Okan burukla olan görusmeler kesıldı son karar açıklandı okan buruk artık galatasaray forması gıyemez.
Printable View
Okan burukla olan görusmeler kesıldı son karar açıklandı okan buruk artık galatasaray forması gıyemez.
oh be gelmesin zaten o
Galatasaray’ın son bombası TUDOR
G.Saray yönetimi Gravesen ve Maniche ile görüşmelere devam ederken, teknik adam Eric Gerets yönetime bir alternatif daha sundu: Igor Tudor
http://www.e-kolay.net/fanatik/image...ay/bsk0207.jpg
‘İlk tercihlerimi biliyorsunuz ama...’
Real Madrid’in Danimarkalı süper yıldızı Gravesen’i çok isteyen, “O olmazsa Maniche’yi alın” diyen Galatasaray’ın hocası Eric Gerets’in yönetime ön libero mevkii için bir isim daha verdiği öğrenildi. Gravesen ve Maniche transferinde çıkan pürüzler nedeniyle Tudor’u da listeye dahil eden başarılı hocanın, yönetime sunduğu raporda, “İlk tercihlerimi biliyorsunuz ama bu transfer de beni oldukça memnun eder” ifadesini kullandığı bildirildi.
Juventus’ta güzel günler geçirdi
Juventus formasıyla iyi bir kariyer yaptıktan sonra son 1.5 sezonu Siena’da kiralık olarak geçiren Hırvat yıldız, Dünya Kupası’nda da Milli Takımı’nın formasını ıslattı. Tudor ön libero dışında savunmada da görev yapabiliyor. Diğer yandan Ze Roberto için de girişimlerde bulunan Galatasaray’ın, Marek Heinz’ın durumuna göre bu transferde ciddi adımlar atacağı belirtildi. Ancak Heinz’a talip çıkmaması yönetimi zor durumda bırakıyor.
IGOR TUDOR KİMDİR?
Ülkesi: Hırvatistan
Yaşı: 28
Doğum yeri: Spalato
Boyu: 1.92
Kilosu: 88
SEZON TAKIM MAÇ /GOL
95-96 Hajduk 9 /0
96-97 Hajduk 23 /1
97-98 Hajduk 26 /4
98-99 Juventus 29 /1
99-00 Juventus 24 /2
00-01 Juventus 30 /7
01-02 Juventus 20 /6
02-03 Juventus 25 /2
03-04 Juventus 19 /2
04-05 Juventus 3 /0
04-05 Siena 15 /1
05-06 Siena 24 /1
bugun bı gazetede yayınlanan habere gore galatasaray dunya kupasından elenen brezılyadan ze roberto ve mascherano ıcın ataga gectı ayrıca real madrıdden tomas gravesen ılede gorusmelerını surduren galatasarayda turkıye lıgınden bırkac oyuncularlada ılgılendıgı acıklandı gundemdekı oyuncular: fenerbahceden mahmut hanefı trabzondan mehmet yılmaz ve bır ıkı tane genc oyuncu
bu arada gs taraftarının daha once kabul etmedıgı okan burukda da gelısme var taraftarların actgı panklartta sunlar gecıyor:
affetmek buyukluktur
ayagın gıbı kalbımızı kırdın ozur dıle.....
okanında bu tutumdan hosnut oldugu ve seneye gs takımı ıle oynamaktan gurur duyacagını soylemesı buzların erımesıne neden olabılır gs ıcın ınsallah hayırlısı olur
okan ı allah affeder ama ultraslan affetmez
1. konuyu gs transfere taşıyorum
2. okan gelmesin... ze roberto belki ama mescherano çok ama çok zor
Ve Fotospor bir günde bize 3 yabancı transfer etti :)
Gravesen
Zidane
Ze Roberto
ya anlam1yorum hani zidane futbolu b1rakmisti :S
Zidane a hagi örneğiyle gitçeklermiş...
Birde photoshop ile GS formasını giydirm işler çok gözel görünüyordu :D yakışmış:)
hee ewet bende gördüm o formayii:D
bakın fotosop da cok basarılılar. bu fotosop sayesinde sol cambell . r.carlos ve crespoyla roportaj yaptıLar(FB icin) .:D
Ben olsam halkı kandırma sebebiyle ceza veririm bunlara.
bi galatasarylı olarak bıktım
toplamda 40yabancı bize gelyo
ya bu kimin suçu gazetelerinmi yönetimimmi
valla takvimin tv reklamları güzel ama maalesef kendiside sallıyor ve FB yanlısı gazete..
zidane çok karizma olmuş bence gelsin :D
zidane hagi gibi getireceklerse daha çok beklerler hagi oynamak isteyende oynatılmayan hatta takımdan kovulan oyuncuydu o sayede geldi Galatasaraya
Bu basınada artık bi yuh oha felan demek lazım artık hızlarını alamadılar
SEZGİN'DEN MESAJ VE SİTEM!..
Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transferde sessiz kaldıkları için kendilerini eleştiren taraftarlara seslendi... "Biz şov yapmaya değil, iş yapmaya geldik. Taraftarlarımız merak etmesin, Galatasaray’a en iyisini alacağız" diyen Sezgin, transferde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Kulübün her kuruşunun değerli olduğunu belirten Sezgin, "Bizim harcayacağımız bir atımlık barutumuz var. Onu da boş yere kullanmak istemiyoruz. Bu acelecilik niye, anlamıyorum. Sanki lig yarın başlayacakmış gibi davranılıyor. Geçmiş yıllarda alelacele transferler yapıldı da ne oldu? Biz hala o dönemde hesapsızca yapılan harcamaların acısını çekiyoruz. Bir tane futbolcu alalım ama o da Galatasaray’a yakışsın. Biz bunun peşindeyiz" diye konuştu.
Transferdeki durgunluğu fırtına öncesi sessizliğe benzeten Sezgin, "Galatasaray’a ne yakışıyorsa, o yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki günlerde her şey netleşecek. Eski oyuncumuz Okan Buruk konusunda beklemedeyiz" dedi. Sarı kırmızılıların önümüzdeki hafta içinde iki yabancı ve iki de gurbetçi futbolcuya imza attırması bekleniyor.
Arkadaşlar yönetime karşı güvenimi kaybettiğimiz zaman suçlu medyaydı.Çünkü en az 100 tane dünya starının adı geçti GS ile.Transfer olmayınca bizde yönetimi sorumlu tuttuk.Fakat yönetim bunlarla net bir görüşme bile yapmamıştı.
Bu arada devlet bu tür kandırmacılara karşı önlem almalı.
Arkadaşlar dunya kupasının bitmesıne 1 hafta kaldı sabırlı olun ondan sonra yapılacaktır transferlerımız.
liglere 1 ay kaldı ne transfer var ne bişey bu sende d.kupası bahane edildi hep yalan hep yalan
Ülker ile daha yeni anlaşma yapıldı. Böylece 1-2 haftaya kalmaz transferler başlar..
Bence bu takımdan transfer beklemek bile yanlış, bu kadar para problemi varken..
Eğer transfer olmazsa bile GS'liler takımına destek olmalı, çünük imkanlar çok kısıtlı...
2 ay önce imzaladı
Galatasaray yönetimi, taraftar baskısından çekindiği için bu gelişmeyi gizli tuttu. Okan, resmi imzayı atıp sarı kırmızılı takımın Hollanda kampına katılacak.
Mayıs ayında görüştüler
Galatasaray yönetimi ile Okan Buruk arasında yaşanan gizli transfer pazarlığını FOTOMAÇ ortaya çıkardı... Sezon sonunda Beşiktaş'la yollarını ayıran tecrübeli futbolcunun, bundan iki ay önce sarı- kırmızılı yöneticilerle görüşerek anlaşmaya vardığı belirtildi. Okan'ın mayıs ayının başında (lig bitmeden) Galatasaray'la
ön protokol yaptığı ortaya çıktı.
Artık taraftar da istiyor
Sarı-kırmızılı yöneticilerin, taraftar baskısından çekindikleri için Okan Buruk'la yapılan sözleşmeyi kamuoyuna açıklamadıkları belirlendi. Okan'ın yuvaya dönüşüne önce karşı çıkan sonra da "Özür dilerse isteriz" diyen G.Saray taraftarının da Okan'a artık sıcak bakması yönetimi sevindirdi. Okan'ın resmi imzayı atıp, Hollanda kampına katılacağı vurgulandı.
Kaynak : Fotomaç
hehehehe gene fotomac yazmıs inansak mı acaba!!
allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsınb fotospor :D
Zidane haberi için diyorum :p
taraftar nasıl ikna oldu çözemedim, istemiyoruz bu adamı diyoruz bu mu ikna olmuş halimiz
3 senedir her transfer döneminde ismi geciyo bu adamın :D
Klasik aynı haberler. Dediğim gibi, Resmi siteden duymadan inanmayacaksınız.. Yabancı transfer diye zorlamanında bir anlamı yok Türkiye'dede yabancı futbolcudan üstün futbolcularımız var.. İlla ki 3-4 milyon euro verip mi almak lazım futbolcu.. Aldıklarımızda görüyoruz ya neyse..
hahah ne 3ü 5 senedir alıyoz