Bence gereksiz bir anlaşma olmuş, Owen uzun zamandır sadece isim olarak var, oyun olarak değil, Newcastle biraz toparlanmak istiyorsa, oyun oynayan adamlar bulması lazım
Printable View
Bence gereksiz bir anlaşma olmuş, Owen uzun zamandır sadece isim olarak var, oyun olarak değil, Newcastle biraz toparlanmak istiyorsa, oyun oynayan adamlar bulması lazım
Başı sağolsun.. zor durum..
Allah Rahmet Eylesin.Başı sağolsun.Çok kötü bir durum :(
Gerçekten çok kötü bir durum.Allah kimseye böyle bir kötü durum göstermesin.
sakatlanmazsa hedeflerine ulaşır...
‘Emre için ayrılık vakti’
İngiliz basını, Newcastle United’da forma giyen Emre Belözoğlu’nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını iddia etti.
İngiltere’nin Newcastle United futbol takımında oynayan Emre Belözoğlu, gelecek sezon büyük ihtimalle başka bir kulübün formasını giyecek.
Bir İngiliz internet sitesinin haberine göre, teknik direktör Kevin Keagan, Emre’nin gelecek sezon takımdan ayrılmasını kabul etti.
Newcastle’da mutlu olmayan Emre’nin isminin, İtalya ile Almanya’daki bazı kulüplerle birlikte anıldığı ve futbolcunun Newcastle’daki geleceğine ilişkin son sözünü söyleyen Keagan’ın, durumun bir an önce netleşmesini istediği belirtildi.
Newcastle’ın, Emre’den boşalacak mevkiye şimdiden adam bulduğu, Hırvat Luka Modriç’in 12 milyon sterlinlik transferinde sona yaklaşıldığı da ifade edildi.
Avrupa da hiç başarıLı oLamadı. Bir türLü isteniLeni veremedi. Bir iyi bir kötü istikrarsız performans sergiLedi. Artık Türkiye ye dönme zamanı bence. Büyük yetenek. Kendisini yeniden kazanmaLıyız. Türk futboLu açısından da önemLi.
Newcastle menajeri Kevin Keegan'ın, Barcelona'da bu sezon aradığını bulamayan Thierry Henry için 19 milyon avroyu gözden çıkarttığı öğrenildi.
Thierry Henry'yi uzun süredir istediği bilinen Kevin Keegan, bu oyuncu için Barça'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Newcastle'ın, Barcelona'da bu sezon bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Henry'yi almak için her şeyi yapacağı söyleniyor.
Bu transferde önemli bir etkenin, eşiyle boşanan Henry'nin, kızı Tea'yı daha fazla görmeyi istemesi ve İngiltere'de futbol oynamayı özlemesi olduğu iddia ediliyor.
Barcelona'yla hâlen 3 yıllık sözleşmesi bulunan Henry'nin, Newcastle United'a geçmeye razı olup olmayacağı şu an bilinmiyor.
Kaynak:Goal.com
Kesinlikle gitmez Newcastle'a , istese İngiltere'de daha güçlü kulüpler bulabilir. Bu arada Henry Barça'da kötü oynamadı , kötü oynatıldı...
Bizde Owen'a talibiz..
Henry gitmez Newcastle'ye
Emre bir türlü forma bulamadı bu takımda Euro2008'den sonra mutlaka başka bir klübe gitmeli
Emre çok yetenekli oyuncu olmasına rağmen bir türlü istikrarı bulamadı varupada onun için en iyi lig almanya bence
Hangi lig bilmem ama fazla sorunu olmayan,forma giyebileceği bir takıma gitmeli illa en büyük takım diye tutturmamalı..
Hiç gülceğim yoktu..!
Şaka mı bu?
owen iyi futbolcu da o dedikleri newcastle da olmaz gibime geldi..
Çok üzücü bir durum..Allah rahmet eylesin
Bu haftaki Manchester - chelsea maçında Lampard büyük ihtimalle oynamyck ama takımı Lampard için maçı kazanır diye düşünüyorum...
Münihe hızlı kargo ile gönderirle çoktan onu 1-2seneye...
Arsenal altyapısında mersinden giden Gari adında bi tanıdıgım var..20 maçta 18 de golü var :D Irak ve Türk vatandaşlıklarına sahip ve geleceği çok parlak görünüyor..bu ismi de unutmayın :D
Oguzhan a gelince Arsenal aldıgına göre boş adam degildir..
Wenger işini bilir...
Bayern Ballack'ı, Ballack da bizi heyecanlandırmıyor
İtalya'ya geri dönmeli, Fatih'in prensi...
Yanlış hatırlamıyorsam 114(?) maç arka arkaya oynamıştı Lampard Chelsea formasıyla bir sakatlık yaşayana kadar. Yarın muhtemelen kadroda olmayacak. Annesini kaybeden bir adamdan çık Drogba'ya ara pası at, defansına yardım et, uzaktan şut at denmez ki. Hagi geldi aklıma, babasını kaybettikten sonra maça çıkmıştı Galatasaray'da, ardından uzun zaman sakalını uzatmıştı yas gereği. Barça maçında oynamayan Vidic bu maçta da yok. Defansın göbeği Ferdinand-Brown olacaktır...
Chelsea evindeki son 80 Premier Lig maçında kaybetmedi. 4 yıl 2 ay önce son mağlubiyetleri. Manchester United'ın Chelsea deplasmanında son galibiyeti 2002 yılında Ranieri döneminde. Geçen sezon bu sahadaki maç 0-0 bitmişti. Sezonun ilk yarısında Man. United 2-0 kazandı. Chelsea için son şans. Kazanırlarsa kalan haftalar kıyamet olur. Moskova biletine iki takım da yakın duruyor gelecek Salı ve Çarşamba maçları öncesinde. Moskova'nın provası diyelim biz bu büyük finale. Yarın saat 14:45'de. Büyük maç bu, seyretmez mi insan...
Ben Yazıyı beğendim..:)
Valla iddaa'da 0 oynadım hade göreyim sizi kalın berabere..
Mçın berabere düşünceğini düşünüyorum.Ama Chelsea 1 gol bulupta kazanabilir.Zevksiz bir maç olur..