Ne yaparsın Muhammed artık bizim takımlar kesmiyor :zuhaha
Printable View
Allah rahmet eylesin.Insallah bu son olur.Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin
Ben Milan'a gittiğini zannediyordum.Sorun vergi ise toptan hallediyorlar zaten.
%43 oldugunu sanmıyorum eger oyleyse gitmekte haklı
Daha önce Ronaldo Roberto Carlosta ispanyol vatandaşı oldu onlarda böyle bir şey yok muydu ki ? yalan olma olasığılı daha fazla
eğer gerçekse ispanyadaki fakir halk ne durumda zaten yalandır chelsea bu sene fazla para ayırmıyo transfere gördünüz beleş beleş futbolcular alıyolar (beleş derken bedava) ayrıca ronaldinho önceder haberdar edilmiştir eğer haberder edilmemişse valla ben olsam çeker giderim
Adam haklı bu kadar vergi ödenir mi:p
bence bu yenilgi tam bir degisik taktikdi. Böylece rakip takimlar bizim kötü oldumuzu sanacak, ama birden Valencia onlara 5 tane attikdan sonra sasiricaklar. Saka
En Sevdigim 2 oyuncuda kirmizi kart yedi
Joan Gamper Kupası
FC Barcelona-Internazionale FC
Takımımız bu akşam, kulübümüzün kurucularından Joan Gamper adına düzenlenen Joan Gamper Kupası'nda İtalya'nın Inter takımı ile karşılaşacak.Inter ile yapacağımız bu mücadele saat 23.00'dan itibaren Kanal 1'den canlı olarak yayınlanacak..
Bu maç izlenir..
Evet kesin izlenir bu maç.
Beşiktaş maçından sonra unutmazsam izlerim.
Tamam da insan düşünmeden edemiyor, doping ilacı falan kullanıyor olabilir, sonuçta bu tür ilaçlar böyle hastalıklara sebep olabiliyor. Günahını almak gibi olmasın ama...
Riquelme imzaladı iddiası
Villarreal'in Arjantinli oyuncusu Juan Roman Riquelme'nin, La Liga'nın bir diğer temsilcisi Atletico Madrid ile 2 senelik sözleşme imzaladığı iddia edildi. Henüz iki kulüpte açıklama yapmazken, İspanyol radyosu Cadene Ser, 29 yaşındaki oyuncunun tekrardan La Liga'da forma giyeceğini belirtti. Villereal'in antrenörü Manuel Pellegrini ile sorunlar yaşayan Riquelme, Boca Juniors'a kiralanmıştı.
Adı en son Real Madrid ile anılan süper yıldız Juan Roman Riquelme, geçtiğimiz yıl Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giymiş ve üst düzey bir performans sergilemişti. Copa America'da da Arjantin Milli Takımı'nı adeta sırtlayan, attığı ve atttırdığı gollerle parmak ısırtan Riquelme, Atletico Madrid'e giderse eski takım arkadaşı Uruguaylı Diego Forlan ile takım arkadaşı olacak.
Bu sezonun transferdeki flaş takımlarından biri olan Atletico daha önce Osasuna'dan Raul Garcia, Villarreal'den Forlan, Liverpool'dan Luis Garcia, Arsenal'den Reyes, Brezilyalı Santana ve Milan kalecisi Abbiati'yi(kiralık) renklerine bağlamıştı.
29.08.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Haber doğru mu bilmiyorum ama A.Madridni ofansif gücü çok güçlü bence defansfa oyuncu alınsa daha iyi olurdu
real madrid
Yazik.Futbolumuz bir değer daha kaybetti.Allah rahmet eylesiin ailesine sabır diliyorum.
Bu olayların önüne geçilmeli bir an ;;).
Genç yaşta bu kadar iyi ve değerli bir oyuncu kaybetmek gerçekten hüzün veriyor insana... Üzülmemek el de değil.
Kalp krizinin nedeni belli miymiş arkadaşlar? Bileniniz var mı?
Sıcaktan mı yoksa ?
yani gercekten inanılmaz riquelme tabi ki mükemmel bir oyuncu ama simao sabrosa,luis garcia,raul garcia neden alındı......kimin yerine oynar o tartısılır...
Barca İnteri Parçalıyor :D 4-0
Maça biraz baktım sarmadı.İnter yedek kadrosu ile çıkmış maça.Barca'da şov yapıyor haliyle.
Chivu pes!2 gün yetmiş yani Dos Santos ikinci golde belini kırdı adamın.İlk goldede penaltı yaptırmış izlemedim ilk golü gerçi.
Dos Santos çok iyi oynuyor.Meksikalı sanırım ama tipi hiç benzemiyor.
5-0 oldu maç . İnter hiç bir şey yapmıyo sahada.
barcelona ne yaptın yahu yazık günah...
Arkadaşlar skor aldatmasın.İnter gerçek kadrosu ile çıkmadı maça.Hiç ismini duymadığım adamlar vardı kadroda.Ondan böyle olması normal.Zaten Barca bu kupada çok coşuyor.Bayern'ede geçen sezon 4(tü herhalde) atmışlardı.
Barça bu sene oldukça güçlendi ancak, lige iyi başlayamadılar.
Atletcio Madrid, Torres'den aldığı para ile oldukça iyi kadro kurdu,gerçekten helal olsun.
Barcelona,
Zengin kulüplerden pek hoşlanmam :)