Evet biliyorum biz zaten ona Rüzgarın Oğlu diyoruz sizde oynuyordu önceden demi(:
Printable View
Kadro iyi geçen seneye göre, ama birbirlerine alışmaları falan zaman alacak.. Ayrıca 5 maçlık ceza da çok kötü etkiler takımı.. Çok yüksek beklenti içine girmemek lazım, en azından bu sene için..
Kuranyi haberi dogru olabilir.Lincoln ve Kuranyi cok iyi arkadasti Schalke.Lincoln onermis olabilir
Kuranyi için bir sponsor bulunmuş. Ama Rehberg daha önceden o bizim herşeyimiz fiyatı bile yok demişti.
Aziz Yıldırım'ın kafasında Deivid'i göndermek varsa onu ne Zico ne de başkası engelleyebilir,önemli olan onun ve diğer yöneticilerin kararı.
Kuranyi'nin Lincoln ve Hamit gittikten sonra çok güç kaybettik, ikincilikten sıkıldım gibi bir açıklamasını kaynak olarak almışlardır.. Ayrılmak istiyor falan.. Sallamasyon hız kesmeden devam ediyor..
Kezman'ın söyledikleri ona olan sevgimi kat-kat artırdı . Koçum Batman :)
F.Bahçe'yi yeneceğiz
Beşiktaşlı Rüştü Reçber, Fenerbahçe ile oynayacakları maçı beklediğini söyleyerek, "Fenerbahçe'yi yeneceğiz ve ben de süper oynayacağım" dedi.
Kupa bizim
"F.Bahçe'nin beni arayıp arayamayacağını bilemem ama Süper Kupa'da onları yeneceğimize eminim".
Çok önemli 2 maç!
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Avusturya kampında soruları yanıtladı. Önceliklerinin takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek olduğunu belirten Rüştü şunları söyledi: "Takım içinde müthiş bir kaynaşma var. İlk olarak Şampiyonlar Ligi ön eleme birinci maçında iyi bir skor almak istiyoruz. Ardından F.Bahçe ile Süper Kupa için karşılaşacağız. İki maç da çok önemli..."
Veliahtım belirsiz
Rüştü şöyle devam etti: "F.Bahçe'nin beni arayıp aramayacağını zaman gösterecek. Ama inanıyorum ki Süper Kupa'da onları yeneceğiz. Hocam görev verirse ben de çok iyi bir maç çıkaracağım. Tüm konsantremizle camiamızın bizden beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. Veliahtım şu ya da bu diyemem. Ama Hakan, Tolga, Orkun, Volkan, Serdar ve Serkan iyi performans gösteriyor. Gelecekte kimin nerede olduğunu göreceğiz."
Yeni transferimiz Rüştü Reçber in açıklamaları....
Bana göre Kuranyi gelebilir.Gelirse de iyi olur;;)
1 forvet almadığımız sürece pek umutlu değilim ama inşallah kazanırız:).
hiç belli olmaz en olmadık bir ismide getirip koyarlar önümüze ;;)
Kezman iyi oyuncu...Bu sene daha da iyi oynayacağını düşünüyorum...
İi oynaması için yanına bi pivot santrafor şart ama.
Gençlerbirliği OFTAŞ, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Recep Biler ile anlaştı.
Geçen sezon Karşayaka´da kiralık oynayan genç file bekçisi ile bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirilirken, Recep´in bugün Ankara´ya gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı
Yattara ve Jabi idmanda
UEFA İntertoto Kupası 2. Tur rövanş maçında deplasmanda Arnavutluk'un FK Vllaznia takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklara başladı. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kondisyon ağırlıklı yapılan çalışmaya ülkelerinden geç dönen Yattara ve Jabi de katıldı.
Geçen hafta sonu Trabzon'a dönen Kiki Musampa'nın ise teknik direktör Doğan'ın isteğiyle antrenmanlarda yer almayacağı bildirildi. Musampa'nın, Tomas Jun ile çalışacağı bildirildi.
Vllaznia ile ilk maçta ayağına darbe alan Ceyhun ve Ömer Rıza antrenmana katılmadı. Bu 2 futbolcunun tedavilerine başlandığı ve durumlarının ciddi olmadığı belirtildi. Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla FK Vllaznia maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak : AA
İki takım da henüz tam olarak kadrolarını kurmadı. Daha şimdiden konuşmak anlamsız.
Bursaspor Arason'un peşinde
Bursaspor'un, İzlanda Milli Takımı'nın kalecisi Arni Gautur Arason ile ilgilendiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın talepleri doğrultusunda defans, orta saha, forvet ve kaleci transferi için çalışmalar yapan yeşil-beyazlı takımın yönetimi, 1.87 boyunda, 85 kilo ağırlığındaki İzlandalı Arason'u takibe aldı. Bursaspor Transfer Komitesi'nin Norveç'te Valerenga takımında oynayan 32 yaşındaki Arason'un transferi için menajerlerle görüşmeye başladığı kaydedildi.
Jun aslında kaliteli bir oyuncu. Sparta Prag'da ii performans göstermişti ama Türkiye'ye alışamadı. Acaba neden hiçbir kulüp istemiyor onu ?
Ayhan Optur açıkladı
Geçen sezon Fenerbahçe’den transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Mert Nobre, yeni sezon öncesinde büyük bir şanssızlıkla karşı karşıya... Brezilya’da meniskus ameliyatı geçiren Sambacı’nın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur, golcü oyuncunun en erken 20 Temmuz’da düz koşulara başlayacağını ifade edip, Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetişmesinin zor olduğunu dile getirdi.
Ertuğrul Sağlam’dan ret
Sakatlığının bilinmesine karşın kampa getirilen ve salonda çalışmalarını sürdüren Nobre’nin teknik heyetle görüştüğü ve İstanbul’da kalmak istediği belirtildi. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu isteği geri çevirdiği bildirildi. Nobre’den gelen kötü haber sonrasında, Siyah-Beyazlılar’ın bir golcü oyuncu transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sambacı’nın en erken ligin ikinci haftasında sahalara döneceği öğrenildi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B planı Zalayeta
Santrfor arayışlarında Santa Cruz’a yönelen Beşiktaş, Paraguaylı yıldızın anternatifini İtalya’da buldu. Yeni sezonda Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta için Siyah-Beyazlılar’ın harekete geçtiği bildirildi. Golcü konusunda ilk aday olarak Bayern Münih’li Santa Cruz’u seçen Kara Kartallar, Zalayeta için de temasları sıklaştırdı. Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, yeni forvetin şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasına yetiştirileceğinin sözünü verdi. Kolot, “Çalışmalarımız sürüyor. Her an, her şey olabilir” dedi.
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da iki imza...
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Fenerbahçe'nin kalecilerinden Recep Biler ile 2, Akçaabat Sebatspor'dan forvet İbrahim Şahin ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Emek'teki kulüp binasında yapılan imza törenine Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci ve teknik asbaşkan Suphi Acar Yalçınkaya ile futbolcular katıldı.
Törende konuşan başkan Turgay Kalemci, hedefi her zaman zirve olan bir takım olduklarını belirterek, ''İşte bu hedeflere, vizyona ve kulüp kriterlerimize uygun 2 futbolcuyu daha renklerimize bağladık. Bu 2 arkadaşımızı da çok titizlikle seçtik. Bundan sonra transfer edeceğimiz futbolcularda da zirve ekibi vizyonuna uygun kriterleri arayacağız'' dedi.
Fenerbahçe'den transfer edilen 26 yaşındaki kaleci Recep de 2 yıldır Karşıyaka'da kiralık olarak forma giydiğini ifade ederek, ''2 yıl aradan sonra tekrar birinci lige dönmekten mutluyum. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a başarılı olmak için geldim. Buradaki en büyük hedefim milli takım formasını giymek. Hedefime ulaşmak için de çok çalışacağım. Çok genç bir ekibiz ve takımın en yaşlı futbolcusu benim. Bu durum bana ayrı bir sorumluluk getiriyor'' diye konuştu.
Akçaabat Sebatspor'dan alınan 23 yaşındaki forvet oyuncusu İbrahim Şahin ise Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile başarıyı yakalayıp, hedeflerine ulaşacağına inandığını söyledi.
Kalli çok ihtiraslı
Linderoth: Feldkamp öyle şevkli ki bizi de ateşliyor. Lincoln de tam bir 10 numara. Bize çok şey katacak.
G.Saray'ın yeni ön liberosu Tobias Linderoth, Feldkamp ve Lincoln'e övgü yağdırdı. İsviçre'de basın toplantısı yapan İsveçli yıldız, "Kalli çok şevkli ve ihtiraslı bir teknik adam. Bunu bize çok iyi yansıtıyor. Ayrıca oyuncuların kıymetini biliyor. İdmanlar çok faydalı" diye konuştu.
İYİ Kİ GELMİŞİM
Yeni transfer Lincoln'ün de çok
iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Linderoth, "Onunla daha önce dostluk maçında karşılıklı oynamıştık. İdmanlarda daha yakından tanıma fırsatı buldum. Tam bir 10 numara. Topu çok iyi kullanıyor, oyunu inanılmaz yönlendiriyor. Bize büyük güç katacak" dedi. Tecrübeli oyuncu, G.Saray'a uyum sağlamakta hiç zorlanmadığını dile getirerek, "Geldiğim için çok mutluyum. Herkes benimle yakından ilgilendi. Takımın arasına katılmak kolay oldu" yorumunu yaptı.
BÜYÜK TAKIM
G.Saray'ın Avrupa'da tanınmış bir kulüp olduğunu da vurgulayan Linderoth şunları söyledi: "Ancak içeri girdiğimde ne kadar büyük bir kulüp olduğunu daha iyi anladım. İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir. Burada geçirdiğim her günün keyfini çıkarmaya çalışıyorum."
* Bence Linderoth çok iyi transfer... Çok faydası olucak takıma diye düşünüyorum...
Stopere Bekir İrtegün veya Yasin Çakmak alınırsa stoper sorunu çekmeyiz bir yıl, sağ beke de uygun bir isim bulunabilir.
hocam fatih tekke o kadar da iyi değil abartıyor gazetelerde stopere bence gerek yok alt yapıdan çıkarılabilir ama illa gerekiyorsa nasıl olsa yedek olacağı için o kadar da büyük bir isim alınmaz kerim-önder götürür sağ beki
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dediğin isimler olabilir ama biraz altyapıya güvenmek gerekiyor bence ;;) ama tabii karar ziconun ;;)
Bende Fırat'a katılıyorum.Linderoth en iyi transferimiz bu sene için..(:
Cafercan imzayi demin attı:D