıyorum.
beyler maraton.com.tr de cok ilginc bi iddia var bi bakin ben giremiyorum siz girin buraya yazin
Kone den cevap bekleniyor
Grafite tamam ..yazmışlar
Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor..
***** isimli internet sitesinin haberine göre Sarı Kırmızılılar PSV Eindhoven'da forma giyen Arouna Kone ile ilgili ısrarını sürdürdü ve bu oyuncuya teklif ettikleri ücrete son bir zam daha yaparak beklemeye başladı..
Sitenin haberinde Galatasaray'ın Kone konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğu ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı.. Bu iddiaya göre Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de transfer listesinde olmasına rağmen ülkesinde yakalandığı hastalığın Kone'nin futbolunu etkileyip etkilemeyeceği ile ilgili soru işaretlerine Sarı Kırmızılı son vermek istiyor.. Yine bu iddiaya göre, Real Madrid'in Sportif Direktörü Mijatovic ile görüşen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Kone'yi transfer ettikten sonra Galatasaray'da bir yıl oynatıp, hastalığının futboluna engel olmadığının görülmesi ile birlikte İspanyol ekibine yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satması konusunda anlaşıldı..
Sarı Kırmızılı kulüp, bu nedenle Kone üstünde ısrarını sürdürürken, bu oyuncuya önerdiği 2,5 milyon euro yıllık ücrete de 500 bin euro zam yaptı ve bu oyuncudan kesin kararını bu akşam açıklaması istendi..
GRAFİTE TAMAM!..
Öte yandan yine Turkspor.Net'in haberine göre Kone'nin transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşın Galatasaray'ın, yeni transferlerinden Lincoln'ün, transferi için referans verdiği ve Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ile kesin olarak anlaştı..
Kone'ye yapılan teklif sonrası alınacak cevabın olumsuz olması halinde Grafite'nin isminin açıklanacağı ve bu oyuncunun en geç salı günü İstanbul'a getirileceği iddia edildi..
Sonuc olarak onlarda baska bir siteyi kaynak olarak gösteriyor ;)
yine aksam oldu ama hala haber yok:(
Komplo teorileri tam gaz devam ediyor...Bu haberin doğruluk payı bence sıfırdır...İkinci kısımdan bahsediyorum...Ticarethane değil spor kulübüne transfer yapılıyor...Böyle bir şey ortaya çıkarsa ikisi de işinden kovulur bence ki oldukça saçma bir haber...
Son haberin doğruLuk payı var.Bu da GaLatasaray yönetiminin neden bu kadar yüksek ücret verebiLeceğinin göstergesi bence.Ama SevgiLi ikna ediLemezse de yapacak bişey yok :)
Eğer Galatasaray yüksek ücretle bir forvet alırsa deli gibi harcamış olurlar. Umarım bu giden paralar yakında Galatasaray'a maddi yönden bir yük sağlamaz. Bu iş sponsor işiyse sorun yok:D
Turkspor inanmayın ortalıgı karısıtırıyor.Baksanıza Galatasarayı be hallere sokmuslar..Turkspor celişkili haberler yaptı...İnanmayın onlara..
Yazıklar olsun turkspor böyle bir haberi nasıl yapar..Galatasaray Pilot takım sandılar..Yazıklar olsun..Batuhany o haberi kaldırırsan sevinirim....Bu kadar yalan bir haber olmaz...
Ama adnan poLat ın açıkLamaLarında bu transferLerin kesinLikLe sponsor destekLi oLmayacağını tamamen kLübün kendi imkanLarı dahiLinde oLacağını söyLedi.
Turkspor ne haber yapmısya yazıklar olsun.....Neymıs koneyı alacaz 1sene oynatıp reale verecez..Mijatovic le aramız iyimiş...Sadece Yazıklar olsun...Bu haberi kim yaptı merak ediyorum..
Galatasaray böyle bir şey isteyecek olsa bile Real Madird bunu kabul etmez...Burda kardeş kulüp-pilot kulüp bağı bile yok,Real Madrid dğnyanın en büyük kulüplerinden biri...İşi gücü yok Galatasaray ı zengin etmeye mi uğraşacaklar...Galatasaray yönetimini fazla değil ama Ream Madrid yönetimini direk zan altında bırakıyorlar...
Ama bakıLdığında bana çok mantıkLı geLdi.Hem Kone den bir sezon yararLanmak var hemde sonunda çok iyi kar etmek.BöyLe bişey oLsa GaLatasaray kLübü için daha iyi oLur.Ondan geLecek para iLe aynı tarz oyuncuLar buLunabiLir nasıL oLsa.
ZORUNLU ACIKLAMA
15 Ağustos 2007 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde Bayram Aydın imzalı ''Florya Teminatı'' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulubü ve iştirakleri (Galatasaray Sportif A.Ş. dahil) iddia edildiği gibi yakın zamanda hiçbir bankadan kredi kullanmadığı gibi, bankalardan futbolcu alacakları ve yeni transferler için ek kredi talebinde de bulunmamıştır.
Aksine 1 Ocak 2007'den bu yana bankalara 8.000.000 ABD Doları'nı aşan tutarda ana para ve faiz ödemesi yapılmıştır.
Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Tüzüğü gereği Genel Kurul kararı olmadan Florya Metin Oktay Tesisleri'nin herhangi bir kuruluşa teminat olarak gösterilmesi veya ipotek verilmesi mümkün değildir.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Genel Kurul'dan aldığı yetkiler çerçevesinde hareket eder, bu nedenle haberde iddia edildiği gibi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin teminat olarak gösterilmesi söz konusu değildir.
Ayrıca haberde iddia edildiği gibi, banka borçları nedeniyle gayrimenkuller üzerine gelmiş yeni bir haciz de bulunmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu göreve geldiği ilk günden bu yana, yıllardır süregelen kemikleşmiş borç yapısını düzeltmek ve banka borçlarını uygun koşullarla yeniden yapılandırmak için her zaman görüşmelere devam etmekte ve bankalarla da uyum içinde çalışmaktadır
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Medya karalaması devamediyor..Birisi takımın huzurunu bozmak istiyor..Önce arda yemege cagrılmadı haberi cıktı daha sonra resmı sıtedede yemekte olduguna dair resimler cıktı..Karan fenerbahceye haberyolladı cıktı karan yallanladı ayrıca yazanı mahkemeye veriyor..Şimdide bu haber bu ne ya..Adnan polat asılsız haber yapanı camıaya sokmayacagız dedı...
Bence Konenin alınamamasına o kadar üzülmeyelim bu GRAFİTE harikaymış..Hem tam verim alacağımız aman 26 yaşında ama Kone ilk tercihim..
Bende bugün gazetede okuduğumda şok oldu, Florya gibi bir tesisi nasıl gösterirler diye fakat sonra mantıklı düşününce bizim gazetelerin ne zaman doğru haber yaptığını düşündüm ve sayfayı çevirdim.
Ondan hiç şüphe yok...Yönetim bu futbolcudan belli bir kar elde edeceğini hesap etmese ne bu teklifi sunar ne de Kone yi listeye alırdı...Muhakkak 3 4 sene sonra yüksek paralarla gönderilmesi gündeme gelecektir...Ancak bir sene sonra Real Madrid in alması,sırf arkadaşlıklarından dolayı yüksek bir para ödenmesi bu çok saçma...Real Madrid,Robin Hood mudur ki kendinden küçük kulüplere yardım etsin...Bu oyuncuyu istiyorsa GS nin verdiğinin iki katını bastırır ve rahatça alır...Ama bu haber Adnan Sezgin-Mijatovic ilişkisine dayandırılmış..Ben Real Madrid kulübünün böyle bir olaya karışacağını sanmıyorum...
ASLAN, KONE'Yİ İKNA EDEMEDİ!
Galatasaray'ın Kone ısrarı sonuç vermedi. Sarı kırmızılı yönetici Haldun Üstünel'in yaklaşık 10 gündür süren yoğun transfer görüşmeleri Kone'nin inadına takıldı ve yıldız futbolcu İngiltere'de futbol oynama isteğinden caymadı. Adnan Polat ise "Başka planlar var" dedi..
Galatasaray, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri de görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menajerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler".
Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
Bu gelişemeler üzerine konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, forvet hattını güçlendirmek ve en azından bir golcü transfer etmek için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.
Polat, transferde son hamlelerini golcü noktasında gerçekleştirerek kadrolarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Transfer görüşmeleri için Avrupa'ya gitmeden önce hedefimizde üç oyuncu vardı. Kone, Alves ve Grafiti. Öncelikli hedefimiz Kone idi. Ve önce Kone bonservisli bir oyuncu olduğu için kulübü PSV Eindhoven ile görüştük ve kesin olarak anlaştık. Kone ile görüşmelerimiz de olumlu noktada gitti. Ancak sonuçta oyuncu Galatasaray'a sıcak baktığını fakat kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Biz son teklifimizi yaptık ve yine cevabını bekliyoruz. Kone olmazsa B ve C planlarımız mevcut ve diğer oyuncular ve kulüpleriyle de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun çok güçlü hale gelen kadromuzu daha da güçlendireceğiz ve mutlaka bir golcü transfer edeceğiz" dedi.
Adnan Polat görüştüklerini oyuncuların kariyerli ve Avrupa'da birçok kulübün talip olduğu oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Transferde tek sorun para değil. Görüştüğümüz oyuncular İngiltere ve İspanya gibi kulüplerden de teklif alıyorlar. Bu durumda biz ülke olarak transferde dezavantajlı duruma düşüyoruz. Futbolcunun kulübü, menaceri, ailesi ve birçok faktörle uğraşıyoruz" diye konuştu.
Kaynak: Dha
Görüyorsunuz medyanın yalan haberlerini.......Hep çelişkili...
ÖNEMLİ:
1-Haldun üstünel nasıl babasını razı ettii..Sanırım mezarlıga gitti geldi:):)
2-Kone evli degil yıllardır hollandada bekar yasıyor
Gerekli bilgiler için benim 2066.mesajımı okuyun........
Evli olmayan adamı evli babası vefat etmiş adamı da babası var göstermişler yazık bu medyaya
HerhaLde artık bu saatten sonra GaLatasaray yönetimi aLternatif isimLere yöneLecek.Adı geçen Afonso aLves ismi de GaLatasaray ve Türkiye Ligi için bomba oLur.
CARRUSCA'YA AJAX TALİP İDDİASI!..
Galatasaray'a 'geleceğin yıldızı' olarak lanse edilerek transfer edilen fakat ne Gerets ne de Feldkamp'ın gözüne giremeyen Arjantinli Marcelo Carrusca'ya Hollanda'nın dev kulübü Ajax'ın talip olduğu iddia edildi...
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Uzun süren görüşmelerin ardından Arjantin'in Boca Juniors kulübüyle fiyat nedeniyle anlaşamayan, yine yüksek maliyeti yüzünden River Plate'e transferi tıkanan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Marcelo Carrusca'ya Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax'ın talip olduğu ileri sürüldü.
Arjantin basınına konuşan Boca Juniors'lu yöneticiler, Galatasaray'la Carrusca'nın bonservisinin yüzde 75'i için 1 milyon 750 bin dolar karşılığında anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Ancak Carrusca kendisine önerdiğimiz ücreti az buldu ve biz de bu transferden vazgeçmek zorunda kaldık. Carrusca, kendisini Ajax'ın da istediğini söylüyor. Onun için bizimle anlaşmaya yanaşmadı" dediler.
Ajax'ın Carrusca konusundaki transfer girişimleri konusunda Galatasaray yönetimi kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini belirtirken, görüşmelerin menajerler düzeyinde gerçekleştiği, önümüzdeki günlerde Hollanda kulübünün Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalabileceği belirtildi.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
Maraton bile aslı olmayan haber üreten bir web sitesinden haber alıyorsa ve Kone bitti haberini yapan Bahri Havadır bugün yattı diyebiliyorsa, DHA gibi kendini ciddi gören bir haber ajansı aptalca bir yalan üretebiliyorsa Türk medyasının güvenilirliği tartışılır. Sadece futbolda böyle diğer alanları siz düşünün. Hollanda basını da yalan haber üretmiyorsa bizi istemeyen Kone için ısrar edilmemesini istiyorum.Formanın değerini bilmeyecek isimlerle işimiz olmamalı. Bu formayı kimler giydi ki Kone'de nazı çeilecek bir Messi değil yani. Anlaşılan o ki 2 forvet düşüncesi Adnan Polat'ın açıklamalarıyla 1'e düştü, çünkü yönetim Carusca'yı satmayı düşünürken Kalli'nin onda ısrarcı olacağını belirtmesi (ki doğru karar) şartları değiştirdi ama sağ bek Uğur'a teslim edilecekse veya Song sağa çekilip Bouzid'e forma verilecekse 2 forvet olabilir. Aslında Güney Amerika'da çalışmalar yapıp genç yetenekleri takıma katmaları daha faydalı olur, nasılsa Kalli var. Galatasaray yönetimi futbolcu alıp 1 sene sonra satarız anlayışıyla hareket etmemeli, yoksa Ajax gibi kendi halinde oyuncu satan bir takıma döneriz. Bizim istediğimiz ise başarı ve transfer yapılacaksa bu anlayışla yapılmalı. Umarım Postiga (Grafite) ve Alves alınır.
Beyler Kone yi Bence Artik Unutalim B ve C planindaki oyuncularda Harika Bence Grafite yi kesin Bagladilar Banko olarak cepte tutuolar cunku Adamin Bonservisi dusuk ve gelmek istio bence simdi Alves icin ugrascaklar ya 2 sini birden getirecekler Yada Grafite tek gelecek Ama kesin gelecek!!
Ya ben diyorum.Artık bizim medya yerine Avrupa yı takip edeLim.En azından onLar az ama öz haberLer yapıyorLar bizim için :)
8 Milyon iyi para..
Eğer kimse olmazsa Grafite olur.
Le Mans'ta kariyerini sürdüren 28 yaşındaki bir oyuncu için verilmeyecek bir para çünkü sadece yerel ligde başarılı olmuş, tek tercih olsa daha fazla kasıp Alves'i alırım ki Kone'ye parası yeten yönetimin Alves'e hayli hayli yeter.