Yapar mı yapar valla. Ama biraz bahane gibi geldi bana.
Printable View
TFF,İHO'ya 180 gün hak mahrumiyeti ve 210.000 TL para cezası verdi
90-120 gün arası verileceği yazılıyordu birkaç sitede, 180 gün çok fazla geldi bana o yüzden. Caydırıcı olacaksa memnun oldum ama bu karara. ;) Mikrofonu gören herkesin çıkıp ağzına geleni söylemesi, harbiden bıktırdı çünkü beni.
Ersun Yanal takımı mahvetti ya. Komedi filmi gibi :D
Ersun Yanal istifa etti yerine Şota Arveladze geliyormuş LİG TV'nin haberine göre..
İHO yönetimi bana göre Trabzonspor'a zarardan başka hiçbir şey vermiyor,istikrar desen yok planlama desen yok yok da yok bir tane elle tutulur bir yanı olmayan başarısız kendisini sadece 3 temmuz'a adamış bir yönetimden Trabzonspor'a fayda gelmez..
Ayrıca Şota da en fazla 1 sezon görür -tamamlayabilirse benim için sürpriz olur- kendisinin Teknik Direktörlüğünü beğenmesem de çok neşeli bir adamdır kendisi
Hayırlısı olsun.
Trabzonun Evladı Şota'ya Bence Çok Yazık Olur Güzelim Adamı Harcayacaklar :uzgun:
https://www.youtube.com/watch?v=_8Ya8_JXgE4
- Kız demiş ki hadi aşkım gidelim çocuk demiş sen git ben sana yetişirim. Kız da demiş ki ne kadar Cavanda bir erkek -
- Sebastian Vettel'e Ferrari'den teklif geldiğinde ilk sorusu araç kaç Cavanda gücünde olmuş
'Ferrari mi daha hızlı yoksa Porsche mi' diye sorulduğunda 'Cavanda' deyip konuyu kapatıyorum. Boş yere tartışmaya gerek yok
- Yetişkin bir Cavanda 12 saat depar atabilir, Cavanda diye yazılır Usain Bolt diye okunur
- Son dakika: Cavanda radara girdi. Polisler Cavanda'yı kovalıyor ama Cavanda gözden kayboldu.
Cavanda ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar:D