Ah ah ! Bir zamanlar burası şen şa****tı ne muhabbetler yapardık. Kapısının önünde çocuklar oynar, kuşlar viyak viyak öterdi sapanla attığımız taşların acısına. Diktatör rejim kuruttu buraları.
Herkese tünaydın güzel bir gün olsun.
Printable View
Ah ah ! Bir zamanlar burası şen şa****tı ne muhabbetler yapardık. Kapısının önünde çocuklar oynar, kuşlar viyak viyak öterdi sapanla attığımız taşların acısına. Diktatör rejim kuruttu buraları.
Herkese tünaydın güzel bir gün olsun.
O bahsettikleriniz de o rejim sayesinde idi. ;)
Feridün Düzağaç'ın paranoya şarkısı ne güzel şarkı.. :D :n:
Merhaba.Ne ödevmiş ya bitmedi gitti.2 Günde yazdığım yazıyı bir dönemde yazmamıştım :D.Lise 3'e geçtik pek ödev vermezler heralde diyodum ama no commet :D.Ne bu ya hergün ödev.
Selam Aygüncüm
Nasılsın abicim (:
Bilmiyorum abisi, şu sıralar cevap veremeyeceğim tek soru bu :D :D :D Sen nasılsın abisi?
:D İyidir abi.Birazdan ödev falan yapıcam hiç yapasım yok çok yorgunum.Bugün 5 ders boştu okulda :n: Geze geze yoruldum :D
Oh ne kadar güzel abisi, ödevini de hemen bitir de akşam maç var onu izlersin :D :D :D
nereyi gezdiniz parka gidip kaydıraktan mı kaydınız?
Haha :p Okul bahçesinde gezdik,maç yaptık,okul içinde hocalara yakalanmamak için koştuk 4-5 kere falan :D
Akşama izliycek çok şey var abi hangisini izliycem bilmiyorum.Büyük ihtimal maçı izliycem de diğerlerini bakalım napıcaz :D
Boşver Aygüncüm,kendisi yapamıyo ya kıskanıyo abisi :D :D :D Ayın 17 sinde gel biz parka gidelim en güzel yer orası.Onlar top tepip dursunlar :D :D :D
Hehe :D Kısmetse gelicem abi..Onlar oynasın biz kafamıza göre yaparız bi şeyler :D
Bize bile ödev vermiş insafsız hoca yas 21 ödev yapmaya devam ediyorum :'(
Vericekler tabi.Yap ödevleri işin ne :D Ben kaçıyorum ödevleri falan yapıyım yatıyım dinleniyim akşama gelirim (:
Of neyse haftanın yorucu kısmı bitti. Yahu 2 İtalyanca 1 Kimya 1 Biyoloji 1 Tarih 1 Edebiyat vardı daha 6 ders okul. Pazartesiden itibaren 8 ders olunca mahvoldum ben ya :D
ödev dediğin nedir ki? parkta tepişmeye benzemez tabi.
Facebook'da Azis diye bişeyin klibini gördüm Allah'ım ne insanlar var..
Açıl açıl..
Abi sen buralardamıydın:D
Selamlar..
As aygün.
Ne yapıyorsunuz millet kimse konuşmuyor:D
Hastayım hasta :( :D
Selam.Ortalıkta salgın varya.2-3 gündür bende çok kötü gripim.Burnumu silmekten bir hal oldum ya :D
Bu haftanın maçları niye açılmadı yahu ?
Ben tüm kankalarıma grip bulaştırdım hepsi beni sövdü deget diyorlar:D
Ooo Erdem abi gelmiş :p
Sohbet Alanı'na bakarken bir uğrayayım dedim Eralp.:icon_smile: Nasılsın diye sormuyorum.Çünkü cevap belli;İyiyim sen? Muhabbeti baltalayacak cinsten muhabbetler.Konunun 3/1 ide (belkide daha fazlası) zaten bu tür muhabbetlerle dolu..