İyi olmuş kolpa habercilere..
Printable View
İyi olmuş kolpa habercilere..
Grafite gelse cok iyi olur..Bu hafta topukla attıgı süper golü gördünüzmü??
Yapılması gereken buydu, sıradaki kurbanlar Fotomaç ve Fotospor olmalı..
KALLİ; Yapılan haber ile alay etti. Toplanacak bavulum yok ben buraya spor çantası ile geldim falan dedi. Özel hayatına müdahale edilmesi halinde tepkisinin farklı olacağını söyledi. Bu haberi yapan medya kuruluşuna kulübün tavır alacağını söyledi.Kalli'yi çok sinirlendirmişler, bu basın ile ilişkilerimi gözden geçirecem diyoR
Fox her hafta seyirci cekmek ,için yalan haberlerle izleyicileri kandırıyor.....
Medyaya Ragmen çıkışımız sürecek ayrıca iyi bir forvet gelirde medya susar...
Bahri Havadır'ın 40 Trilyonu Reddetti yazısından alıntıdır..Quote:
İş bitme aşamasındaydı. Ne de olsa ortada müthiş bir rakam vardı. Kim çevirebilirdi ki bu parayı. Polat ve Üstünel’in içi rahattı. Ancak bir gün düşünmek için zaman isteyen Kone’yi, kesin kararını verdiğinde ikna etmek mümkün olmadı
Keşke hiç bitmeseydi Kone rüyası... Çok güzeldi! Başkan Canaydın bile uyanmak istemedi!
7’den 70’e her Galatasaraylı “civciv kafalı” futbolcunun İstanbul’a ayak basacağı anı bekledi.
Kim bilir, havaalanına kaç bin kişi gidecekti?
Ama gelmedi Kone...
Gelecekti ama gelmedi işte...
Geçen hafta Maraton’a telefonla bağlanıp, “Kone geliyor” dedim diye beni arayıp sitem edenler bile oldu... “Ne çok umutlandık abi; hani gelecekti” dediler; yanıt veremedim. Kaynağım beni hiç yanıltmamıştı ama yine de içime kurt düşmedi değil; kandırıldım mı yoksa diye şüphe ettim de...
Kısa bir araştırmadan sonra kandırılmadığımı anladım. Sahiden gelecekmiş de; son anda vazgeçmiş Kone... Serveti tepmiş hem de...
Şimdi bu transfer çalışmasını detaylı bir şekilde aktarayım size... Kone ismi gündeme gelince Haldun Üstünel, hemen Hollanda’ya gitti... Kone ile adam adama oynadı dense yeridir; sürekli yanındaydı günlerce... Ailesini, yakınlarını, eşini ikna etmek için çalıştı, çabaladı. Sıtma hastası olmadığını kanıtlayan sağlık raporunu aldı. Karşılıklı yemekler, sohbetler, hediye vermeler... Her şey iyiydi. Üstünel telefona sarıldı:
- Adnan abi iş tamam.
- Öyle mi? Bravo Haldun! Geliyorum hemen.
- Evrakları al gel abi!
Ertesi gün Adnan Polat da Hollanda’daydı.
Taraflar buluştu, tanışıldı, ailelerle görüşüldü tekrar... Bir servetti önerilen, reddedilemezdi! Bir de Song’un Polat’ın isteği üzerine defalarca kez araması vardı Kone’yi... “Şöyle ülke, böyle kulüp. Gel pişman olmazsın” diye az dil dökmedi!
Neyse... Kone “Bana yarına kadar izin verin, size yanıtımı vereceğim” deyip yanlarından ayrıldığında Polat ve Üstünel rahattı artık. Ne de olsa tam 40 trilyon vardı ortada... Kim geri çevirebilirdi ki bunu?
İşte o sırada “iş tamam, Kone geliyor” haberi çıktı ortaya...
Ben de Maraton’a bağlandım hemen, “haberi vereyim” diye...
Ama bir gün sonra anlarlar ki her şey para değilmiş demek ki...
40 trilyon lirayı elinin tersiyle iten Kone’nin kararı kesindi:
- Kusura bakmayın. Gelemem, çünkü İngiltere’de oynamak istiyorum.
“Yapma, etme, gitme, gel beriye” ısrarları boşunaydı artık...
Olayın özeti böyle işte...
Tamam, transfer gerçekleşmedi ama bir de şöyle düşünelim:
“Bence bu sıkışıklıkta 40 trilyon liralık bir kaynak bulup, bu futbolcuya talip olmak bile başarıdır. Polat ve Üstünel kutlanmalıdır.”
Ya sizce!
Kalli acayip kızmış yahu gülüyordu ama anlamlı gülüyordu;;) Fanatik'te çıkan aylık 20.000€ aldığı yönündeki haberede o para için uçaktan inmem dedi...
En iyisi her hafta stadyumu izlemek orasi en azindan izleyici kandirmiyor....Neyse konu dagilmasin...
yönetim alamayacagını bildigi oyuncuyla ilgilenmez demiştim..ve dün birçok arkadaş bana bu konuda yüklendi...kone nerde diye alay ettiler, alvesi alamaz bu yönetim falan dediler..
ama görüyoruzki kone ye gücü yetiyor Gs nin...aynı şekilde alvese de yetiyor..yani iş finansal boyuttan çıkmış...uAburak89 un bu yazısını dün bana laf atan bütün arkadaşların okumasını diliyorum...
alvesede grafiteyede gücü yeter bu klübün herkes bunu böyle bilsin...
Galatasaray'a küçük Deco!..
Kalli'nin ısrarlı forvet talebine karşılık vermek isteyen Galatasaray yönetiminin, Barcelona'lı Deco'nun Cruzerio'da oynayan kardeşi Alecsandro Barbosa ile ilgilendiği ortaya çıktı...
1.83 BOYUNDA, 27 YAŞINDA
Golcü transferinde tüm kapılar yüzüne kapanmaya başlayan Galatasaray'ın yeni hedefi Alecsandro Barbosa Felisbino... Sarı-Kırmızılı yönetimin, geçtiğimiz sezonu Portekiz Ligi takımı Sporting Lisbon'da kiralık olarak geçiren Cruzeiro'lu yıldız için girişimlerini gizli bir şekilde yürüttüğü ortaya çıktı. 1.83 boyundaki Alecsandro, 27 yaşında.
YÖNETİM 'ÖNCE GRAFITE' DİYOR
Geçen sezon Sporting formasıyla 13 maçta 8 gol atan yıldız futbolcu aynı zamanda Barcelona'da oynayan Deco'nun da kardeşi. Öte yandan Galatasaray yönetiminin kadrosuna iki forvet katmayı planladığı, bu isimlerden birisinin Le Mans'lı Grafite olacağı belirtiliyor. Sarı- Kırmızılılar, anlaşma sağlanması halinde Alecsandro Barbosa'yı da renklerine bağlayacak.
Takvim
Kone,Alves derken çıta giderek düşüyor.Gimnasia'dan bir futbolcudan sonra şimdi de bu adam çıktı ortaya.Bu saatten sonra çok kaliteli bir golcü almak zor zaten.
arkadaşlar her habere inanmayın!!!!!...takvim Türkiye de en fazla kolpa haber yapan ve en yanlı gazetelerden biridir..
ayrıca çıtanın düştügüne inanmyorm..çünkü yönetimin gizli tuttugu isimler var bu isimleri bilmeden çıta düşüyor demek :rolleyes:
balon haber tabii ki de
arkadaslar, bir baska forumdan ögendigim kadariyla Corintias ve Lyon arasindaki Nilmar davasi sonuclanmis ve Nilmar serbest kalmis.Bizimkiler elini cabuk tutup kapsalar iyi olur.hem bonservis bedelide yok.bence Gouffran ile beraber süper ikili olurlar.Birisi sakat veya cezali oldumu Ümitimiz girer,bizi kimse tutamaz.
Heyecanlandim birden.
Gimnasia daki adamda cok iyi programa cıkmısdı..Ayrıca cıta düsmüş degil cok yararlı forvet gelecek..Grafite cok iyi Kanal Ada özetleri izleyin:)
G.SARAY'DA SON BOMBA DA. CİMBOM SÜPER TRANSFERİ, VE TAKIMI İLE HER KONUDA ANLAŞTI ANCAK FELDKAMP'I İKNA EDEMİYOR
Galatasaray'ın transfer trafiğini adım adım takip eden turkspor.net geçen hafta Grafite ile kesin anlaşıldığı haberini vermişti.. Şimdi turkspor.net sondakika gelişmesi olarak G.Saray'ın bomba transferini açıklıyor.. Sarı Kırmızılı yönetciler Schalke'nin süper yıldızı ile her konuda anlaştılar.. Hem siyahi futbolcu, hem de kulübü Schalke ile her konuda anlaştı. KİM BU YENİ BOMBA.. G.SARAY KAÇ PARA VERDİ.. SCHALKE 04 İÇİN NE ÖDENDİ.. G.SARAY YÖNETİMİ FELDKAMP'I NEDEN İKNAYA ÇALIŞIYOR..
Grafite'yi bugün akşam ya da yarın kesinlikle Türkiye'ye getirecek olan G.Saray İstanbul'a iki bomba ile gelmek için Grafite'yi bekletiyorlar..
G.Saray Schalke 04'ün siyahi yıldızı Gerald Asamoah ile her konuda anlaştı.
Sarı Kırmızılıların Asamoah için kulübü Schalke'ye 3 milyon euro ödeyecek, Asamoah'a ise 2,5 milyon euro verilecek
Her konuda anlaşma sağlanan Asamoah için günlerdir görüşmeleri sürdüren Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel başta olmak üzere tüm Yönetim transferi bitirmenin sevincini yaşarken, Teknik Direktör Feldkamp, Asamoah'ın kendi düşündüğü futbolcu profilinden uzak olduğunu ve istemediğini söyledi.. Kalli'nin çıkışı bir anda ortamı gerdi.
Galatasaray yönetimi ise bir kaç gün içinde başka bir transfer ile ilgilenmeyeceklerini ve Grafite ile Asamoah'ı alarak transferi kapatmak düşüncesinde olduklarını ortaya koyuyorlar.
Ve Sarı kırmızılı yönetim, Feldkamp'ın son ana kadar "Evet " demesini bekliyor..
TURKSPOR.NET ÖZEL
turkspor.net..
internette bunlar kadar kolpa haber yapan site var mı acaba..
Pauleta imza attı, Mori Cumartesi geliyor vs. vs..
Grafite'yi bu akşam veya yarın kesin getirecek GS diyor haberde:D
Öyle olsa resmi sitede çıkardı çoktan..
Turkspor iş başında yine.. :D
Ayrıca isimlere takılmayın, Ribery Galatasaray'a gelmeden önce kim biliyordu onu Türkiye'de.. Bonus diye dalga geçiyorlardı hatta..
Gelecek adam yararlı olsun ilk sene forma sattırmasa da olur, taraftar alışınca forma sattırmaya da başlar.. :)
ben de gormustum bu haberi ama bole abuk subuk yerlerden haber koymak bos muhabbete yol acar
Turksport net. konusmaya gerek yok:)
Bizim için isim önemli degil...gelen oyuncu bizi çileden cıkarmasın yeter:9
Cimbom'dan boykot kararı
Feldkamp haberleri Fanatik ve Fox'a pahalıya patladı. Kulüp cezayı kesti.
Feldkamp'ın Galatasaray'dan ayrılacağını iddia eden Fanatik gazetesi ve Fox TV'ye ağır ceza..
Sarı kırmızılı kulüp iki kuruma da ambargo kararı aldı. Sert açıklama kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.
Haberler nedeniyle Fox TV ve Fanatik Gazetesi temsilcilerinin, Galatasaray tesislerine girişi ve takımla birlikte seyahat etmeleri yasaklandı.
HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısıyla, hakkında çıkan ‘gidiyor’ haberlerine açıklık getirdi.
Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını ifade eden Alman çalıştırıcı, “Herkes görevini zirvede bırakmak ister. Galatasaray’da kazanmak istediğim başarılar var. Basında yazıldığı gibi bavullarım da yok. Bir yere gitmiyorum” diye konuştu.
Olucağı buydu özellikle Fox sırf fazla rayting için sürekli şok şok şok şeklinde haberler çıkarıyor çoğu asılsız... Tebrik ediyorum çok gzl bir karar alınmış...
Bu verildi mi?
Galatasaray'da son dakika gelişmesi
Sarı Kırmızılarda beklenmedik bir gelişme yaşandı
21 Ağustos 2007 Salı 15:02
UEFA’ya ikinci isim listesini vermeden forvet arayışlara nokta koymayı planlayan Galatasaray'da, Kalli ile yıldızı barışmayan Hasan Şaş Ukrayna temsilcisi ile anlaştı.
Necati, Cihan, Orhan ve Hasan Kabze'nin biletini kesen sarı-kırmızılılarda, son yolcu Hasan Şaş. Şova yönelik futbolu nedeniyle yıldızı barışmadığı teknik direktör Feldkamp tarafından Bursaspor maçının kadrosuna bile alınmayan milli futbolcu, eski hocası Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e transfer olmayı kafasına koydu.
Öte yandan, Franck Ribery'yi Türkiye'ye getiren menajer John Bibo, İstanbul'a geldi. Galatasaray yönetimine Fransız bir golcü öneren Bico'nun ilk adayı Le Mans'te foma giyen Grafite. Bu hafta içinde yeni forvetine imza attırmayı planlayan Cimbom, Kone ısrarından sonuç alamayınca Brezilyalı golcü için temaslarını sıklaştırdı.
Teknik direktör Feldkamp'ın 'transferi bir an önce çözün' ısrarı üzerine harekete geçen yönetim, UEFA’ya ikinci isim listesini vermeden forvet arayışlara nokta koymayı planlıyor. İkinci Başkan Adnan Polat, Le Manslı yöneticilerle önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşecek
Hasan Şaş ın şu dk dan sonra gidecegini pek sanmyorm..
hasan şaşın kalliyele yıldızının barışmaması doğru değil. aksine kalliyele çok iyi anlaşıyor. bunu kalli ve hasan şaş da söyledi.
Şalke bize bi daha adam satmaz :) haberin yalan olduğu habere giriş şekillerinden belli ;) lafı uzattıkça uzatmışlar.
Ezbere konusmayalım Hasan şaş biraz önce GS tvde konusdu...Hakkında olumsuz ve asılsız haberler cıkmasına cok üzüldügünü söyledi....Konusmaya gerek yok...Gece 00:00 da haberleri bir daha izleyebilirsiniz
Grafite gelse varya....
yonetim yeni forveti bu hafta getircez dedi yani yarin obur gun belli olur...bi de yonetim alincak oyuncunun basinda ismi gecenlerden farkli oldugunu soyledi
KRAL transfer ile alakalı bir soruya: "sponsorlar 25 yaş altı istiyorlarmış" dedi dün haberTürk'te yayınlanan röportajında..
Grafite'yide alamıycak bence Galatasaray.Adam cok formda şu an Le mans onun için çok yüksek bir bonservis bedeli istiycektir.Bu transferde olmıcak gibi gelir bana.Şu anda medyada ki isimlerde tek Santiago Silva olur bence.
SiLva MiLva GeLceğine Hiç Kımse GeLmesin Daa İii
Buqun NiLmar Yazıodu GazteLerde
Keşke Grafite,Postiqa V NiLmar ÜçLüsünden 1'i Yada 2'si GeLse
NiLmar Sakat DioLar Ama N Kdr Doru BıLmıorum SakatLığı Uzun DeiLse AlaLım İiLeşince Oynar
Grafite Bız Istıroruz Diemi Coştu Naaptı Adam GoL Atınca Parasıda Artıo Artık 7-8 MıL € İsterLer
Atakan38 Msndemisin ? Burası resmi bi site Türkçe konuş özenti olma....
Kral 25 Yaş Altı dediyse o zaman Helder Postiga gelebilir..
o zaman alves gelmez.çünkü 25 yasın altında deıl.çok üzüidüm ya.barı nılmar-postiga ikilisini alsınlar
Tesislere alınmayacak olan Fanatik bugün hedefteki isim Nilmar diye bir habere imza atmış :) ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yaw Bu Nilmar 3 ay sakat deil mi ??
TransatLantik boşver o kendını duyarLı turkce dostu sanmaya dvm etsın ;)
niLmar bence bızde baya basarıLı oLur ama sakatLık durumu n onu bıLmıorum tam
Asamoah haberleri çıktı ama Şalkeli Asamoah'i yaziyorlar o 28-29 yaşında Udinese'de oynayan Asamoah 20-21 yaşlarında eğer bi Asamoah alacaksak o Udinese'Li Asamoah olur.