Mevlüt gelirse yazık olur bence fransada kalmalı..Abdurrahman en az g.gönül kadar kaliteli bence..Özer gereksiz olur..
Printable View
Mevlüt gelirse yazık olur bence fransada kalmalı..Abdurrahman en az g.gönül kadar kaliteli bence..Özer gereksiz olur..
Zico artık gerçekten gidici gibi, yeni TD kim olacak ciddi ciddi merak etmeye başladım .. :)
Abdurrahman kaliteli bir oyuncu, ama Gökhan'a alternatif olarak alınacaksa daha genç birisini alabiliriz.Kayseri'den Koray veya OFTAŞ'tan Orhan'ı alsak çok güzel olur..
arkadaşlar süper ligi benden çok daha iyi takip eden arkadaşlarımız mevcut ben çok iyi takip etmemiş olabilirim ama sanki bu özer hurmacının fazla bir numarası yok gibi dievitin bayağı sevmeyeni var ama sanki özerin dieviti kesmesi zor görünüyor kaldıki bizim sağ kanatta sadece deivitte yok..ben kazım kazımı çok beğeniyorum bence özer dieviti kesse kazımı kesemez hatta şaşıracaksınız ama bence ali bilgin zico efendi tarafından yanlış kullanıldı ..sağ kanatta dievit kazım ali bilgin gibi oyuncu alternatifleri varken 2,5 milyon eouro gibi gerçekten büyük bir paranın ÖZERE verilmesi çok mantıklı değil gibi..
ama fenerbahçeyi anlamıyorum neden İstikrarsız Uğur BORAL a alternatif bilr sok kanat düşünülmüyorki...
forvete yurt dışında oynayan yerli oyuncu diyorlar...Nihat gelirse süper ama ben halilinde mevlütünde fatih tekkeninde bomba transfer olacaklarına inanmıyorum..bir bölgeye transfer yapacaksan o bölggeye alacağın adam elindeki oyuncudan çok daha kaliteli olmalı...madenm HALİL fatih tekke semihten iyi neden milli takımda değiller...Fatih terim fenerli oyuncuları çok sevdiği içinmi ????
Deivid iyi bir futbolcu değil, sadece iyi bir bitiriçidir. Topu ayağına verirsiniz, kaleyi gördüğü yerde şutu çeker ve gol olur. Topu ayağına aldığında sadece ileri gitmesini biliyor ve giderkende çoğu topu kaptırıyor. Sistem oyuncusu değil, bireysel bir oyuncu ama; yeteneği fazla olmadığı için hep bocalıyor.
Abdurrahman yerine, Bursa'dan ayrılan Ömer Baysan'ı alsak daha iyi olurdu. Ömer Baysan umarım Fenerbahçe'ye gelir. Bu mevkiye transfer yapacağımız biliniyor.
ben serkan gibi batuhan gibi futbou iyi bilen arkadaşlarımın bu kadar dievite karşı olmalarına bir anlam veremiyorum..
iyi bir bitirici olduğu kadar topu ileriye taşıyan da bir oyuncu ..hamleli bir oyuncu..gökhan gönülün önünde kazım gibi top kapmak için çabalamayan bir oyuncu olunca gökhanın ne kadar zolandığına şahit olmadınızmı...dievitin mücadeleci bir oyuncu..
evet kabul çok top kaptırıyor..ama dievitin pozisyona girmeyi deneyen zorlayan bir oyuncu topu alıp yandaki veya gerideki arkadaşına verse maldonado gibi çok az top kaptırır belki ama o zamanda atak yapamazsınız...
arkadaş ben uzaktan şut olsun ara pası olsun...deneyen isteyen oyuncuyu severim..varsın uzaktan dışarı vursun..varsın attığı pas rakibe gitsin ama pozisyona girmek için gol atmak için bişeyler yapsın..Dieviti hamleli çabalayan deneyen bir oyuncu derken bunu kastediyorum..
ha diyorsanızki dievitin yerine süper bir sağ açık alınsın ona varım ama özer hurmacıların peşinde koşacaksak varsın dievit kalsın...
tabi herkesin düşüncesine saygılıyım..
Bu gün Deivid nasıl bilirdiniz diye bir soru sorsak, Inter'e ve Chelsea'ye attığı jeneriklik goller ile yanıt verilir. Turkcell Süper Lig'de pek başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kezman ile Deivid arasında bir fark yoktur. Kezman'dan gol beklediğimiz için kızııyoruz. Deivid'den bekleseydik aynı golleri gene aynı şekilde kızardık. Deivid gönderilip daha iyi bir sağ kanat alınması gerekir. Deivid'in bize yeterli bir sağ kanat olduğunu düşünmüyorum.
Eğer elimizde iyi bir alternatif varsa Deivid gitmeli ama ben bunun pek olacağını sanmıyorum Aziz Yıldırım Deivid'in adını anmadı.Diğer arkadaşlara katılıyorum tüm sezonu izledim.Gördüğüm şu Deivid ve beraberinde bazı oyuncular maç seçiyor.Bunun başka açıklaması olamaz Chelsea'yi yenen bir takım x bir takım karşısında pas bile yapamıyorlar.Deivid'i de ben bu sezon ligde aynı bu şekilde gördüm çoğu maçta kendini hiç sıkmadan oynuyor.Hoca+ yabancı forveti çok merak ediyorum bir an önce belli olur umarım
Yeni TD gelene kadar o oynamalı bu oynamamalı demenin hiç bir anlamı yok bence bakalım hangi taktik hangi sistemle oynayacaz
Zico'dan gittikten sonra bile kurtulamayacağız anlaşılan. Alex'in değilde gençlerin aklını çelerse işimiz var. G.Gönül, alex, Lugano, Aurelio bunları ister
zico giderse,zico onu götürür bunu götürür yorumları yapılıyor ama o iş okadar kolay değil başkan FBTV deki programında mevcut kadromuzdan kimseyi satmayı düşünmüyoruz dedi.
Deivid'i en başından beri bende istemiyorum.Adam ne pres yapar ne doğru dürüst pas atar bütün maç yatar sonra bir gol atar akılda kalır.Sezon başından beri Deivid Gitmeli diyorum ve hala dediğimin arkasındayım.Bu konuda Serkan,Mustafa ve Batuhan ile hemfikriz galiba.
Bence yeni teknik direktör Laudrup olacak.
Zico ortada kaldı! :D
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._zico0406B.jpg
Futbol yaşantısına İngiltere'de devam etmek istediğini söyleyen ve Fenerbahçe'yle köprüleri atan Zico'ya Ada'dan kötü haber geldi.
Pazartesi günü başkan Aziz Yıldırım'ın canlı yayında yaptığı sert açıklamalara, Brezilya'da katıldığı bir TV programında aynı sertlikte yanıt veren Zico'ya kötü haber İngiltere'den geldi. Fenerbahçe'ye teşekkür ederek yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam, futbol yaşantısına Avrupa'da, özellikle İngiltere'de devam etmek istediğini, kendisine gelen bazı teklifler olduğunu ve bunları değerlendirmek istediğini söylemişti. Son günlerde adı özellikle Premier Lig takımlarından Manchester City ile anılan Zico, Ada'dan gelen haberle ortada kaldı. Sven-Goran Eriksson'un Meksika'nın başına geçmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Manchester City'nin, Blackburn'le yollarını Mark Hughes'le prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. İngiliz ekibinin bir kaç gün içinde Hughes'le resmi sözleşme imzalayacak olması, futbol yaşantısına İngiltere'de devam etmek isteyen Brezilyalı teknik adamın planlarını alt üst etti.
fanatik
Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Nihat devamlı gelmeyeceğim diyor ama oyuncudan umut olmasa kulüple anlaşma zahmetine girilmez. Gelişmeleri bekliyoruz.
evet maç seçme konusunu gündeme getirmiş bir arkadaş bu konuda yüzde yüz katılıyorum DEİVİT kesinlikle bu konuda en günahkarlardan biri büyük maçlarda var küçük maçlarda oynamadı kendini sıkmadı..fenerli futbolcuların en büyük suçu bu sene bu zaten ...maç seçerek oynadılar..
Emre, Okan, Tümer herkes yapar ama Nihat yapmaz. ALamazLar. ViLLareaL satsa biLe Nihat geLmez. Adam bir yazısında 32 yaşıma geLmeden geLmem Türkiye ye demişti. Adamın hayaLLeri başka. Paraya bakacak bir oyuncu değiL Nihat.
Nihat kariyerinin zirvesindeyken Türkiye'ye gelirse hayatının hatasını yapar.Zaten Villarreal Nihat gibi bir oyuncuyu bırakmayacaktır.Bırakacak olsa bile F.Bahçe'ye pahalıya mal olacaktır.Sonuç olarak F.Bahçe kulübü ile anlaşsada Nihat henüz şu aşamada Türkiye'ye dönmeyecektir.Bunuda kendisi bir çok kez dile getirdi...
Ayrıca Nihat şu anda Türkiye'ye sadece tatile gelebileceğini belirtmişti...:)
Resmi ağızdan Nihat Kahveci ile olan görüşmeye açıklık getirilmişse ufakta olsa bir umut var demektir. Geleceğini sanmıyorum ama belli olmaz..
Ben de Nihat'ın geleceğini sanmıyorum. Avrupada kalması O'nun için daha iyi. Ama gelmeyeceğini bile bile resmi site böyle bir açıklama yapmaz. Nihat'ı alamadı dedirtmez kendine. Emre'de olduğu gibi kulüple görüşülürdü, sonra açıklama yapılırdı oyuncu ile anlaşmaya çalışıyoruz diye. Ama burada durum farklı, daha görüşmeler başlamadan bunu açıklıyorlar, ellerinde bir güvence olmasa gerçekleşme ihtimali düşük bu transferin gelişmelerini açıklamazlardı. Bu şekilde düşününce umutlanıyorum yoksa Nihat'in gelme ihtimali çok düşük.
Parayı verince nihatta gelir diğerleride..genelde beşiktaşlı arkadaşlar hassas nihat konusunda gelmez diyorlar ama ben diyorum ki gelmeyebilir ama bunun sebebi beşiktaşlılık ruhundan falan sanmayın ya parayı beğenmez ya bu ligde oynamak istemez ondan gelmez...
arkadaşlar biz taraftarlar böyleyiz takımımızı satmayız hep yanında oluruz falan ama bundan önceki deneyimler göstermiştirki futbolcuların taraftarlığı yok..onlar çok para verene taraftar..
düşünün ya fenerbahçenin kaptanı beşiktaşa gitti..herhangi bir oyuncusu değil yıllarca oynamış kaptanı rüştü gitti beşiktaşa....nihat niye gelmezmiş...
İnş. fenerbahcemize hayırlı olcak güzel bir trasnfer haberi gelir...
Nihat şu zamanda "Türkiye'ye" gelmez...
Ayrıca parayı görünce her futbolcu gelir mantığınada katılmıyorum...
Totti'ye Dünyaları versen Lazio'Da oynar mı?Ve ya Bülent Korkmaz F.Bahçe ve ya Beşiktaş'a gelirmiydi?Del Piero gidermiydi İnter ve ya Milan'a?
Bunlar sadece bir kaç örnek.Bazı futbolcular para uğruna herşeyini verebilirler ama hepsi için geçerli değildir...
bence yayınlamalarının sebebi bugn bi gazete mahmut uslu ile ali yıldırımı hava alanında çekmişler bence onun haber verdiler kamuoyuna...
Nihat'ın geleceğini düşünmüyorum. Villareal, Nihat'ı satmayacaktır. Satsalar bile Nihat'ın Türkiye yerine Avrupa'da başka bir kulübü seçeceğini düşünüyorum. Çünkü Türkiye'ye döndükten sonra bir daha Avrupa kapası açılmayacaktır. Nihat Türkiye futbol bırakmaya yaklaşırken gelecektir. Belkide Futbolu yurt dışında da bırakabilir.
Nihat takımımız için süper bir transfer olur ama ben bile istemiyorum onun Türkiye'ye dönmesini orda harike işler çıkartıyor gururumuz oluyor umarın orda devam eder.
Nihat bizim için bir hayal. Türk futbolunu en iyi temsil eden kişi. Türkiye'ye dönmesi imkansız ...
Deivid orta düzey takımların yıldız oyuncusu olabilir fakat şampiyonlar ligi kupasını hedefleyen bir takımın yıldızı olamaz.
Nihat seneye de 17-18 gol atarsa dünya kulübü dediğimiz takımlara transfer olabilir. Nihat'ın erken dönüş yapacağını zannetmiyorum fakat Aziz Başkan'ın sağı solu belli olmaz.
Zaten transfer heyecanı vardı şimdi birde TD heyecanı var heyecanımız 2 katına çıktı vallaa.:)
Takımda görmeyi çok istiyorum ama Avrupada bzi yüceltmesini de istiyorum.Kararsızım galiba.Galiba iki kulüp anlaşmış yoksa pazarlıklar devam ederken açıklama yapmazdı Fenerbahçe fiyat artmasın diye.
Oyuncu ikna edilmese yada ikna etme olasılığı olmasa kulüp çalışmalarımız sürüyo diye açıklama yapmaz diye düşünüyorum.