Lampard'ın menajeri ile Lampard için görüşüldüyse saçma bir iş yapılmış. :)
Printable View
Lampard'ın menajeri ile Lampard için görüşüldüyse saçma bir iş yapılmış. :)
İngiltereden orta saha almak mı ?
Gerçi lampard'ı hiç izlemedim ama yetenekli diyolla.
Lampard bu sezon başında 33 yaşına girecek. Ayrıca Lampard 35-36 yaşında biLe oLsa çok rahat oynar. SchoLes 36 yaşına kadar üst düzey oynadıysa Lampard hayLi hayLi oynar ki Türkiye de oynamaz.
Bursaspor'da alternatif Romaric
Transferde yoğun günler yaşayan Timsahlar, transfer listesine Romaric'i de ekledi.
26 Haziran 2011 Pazar - 11:51
DHA
Yeni sezon hazırlıklarına start veren Bursaspor, Steven Whittaker ve Landry N’Guemo transferlerinde son görüşmelerini yapıyor. Yeşil beyazlı ekip bu iki futbolcu ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif futbolculara yönelecek. Bursaspor'un orta saha için diğer alternatifi ise Sevilla'nın Fildişili oyuncusu Christian Koffi Ndri (Romaric) olduğu ileri sürüldü.
Bursaspor, Fransa’nın Nancy kulübü ile sözleşmesi biten 26 yaşındaki Kamerunlu Landry N’Guemo ve Rangers'ın tecrübeli sağ beki Whittaker'ı kadroya katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, bu iki futbolcunun gelmemesi ihtimaline karşı da alternatif futbolcular ile görüşmelere başladı. Taknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan diğer futbolcularla da temasa geçen yönetimin, orta saha için bir diğer alternatif olan Sevilla’nın Fildişili oyuncusu Christian Koffi Ndri (Romaric) ile temasa geçtiği belirtildi.
WHİTTAKER'IN ALTERNATİFİ PEKARİK
Ertuğrul Sağlam’ın sağbek için olmazsa olmazı Steven Whittaker’in de bugün Rangers Kulübü yöneticileriyle bir görüşme yapıp Bursaspor’a gitmesine izin verilmesini isteyeceği öğrenildi. Rangers Genel Menajeri Ally McCoist'in kalması için tüm şartları zorladığı Whittaker'ın gelmemesi halinde ise, Bursaspor'un bu mevkiye alternatif olarak Wolfsburg’un 25 yaşındaki Slovak milli oyuncusu Peter Pekarik’i yedekte tuttuğu öğrenildi.
ALTİDORE PAZARLIĞI SÜRÜYOR
Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ara transfer döneminde İspanya’nın Villarreal kulübünden kiraladığı ABD'li forvet Jozy Altidore’u yeni sezon kadrosunda düşünülmediğini ilk antrenmanda yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Sağlam, 'Altidore'a teşekkür ediyoruz dese de, yeşil beyazlı kulübün, ABD'li golcü Altidore’un bonservisini almak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.
Bursaspor Bobo ile ilgileniyormuş .
sporx
Bursaspor TV'de Lampard'ın menajeri ile temasa geçildiği doğrulandı ama Lampard'ın menajeri aynı zamanda Senderos'un menajeri çıktı. :)
Lampard mı yok artık :D Bursaspor böyle uçuk şeylerle uğraşacağına geçen sene yaptığı saçma sapan yabancı transferlerin yerine kalitesi az çok belli olan fiyatı uygun sağlam adamlar almalı.
Bursaspor'la görüşüyoruz!
http://www.bursasporluyuz.net/resiml...nan_97402b.jpg
Schalke Sportif Direktörü Horst Heldt, Spartak Moskova'nın resmi teklif yaptığı genç oyuncu için Bursaspor'la da görüştüklerini açıkladı
Galatasaray’a transferi geçen sezon son anda ertelenen Anthony Annan’ı Bursaspor’un istediği bildirildi. Yeni hoca Felix Magath tarafından Schalke’den kovulan Annan’la ilgili olarak Schalke Sporting Sportif Direktörü Horst Heldt, ghanasoccer.net’e konuştu.
Heldt, “Spartak Moskova bizimle temas kurdu. Ama şu anda sadece görüşmelerde bulunuyoruz. Ağustos sonuna kadar transfer devam ediyor” dedi.
“Biz hiçbir futbolcunun oyundan uzak kalmasını istemiyoruz bu yüzden ona yardımcı olacağız” diyen Heldt, Türkiye’den Bursaspor ve Bundesliga’dan bazı takımların da Annan’ı istediğini açıkladı.
Bursaspor Emir Lotinac adlı bir Sırp futbolcuyu denemeye almış .
Bursaspor duvara çarptı
Bursaspor'da transferlerine kesin gözüyle bakılan N'Guemo ve Whittaker transferleri başka bahara kaldı.
29 Haziran 2011 Çarşamba - 15:18
DHA
Bursaspor, İskoç Whittaker için kulübü Rangers'a verdiği teklifi kabul ettiremezken prensipte anlaştık denilen ve bonservisi elinde olan Kamerunlu orta saha N'Guemo'la da anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim rotayı alternatif futbolculara çevirdi.
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Bursaspor'un transferde ısrarla istediği ve prensipte anlaştığı Whittaker ve N'Guemo ile maddi pürüzler nedeniyle anlaşamadığı öğrenildi. Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat'ın Rangers kulübü ve N'Guemo'nun menajerleriyle yaptığı görüşmelerin olumsuz geçtiği ve bu transferlerin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Yeşil beyazlı kulüp Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan alternatif futbolculara yöneldi.
BASSER VE N'DIAYE İLE GÖRÜŞÜLECEK
Bursaspor'un alternatif olarak beklettiği Mickael Chretien Basser ve Alfred N'diaye için Nancy kulübüyle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Bu futbolcularla anlaşma zemini arayacak olan Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat'ın birkaç gün içerisinde bu transferleri sonuçlandırması bekleniyor. Nancy'de forma giyen 27 yaşındaki sağ bek Mickael Chretien Basser 22 kez Fas milli takımında da oynuyor. Yine aynı takımda mücadele eden N'diaye ise Fransa U 21 takımında 5 kez görev aldı.
TARAFTARLAR ERGIC'İ GERİ İSTİYOR
Bursaspor taraftarları forum alanları ve internet sitelerinde yaptığı yorumlarla, yeşil beyazlı ekibin şampiyonluğunda ve geçtiğimiz sezon kazanılan üçüncülükte büyük pay sahibi olan tecrübeli orta saha oyuncusu Ivan Ergiç'in takıma tekrar geri kazandırılmasını istiyorlar. Taraftarların oluşturduğu bursasporluyuz.net isimli internet sitesine yorum yapan yeşil beyazlı taraftarlar, takımdan gönderilen Sırp futbolcu Ivan Ergiç'in takıma tekrar geri kazandırılmasını isteyen taraftarlar Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulundan bu konuda anlayış beklediklerini ifade ettiler.
N'diaye 'yi en sonunda Türkiye'de izleyebileceğiz yani. Epey yüklü bir bonservis ödenmiştir herhalde Coşkun ?
sahsen guzel transferler bursayi sampiyonlar liginde daha iyi yerlerde gormek dilegi ile.
Bursaspor geçen sene yapamadığını bu sene yaptı . Daha diri savaşçı bir Bursaspor izleyeceğiz bu sezon özellikle sağ bek Chretien ve ön libero N'Diaye çok kaliteli oyuncular , N'Guemo ise çok kaliteli olmasa da orta saha da müthiş bir savaşçı .
Bursa iyi paraya iyi iş yapmış. Tebrik etmek gerekir. O yüzden tebrik ederim...
Güzel transferler yaptı bursa tebrikler.
Bursaspor'un da ilgilendiği N'Guemo Bordeaux'da.
http://www.girondins.com/transfert-a...ec-nguemo.html
Bu Bordeaux, Belay'ı da Orduspor'un elinden almamış mıydı? Bu sezon adamların Türk takımlarına karşı bir kini mi vardır nedir? :)
Bende şunu anlamıyorum. N'Guemo denen futbolcuyu taraftar transfer etti sanırım. Daha net bişey belli olmadan hayırlı olsun falan. :).
N'Diaye geldi yahu bırakın N Guemo'yu.
N'Diaye umarım çok iyi işler yapar Bursa'da.
Açıkçası N'diaye hakkında pek bilgim yok ama Chretien'i senelerdir çok beğenirim. Bursaspor'a ilaç olur...
Bursaspor N'Diaye ile imzaladı
1 Temmuz 2011 23:38 | NTVSpor.net
Bursaspor, daha önce anlaşmaya vardığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/162/ndiaye3_J7OLU.jpg
Bursaspor, daha önce anlaşmaya vardığı Nancy'nin orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladığını resmi internet sitesinde duyurdu.
Yeşil-beyazlılar Nancy'nin genç orta saha oyuncusu N'Diaye ile görüşmelerini bu akşam tamamladı ve resmi sözleşmeyi Fransız oyuncuya imzalattı.
Alfred N'Diaye, Fransa 1. Ligi'nde geçtiğimiz sezon 16 kez Nancy formasını giydi.
Bursaspor, N'Diaye'nin takım arkadaşı Faslı sağ bek Michael Basser ile de görüşmelerini sürdürüyor. Bu transfer de önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Bursaspor'da çifte imza
Bursaspor'un iki yeni transferleri Scott Carson ve Alfred N'Diaye Pazartesi sözleşme imzalayacaklar.
03 Temmuz 2011 Pazar - 13:47
DHA
Bursaspor'un renklerine bağladığı kaleci Scott Carson ile ön libero Alfred N'Diaye yarın Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarların da katılımıyla düzenlenecek törende 3'er yıllık sözleşme imza atacak.
İngiliz kaleci Carson dün sabah Bursa'ya gelerek antrenmanlara katılırken, N'Diaye de dün gece geç saatlerde Bursa'ya geldi. Fransız Ön Libero Alfred N' Diaye, Özlüce Tesislerine helikopterle indi. 3 yıllık maliyeti 12,7 milyon TL olan ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Fransız futbolcuyu Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı karşıladı.
Bursa'ya iki küçük çanta ile gelen Alfred N'Diaye ile birlikte ağabeyi Bakary N'Diaye ve menajeri de geldi. Bursaspor'un Avrupa'da arenasında oynayan büyük bir kulüp olduğunu ifade eden N'Diaye, yeşil beyazlı formayla elinden geleni yapacağını dile getirdi. Bursaspor'dan teklif aldıktan sonra internetten araştırmalar yaptığını belirten Fransız futbolcu, "Türkiye ve Bursaspor hakkında Fenerbahçeli eski takım arkadaşım Issiar Dia'dan da bilgi aldım. Açıkça söylemek gerekirse Dia'ın söylemleri kararımda etkili oldu" dedi.
ÇİFTE İMZA YARIN
Senegal asıllı Fransız vatandaşı N'Diaye yarın sabah saatlerinde Özel Bursa Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. N'Diaye, akşam saatlerinde de Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarların da katılımıyla düzenlenecek şovda İngiliz kaleci Scott Carson ile birlikte 3 yıllık sözleşme imzalayacak. N'Diaye, imza töreninden sonra Fransa'ya gidecek, perşembe günü de doğrudan Avusturya kampına katılacak.
Psikopat, psikopat.
Timsah'ta imza şov
Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, yeni sezon için kadrosuna dahil ettiği 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
http://www.legendtexas.org/legend/re...d_80224872.jpg
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende, yeni transferler İngiliz kaleci Scoot Carson, Alfred N’Diaye, Bedrican Özdoğan, gurbetçi oyuncular Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü basın mensuplarına tanıtıldıktan sonra kendilerini Bursasporlu yapan resmi mukavelelere imza attı.
Yeni transferlerden kaleci Scoot Carson ile 4, diğer 6 oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Kocaman ve Erkan Kamat’ın da hazır bulunduğu törende, yeni sezonun Türk sporuna ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.
Önceki sene şampiyon olan Bursaspor’un geçen sene de başarılı bir sonuçla ligi bitirdiğini belirten Bölükbaşı, ’Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulumuzun ifade ettiği gibi Bursaspor bundan sonra zirveye oynayacaktır, şampiyonluk için oynayacaktır. Bursaspor artık Avrupa takımı olma hüviyetini kazanmıştır. Bundan sonra da inşallah Avrupa kupalarında da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Bu amaçla da yolumuza
devam ediyoruz’ dedi.
Bölükbaşı, resmi sözleşmeye imza atan 7 oyuncudan da büyük beklentilerinin bulunduğuna değinerek, bu oyuncuların Bursaspor formasıyla başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.
İngiltere’nin West Bromwich Albion takımından transfer edilen kaleci Scoot Carson da Bursa’ya 3 gün önce geldiğini ve şehrin belli bölgelerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu söyledi.
Bursa’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden deneyimli kaleci, ’Bu kulüpte olmaktan son derece sevinçliyim. Umarım her şey benim için ve yeni kulübüm Bursaspor için güzel olur’ diye konuştu.
Scoot Carson’ın ardından söz alan yeşil-beyazlıların diğer yeni transferleri de Bursaspor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
http://89.106.13.249/upload/haber-ici(32).jpg
İbrahim Kaş Bursaspor'a doğru
Getafe Kulübü Spor Direktörü Tony Munoz, İbrahim Kaş'ın Bursaspor'a transfer olacağını açıkladı.
05 Temmuz 2011 Salı - 11:30
AA
İspanya'nın Getafe kulübünün spor direktörü Tony Munoz, İbrahim Kaş'ın Bursaspor'a transfer olmasına bir adım kaldığını söyledi.
Munoz, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan İbrahim'in Getafe'den ayrılmasının kısa sürede gerçekleşmesinin beklendiğini ifade etti.
2008'de Beşiktaş'tan Getafe'ye transfer olan İbrahim, ilk sezonunda 9 maçta forma giyerken, daha sonra 1 yıllığına Beşiktaş'ta kiralık oynamıştı. Geçen sezon sakatlığı ve Getafe Teknik Direktörü Michel ile yaşadığı problemlerle ligde oynama şansı bulamayan 24 yaşındaki İbrahim'in İspanya'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Takımda köklü bir değişikliğe giden, teknik direktörlüğe Luis Garcia'yı getiren Getafe, şimdiye kadar 7 futbolcusunu satarken, 8 transfer yaptı.
Hakan Özmert timsah oluyor..
http://olay.com.tr/resimler/80000/81670_1.jpg
N’Guemo’nun alternatifi Türkiye’den bulundu. Karabükspor’la yollarını ayıran 26 yaşındaki futbolcuyla görüşmeler son noktaya geldi.
Yabancı transferinde sorunlarla karşılaşan Bursaspor, rotayı Türkiye’ye çevirdi. Kamerunlu N’Guemo’nun Fransa’da kalmayı tercih etmesi üzerine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Karabüksporlu Hakan Özmert’e kancayı taktı. Karabükspor’la 2012 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bonservis ücretini TFF”ye yatırarak serbest kaldığı öğrenilen Hakan ve menajeriyle dün görüşen yönetimin, anlaşma aşamasına geldiği bildirildi.
Eskişehir de istiyor
Ön liberoda görev yapan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Karabükspor formasıyla 3 gol attı. Sakaryaspor, Karşıyaka ve Antalyaspor’dan sonra Karadeniz’e açılan Hakan Özmert’le, Eskişehirspor’un da ilgilendiği ancak tecrübeli oyuncunun son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı Bursaspor’un teklifine daha sıcak baktığı dile getirildi.
Karabuk hakan ozmerti niye yollar anlamadim...
İbrahim Kaş Bursaspor'da
6 Temmuz 2011 15:48 | NTVSpor.net
Bursaspor, Getafe'den eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş'ı kadrosuna dahil etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/164/ib...asss_USEI9.jpg
Bursaspor, Getafe'den İbrahim Kaş'ı transfer etti.
Karabük'te doğan 25 yaşındaki futbolcu, ilk profesyonelliği Beşiktaş'ta 19 yaşında yaşadı. Daha sonra 1 sezon Kocaelispor'da kiralık olarak forma giyen İbrahim Kaş, 2008 yılında İspanya'nın Getafe takımına transfer oldu. 2009-2010 sezonunda tekrar siyah-beyazlı takıma bu kez kiralık olarak gelen İbrahim, geçtiğimiz sezon İspanyol temsilcisinde hiçbir lig maçında forma giyemedi.
İspanya Kupası'nda sadece 2 maçta forma giyen İbrahim, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 maçta forma giyebildi.
İbrahim Kaş, A Milli Takım'da da 6 kez forma giydi.
Kaş ve Özmert Bursaspor’da
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor bir yandan da kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp, İbrahim Kaş ve Hakan Özmert ile 3’er yıllığına anlaştı.
http://www.olay.com.tr/resimler/46000/47432_1.jpg
Yurtdışı kampını yapmak üzere yarın Avusturya’ya gidecek olan Bursaspor, bugün 2 trensfer bombası birden patlattı. Sabah saatlerinde Karabükspor’un tecrübeli oyuncusu Hakan Özmert ve İspanya’nın Getafe kulübünde forma giyen İbrahim Kaş’ı görüşmek üzere Özlüce tesislerine davet eden Bursaspor, 2 futbolcuyla da anlaştı. Akşam saatlerine kadar süren görüşmenin ardından 2 futbolcu 3’er yıllığına Bursasporlu oldu.
Yarın gidilecek olan Avusturya kampına İbrahim Kaş’ın yetişeceği öğrenilirken Hakan Özmert’in ise kampa daha sonra katılacağı bildirildi. Tecrübeli futbolcu İbrahim Kaş Bursaspor’la anlaşmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Kamuoyuna
Prensipte anlaştığımızı duyurduğumuz, ancak bugünkü son görüşmede sözleşme şartları konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle Hakan Özmert ile ilişkimizi kestiğimizi ve bu transferin gerçekleşmediğiniz kamuoyuna duyuyuruz...
Bursaspor Kulübü
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8372360_n.jpg
İbrahim Kaş Bursaspor’da!
İspanyol kulübü Getafe’den İbrahim Kaş ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalanmıştır.
İbrahim Kaş Bursaspor'a gelmesi ile ilgili olarak," Öncelikle geçen sene şampiyonluk yaşayan, bu senede UEFA kupalarında oynayan bir takıma geldiğim için gurur duyuyorum. Daha önce Ertuğrul Hoca ile çalışmıştık, Ertuğrul Sağlam ile çalışmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bursaspor taraftarının çok ateşleyici bir taraftar topluluğu olduğunu artık tüm dünya biliyor, böyle güçlü bir taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum" dedi. Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman ise, "Hocamız Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda İbrahim'i kadromuza katıyoruz, umarım uzun yıllar kendisi Bursaspor formasını terletir. İbrahim Avrupa tecrübesi olan bir futbolcu, yarın akşam'da Avusturya'da gerçekleştirdiğimiz kampa katılacaktır. Camiamız için hayırlı olsun" dedi.
Baya iyi transfer
Hakan Özmert transferi iptal!
Prensipte anlaştığımızı duyurduğumuz, ancak bugünkü son görüşmede sözleşme şartları konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle Hakan Özmert ile ilişkimizi kestiğimizi ve bu transferin gerçekleşmediğini kamuoyuna duyurulur...
Bursaspor Kulübü
Kazan teklifini doğruladı!
Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım Rus ekiplerinden Rubin Kazan'ın kendisine teklif yaptığını doğruladı.
10 Temmuz 2011 Pazar - 13:45
DHA
Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, Rubin Kazan'dan teklif aldığını doğruladı. Sercan, "Yakında kulübe resmi teklifte bulunacaklar. Ne olur bilinmez. Başkanım ve kulübüm bu konu ile ilgili kararı verecek" dedi.
Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, yeni sezona hem takım, hem de kişisel olarak çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Avusturya kampını iyi değerlendirmek istediklerini belirten golcü futbolcu "Hiçbir antrenmanı, hiçbir koşuyu kaçırmamak gerekiyor. Bu dönem bizim için çok önemli. İnşallah güzel çalışıp lige bomba gibi girişi yapacağız." ifadelerini kullandı. Son zamanlarda Rubin Kazan'la adı sıkça anılan Sercan bu konuya da açıklık getirdi. Teklif aldıklarını doğrulayan genç krampon, "Evet Rubin Kazan'dan teklif aldım. Hem kendi menajerime teklif geldi hem de kulübe resmi teklifte bulunacaklar. Ne olur bilinmez. Ben hiçbir zaman kendi başıma, gizli saklı iş yapmadım. Her zaman kulübümün menfaatlerini düşündüm. Ben yine karar vermiyorum, başkanım ve kulübüm bu konu ile ilgili kararı verecek" şeklinde konuştu.
ÖZEL HAYATIM ÇOK İRDELENDİ
özel hayatının çok irdelendiğini ve bundan dolayı rahatsızlık duyduğunu belirten genç futbolcu, "Ancak özel hayatım çok irdelendi. Her türlü haberler çıktı. Sadece transfer değil magazinsel haberler oldu. Bunlar beni hiçbir şekilde etkilemedi. Her seferinde kendime yeni sayfalar açtım. Özel hedefler koydum ve gerçekleştirdim. Çok kötü haberler çıktı. Özellikle yerel basınımızın bizi desteklemesi gerekiyor. Biraz daha hoşgörülü davranılmasını istiyorum" dedi.
TÜRKİYE'DEN ÇOK SIKILMIŞTIM
Sezon ortasında yaşadığı Rusya macerasına da değinen ve hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını belirten Sercan Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti:
"Özgüvenim çok fazla. Hayata farklı bir bakış açım var. Rusya'ya gitme olayım bir anda gelişti. İnsanlardan ve Türkiye'den çok sıkılmıştım. Transfer haberleri, magazinsel olaylar üst üste geldi ve ben de kendime kaçış noktası olarak orayı seçtim. Ancak olmadı. Olmasını çok isterdim o zamanlar. Fakat şu anda çok mutluyum. Bursaspor'da kaldığım için de hiçbir zaman pişman değilim."
15'TEN AŞAĞI GOL ATMAM
Her sezon olduğu gibi bu yılda gol hedefini koyduğunu ifade eden Sercan, "İnşallah tam oynarsam ve sakatlık yaşamazsam 15'in altında gol atmayacağıma inanıyorum. Bu sezon kesinlikle böyle bir hedefim var. Tabii her zaman kesin ve büyük konuşmamak lazım ama ben bu kez büyük konuşuyorum. Beni kimse tutamayacak ve 15'ten aşağıya gol atmayacağım. Taraftara söz veriyorum" diye konuştu.