Tüm maçlarımızı evimizde oynasak şampiyonuz ama maalesef böyle bir Dünya yok :D Önümüzdeki maçta sonuç ne olursa olsun Helal Olsun bu takıma !
Printable View
Tüm maçlarımızı evimizde oynasak şampiyonuz ama maalesef böyle bir Dünya yok :D Önümüzdeki maçta sonuç ne olursa olsun Helal Olsun bu takıma !
SON DAKİKA... Galatasaray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti'ye 3 maç men cezası verildi.
neden niçin ?
Euroleague ile alakası yok. Kupa maçında hakemlere ağır sözler söylemiş. TR maçlarında cezalı olacak.
ah Efes ah, Olympiakos'a İstanbul'da nasıl yenildiniz ya. Şimdi Atina'da çok zor işimiz. Hayır gücümüz fazlasıyla yeter, Olympiacos eski gücünde değil ama Yunanların meşhur masabaşı oyunları gene devreye girecektir, hakemler nasıl bir maç yönetecek Allah bilir. Peşinen kimseyi suçlamak istemiyorum ama bir Yunanlar birde İtalyanlar ile final niteliğindeki maça kalmayacaksın. İnşallah adil bir maç olurda bende bu sözlerimden utanırım.
Mirsad aldığın paralar HELAL olsun. Büyüksün Fenerbahçe'm. ALLAH'ına kurban!!!
94-87 Galibiz bu arada.Haftaya duruma bakıcaz..
Ömrümden ömür gitti. Çok basit hatalar yapmamıza rağmen istediğimiz farkla kazandık.
Fenerbahçe Ülker nerdeyse imkansızı başardı. Kazan'ı 7 sayı farkla yenmek değil imkansız olan tabi. Ama maç öyle bir noktaya gelmişti ki döneceğine ihtimal veren yoktur herhalde.
Sen ne diyosun. Hele uzatmaların son 10 saniyesindeki faullerde Kalp Krizi geçirmedim ki daha bi şey olmaz bana :D
Mirsad zaten inanılmaz, o savaşan ruhu bu takıma her zaman lazım, 40 yaşına da gelse bu takımdan gitmesin.:)
Greer kariyerinin maçını oynadı resmen. 3 periyotta 30 sayı attı, nispet yapar gibi resmen.
Maçın sonundaki heyecan inanılmazdı ama bu hallere hiç gelmemeliydi, o nedenle çok sevinsem de kızgınlığım devam ediyor bu takıma, haftaya yenip affettirmeleri gerekir ancak.
Fenerbahçe Ülker kader maçında son periyota çift haneli farklarda yenik girsede iyi bir geri dönüş yaparak maçı aldı.Şimdi Milano'yu yenip Kazan'ında,Panathinaikos'a yenilmesini bekleyecek.
Öldüm öldüm dirildim.
Pana 10 sayı geride şu an Milano karşısında.
Milano 67-58 kazandı çok karıştı Fenerbahçe'nin grubu...Her takımın şansı var artık...
Milano elendi.21 sayı ile yenmeleri gerekiyordu bugün.
Bu grupta olasılıklar:
Kazan haftaya Pana'yı yenerse lider olarak Pana ile çıkıyor.
Pana yenerse lider olarak çıkıyor.Milano,Fenerbahçe'yi yenerse Fener eleniyor.
Fenerbahçe,Milano'yu yenip Kazan,Pana'yı yenerse eleniyor.
Pana Kazan'ı Fenerbahçe Milano'yu yenince Fenerbahçe mi çıkıyor ?
Evet onu yazmaya unuttum Fenerbahçe çıkıyor.
Amma karistirmissiniz :) Fenerin cikmasi icin tek ihtimal var. Fener bir kere kendi macini kazanmak zorunda, sonrasinda da U.Kazanin Panaya evinde yenilmesini beklicek. EA Milano bu gunden sonra hicbir sekilde gruptan cikamaz.
Yalniz yazilarinizi okurken Pana yenilse bile gruptan cikacak ibaresi beni korkuttu, durumu bilmeme ragmen :) . Sanki bu durum onlari rahatlaticak gibi. O kalitede bir takimin Maccabi mi Barca mi diye dusunup liderlik amaciyla oynayacagini zannetmiyorum. Haftaya hayal kirikligi yasayabiliriz. Keske en azindan bir Pana macini kazanabilseydik.
Bu sezon bir türlü istenilen oyunu izleyemedik Fenerbahçe'den ve avrupaya da nokta koydu büyük bir ihtimalle.
Çok sıkıntı var, hem kadroda hem oyuncularda. Tek diyeceğim şey, Aydın Örs, kov koçu in parkeye, bu takımı sen şaha kaldırırsın.
Fenerbahçe Ülker bugün sanki gruptan çıkmayı garantilemiş gibi oynuyordu.Mücadele ve hırs yoktu.Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Takım Koça tavır koymuş, koç da takıma.. İki zıt grup olunca bu sonuç ve bu oyun çok normal
Bu sezon neredeyse hiçbir zaman yoktu o mücadele ve hırs. Amatör takım gibi oynuyorlar bu sezon. Kağıt üstündeki isme, isimlere rağmen buraya kadar gelmeleri bile şaşırtıcı idi. Diğer rakiplerin genel durumunu bilmiyorum ama bizim takım için hak olan oldu. Hakkımız değildi son 8. Aydın Hoca eğer parkeye inmeyecekse Ertuğrul Erdoğan var. Spahija'ya yol verilmeli bir an önce. Bu sezon, geçtiğimiz sezondan çok farklı hareketler ve eylemleri var.
Rakip sürekli 3 sayılık oyun imkanı buldu, hem 3 sayılık atışlarla, hem de basket-faullerle. Savunma inanılmaz kötüydü, deplasmanda 85 sayı yiyince de yenilgi kaçınılmaz oluyor. Fenerbahçe de lige döndü..
"İlk havluyu onlar atacak", denilen takım yarın sahaya Top 8 için çıkıyor, Top 16'da galibiyet alıp alamayacağımız tartışılırken gruptan çıkma noktasına kadar getirdik işi. Yarın sonuç ne olursa olsun, bu çocuklar son topa kadar mücadele edecek, bundan eminim. Yarın Atina'da tarih yazacağız inşallah, elemelerden gelip buralara kadar geldiysek bunu da başarabiliriz.
Allah utandırmasın.
Bu arada yarın bizim maçı veren kanal listesi.En çok tv yayını olan maç olucak yarın.
Yunanistan: ERT
Polonya: CANAL+
Turkiye: NTV SPOR
Amerika: ESPN 3
Cek Cumhuriyeti: CESKA TELEVIZE 4
Filipinler: SOLAR
Macaristan: DIGISPORT
Afrika: SUPERSPORT
Hirvatistan: SPORTKLUB
Buyuk Britanya: ESPN UK
Sirbistan: SPORTKLUB
Latin Ulkeleri : ESPN
Slovenya: SPORTKLUB
Pasifik Ulkeri: ESPN
Rusya: NTV+
Isvec: VIASAT
Brezilya: ESPN
Almanya : SPORT1 TV
Karayipler : ESPN
Romanya : DIGISPORT
Gurcistan : GMG SPORTS
Fransa : SPORT+
Allah utandırmasın.Felsefemizden ödün vermeyelim , son topa kadar savaşalımda sonuç ne olursa olsun.Zaten onlar bizim gönlümüzde şampiyonlar.