maicon sergio ramos'tan daha iyi sağ bek. ramos'tan da iyi stoperler bulunur yani. pepe'yle metzelder'le falan olmuyor. hele yedekler... garay, albiol... real madrid'e hiç yakışmıyorlar bence.
Printable View
maicon sergio ramos'tan daha iyi sağ bek. ramos'tan da iyi stoperler bulunur yani. pepe'yle metzelder'le falan olmuyor. hele yedekler... garay, albiol... real madrid'e hiç yakışmıyorlar bence.
Mourinho'nun Diego Milito'yu da transfer edeceği söyleniyor.
Milito-Higuain, iki Arjantinli, arkalarına da C.Ronaldo ve formda bir Kaka'yı alırlarsa, R.Madrid bu yıl attığından da fazla gol atabilir.
kaka'nın yerine david silva falan gelsin bari. ribery bayern'le yeni sözleşme imzaladı.
Bencede Yakışmamış Barça Forması Çok Başarılı Olcağını En Azından Ibra'dan Başarılı Olcağını Düşünüyorum
Bence çok yakışmış Barça forması. Adam goL atmak için doğmuş. BarceLona da goL oLup yağar.
Kaç numarayı giyecekmiş bu arada ?
Sanırım 7 numara boşta Barça da.
http://www.youtube.com/watch?v=Ut6Ih...layer_embedded bu da küçük bir video..
"Messi mi, Ronaldo mu diye sorsanız..."
Dünya spor basının gündemdeki bir numaralı ismi Jose Mourinho yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı Real Madrid hakkında görüşlerini açıkladı, "Eğer bana Messi mi yoksa Ronaldo mu diye sorarsan, ben sana finalin golcüsü Milito derim" dedi.
Real Madrid'in yenik durumdayken öne geçerek kazanmasının ve attığı gollerin taraftarın iyi vakit geçirmesini sağladığını kaydeden Mourinho, ''Fakat kupa kazanmadıkları için mutlu değiller'' ifadesini kullandı.
Real Madrid'i içten tanımadığı için direkt yorum yapmaktan kaçınan, ancak herşeyden sorumlu tek kişi olmak istediğinin sinyallerini şimdiden veren Portekizli teknik adam, ''Oynayanlara, kimin sahaya çıkacağına, yedek kulübesine karar veren veya kazanan kulüp başkanı değildir. Profesyonel sorumluluk, tüm teknik yapımın ve futbolcuların bağlı olduğu teknik direktöre aittir. Ben, tüm bu yapıya liderlik etmek zorunda olan teknik direktörün çok önemli olduğuna inanıyorum'' dedi.
Mourinho, Cristiano Ronaldo ile ilgili yöneltilen bir soruya ise, ''Olağanüstü bir futbolcu. Paris Hilton ile tatile gittiği veya Ferrari satın aldığı için kimse onu eleştiremez. O, tarihi bir futbolcu. Pele, Maradona veya Di Stefano olmak için tek eksiği kupa kazanmak'' cevabını verdi. Portekizli teknik adam ayrıca Messi, Ronaldo arasında herhangi bir kıyaslamaya girmek istemediği, çünkü kendisi için kadrosundaki futbolcuların önemli olduğunu vurgulayarak, ''Eğer bana Messi mi yoksa Ronaldo mu diye sorarsan, ben sana finalin golcüsü Milito derim. Benim karnımı doyuran, benim için sahada ölen, gol atan, şampiyonlukları kazandıktan sonra soyunma odasında birlikte ağladığım biri'' açıklamasında bulundu.
Mourinho ayrıca, futbol tarihinde hiçbir teknik direktörün Avrupa'nın 3 büyük liginde şampiyonluk yaşamadığını söyleyerek, İngiltere (Chelsea) ve İtalya'dan (İnter) sonra İspanya'da da lig şampiyonluğunu kazanan tek teknik direktör olmak istediğini dile getirdi.
Bu arada İspanyol basını, Real Madrid kulübünün Roma'dan De Rossi ve İnter'den Maicon'u transfer etmek için çalışamalara başladığını ileri sürdü.
REAL MADRİD'DE GİBİ
İspanyol spor basını bugünkü sayfalarını Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'ya ayırırken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü olması beklenen Mourinho'nun La Liga'nın en fazla kazanan teknik direktörü haline geleceği söyleniyor.
Real Madrid'de Manuel Pellegrini'nin görevine bugün resmen son verileceğini yazan İspanyol gazeteleri, hafta içinde Mourinho'nun göreve getirileceğinin de resmiyet kazanacağını savundu. İspanyol gazetelerinde Mourinho, ''dünyanın en iyi teknik direktörü ve Real Madrid'in kurtarıcısı'' olarak gösterilirken, Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi yıldız oyuncu transferlerine rağmen başarılı olamayan Real Madrid'i yönetebilecek tek kişinin Portekizli teknik adam olduğu ileri sürüldü.
AS gazetesi Mourinho'yu, ''lider, çalışkan, takım yaratan, motivasyonu sağlayan, medya ile ilişkisini iyi kuran, futbolcularla özel ilgilenen, maç öncesine basına kapalı çalışma yapan, antremanların yüzde 90'ını toplu yapan ve transferi tek başına yöneten'' bir teknik direktör olarak tanıttı.
El Mundo gazetesi, Mourinho'nun Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez'in ''yeni Galaksilisi'' olacağını belirtirken, en kısa zamanda anlaşma sağlanması için uğraşıldığını kaydetti.
El Pais ise, ''Florentino Perez, Barça hegomanyasını sona erdirmek için Mourinho'yu La Liga tarihinin en çok kazanan teknik direktörü yapacak'' diye yazdı.
LigTv
"Eğer bana Messi mi yoksa Ronaldo mu diye sorarsan, ben sana finalin golcüsü Milito derim"
adam lafı gediğine koymuş.
Evinde tv karşısında öylece otursun hiçbir şey yapmasın , yine olay olur bu adam ..
Nerde ne demesi gerektiğini çok iyi biliyor gerçekten üstad..
Quaresma derim.
Milan Baros derim
Ben C.Ronaldo derim aga çünkü Messi insan değil :D
Guiza dememek lazım
yine klasiklere geçen bir söz :D
Ve sonunda Mourinho, Moratti'ye açıldı!
Portekizli teknik adam yemekte başkana, görevinden ayrılmak istediğini net bir şekilde dile getirdi.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/98500/98578_news.jpg
Dün akşam saatlerinde Inter Başkanı Massimo Moratti ile Jose Mourinho bir araya geldiler. Tüm yemek boyunca Portekizli teknik adamın gelecek kararları üzerine konuşulduğı öğrenildi.
ANSA'nın haberine göre Mourinho, Inter'den ayrılacağını ve Real Madrid'e gideceğini açıkça başkana söyledi.
Yemekten sonra yaptığı açıklamalarda bu haberi doğrulayan Moratti de, "Sanıyorum ki iş arkadaşlığımız burada sona eriyor. Real Madrid'e gidecek. Onun hareketlerinden ben bunu çıkartıyorum" ifadelerini kullandı.
Mourinho'nun yerine takımın başına kimin getirileceğini şu an için bilmediğini belirten başkan, "Bunu düşünmek için pek vaktim olmadı. Sonuçta yardımcılarımla oturup ortak bir karar vereceğiz. Gelecek kişinin Inter'e yakışır olması gerekir" dedi.
Şu an itibariyle İngiltere Milli Takımı'nın başında bulunan Fabio Capello'nun Dünya Kupası'ndan sonra Inter'e gelmeye sıcak bakabileceği konuşuluyor.
Bu yılda Real'in yılı olur umarım :D
Real Madrid bu sezon zaten başarılıydı ve 2 Barcelona maçından galibiyet çıkaramadığı için 2. oldular. Mourinho'nun Barcelona'ya kaybetmeyeceğini düşünüyorum ve seneye onları geçeceklerdir. Diğer takımlarla oynana maçlar zaten önemli değil 2 takım için de.:p
Capello hayatta Inter'e gitmez. Baska isimlere yönelecekler..
O.Lyon'a niye elendilerki başarılı olsalar alırdılar ŞL ve İspanya Kupası'nı tamam oyuncularda sorun yoktu ama t.d'de vardı Mourinho giderse 3 kupada onların zaten..
Yine de Real Madrid rekor puanla ligi 2. sırada bitirdi, şampiyon olamamasının sebebi de, Barcelona maçları. Mourinho o maçlarda takımı iyi hazırlar ve bu sayede Barcelona'yı geçerler.
Lig hakkında yorum yapmıştım, Mourinho'nun zaten kendi açıklaması var 3 takımla ŞL kazanmış ilk hoca olmak istiyorum diye. Buna daha çok önem vereceği kesin, bir de Barcelona maçlarına önem verirse, ligde diğer rakipler zaten bu 2 takımı zorlayamaz.
Real Madrid-Mourinho işbirliği bir gün mutlaka olacaktır . Durumu tüm kamuoyu bu kadar kabullenmişken bu işbirliğinin en kısa sürede olması her iki taraf içinde hayırlı olur.Çünkü Madrid'e gelen her TD en ufak bir başarısızlıkta Mourinho geliyor haberleri ile muhattap olacak . Mourinho gittiği her takımda Madrid'e mesaj çakacak vs.
Bu duruma Barca tarafından bakarsak Real Madrid Mourinho ve Figo'nun birarada olduğu bir organizasyonu geçmek ,hezimete uğratmak Sanırım Kalatan halkının rüyalarını süslüyordur . Yani Madrid ne kadar hedef büyültüyorsa Barca da o kadar hedef büyütecektir .
Eğer böyle bir durum olursa LaLiga diğer ligleri , Barca Madrid ligdeki diğer takımları açık ara gölgeyecektir Umarım bu çekişmeyi en kısa sürede izleme fırsatı buluruz
Mourinho'da zaten Barcelona'ya karşı bir nefret var, bunu Şampiyonlar Ligi maçlarında gördük. Bu sebeple R.Madrid'de Barcelona'ya karşı yapacağı maçlarda takımı ayrı motive edecektir. Pellegrini çok başarılı olmasına rağmen Serkan abinin söylediği gibi Barcelona maçlarında galibiyet çıkaramayınca ligde 2. olundu. Mourinho hem ŞL'de hem ligde takımı çok üst noktaya çıkarır. Çünkü R.Madrid elinde muhteşem bir kadro barındırıyor.
"Topal'la rekabete hazırım"
Valencia'nın tecrübeli oyuncusu David Albelda, Mehmet Topal'ın gelmesinden dolayı motivasyonunun arttığını, rekabete hazır olduğunu söyledi.
33 yaşındaki Albelda, Super deporte gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Topal, benim yerimde oynayan bir futbolcu. Benim kulüpte son yılım dolacak ve belli bir yaşım var. En azından Valencia'da devam etmek benim için zor olabilir ama Topal'ın gelmesi aynı zamanda benim için yeni bir heyecan, çünkü en iyi yıllarımı rekabetin en yüksek olduğu dönemlerde geçirdim'' dedi. Gerard, Farinos, Mendieta, Deschamps, De Los Santos gibi önemli futbolcularla rekabete girdiğini ve kazanarak çıktığını kaydeden Albelda, ''Rekabet içinde çalışmak beni heyecanlandırıyor'' açıklamasında bulundu.
Valencia ile kalan 1 yıllık sözleşmesini en iyi şekilde değerlendirmek istediğini ve rahat olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, ''Her zaman yaptığım gibi, en iyisini vermeye, büyük çaba göstermeye çalışacağım. Eğer gelecek yıl iyi bir performans ortaya koyarsam Valencia ile devam etme şansım olabilir. Ancak isteneni veremezsem geleceğimin bu kulüpte olmayacağını da biliyorum'' ifadelerini kullandı.
LigTv
Mehmet'in işi zor o zaman baksana herif kimleri devirmiş.. :p
Mourinho yalnız gitmiyor!
İnter'in, teknik direktör Jose Mourinho ile yollarını ayırması kesinleşti.
Mourinho'nun dün akşam Milano'da İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti'nin evinde yediği son akşam yemeği, ayrılık kararının perçinlenmesiyle sonuçlandı.
İtalya spor basınından La Gazzetta dello Sport, ''Mourinho, Maicon ve Quaresma karşılığında 35 milyon avro'' başlıklı manşetinde, Moratti'nin Portekizli çalıştırıcıdan tazminat almayabileceğini, ancak bunun için Maicon ve Quaresma'nın Real Madrid'e transferini şart koştuğunu ileri sürdü.
Mourinho, Milano'da geç saatlerde biten yemek çıkışında yaptığı açıklamada, ''Söyleyebileceğim tek şey var; başkanımızla yemekte yemekten büyük keyif aldım'' demekle yetindi.
Moratti ise İnter'de Morinho döneminin artık sona erdiğini ima ederek, şunları söyledi:
''Rahat bir görüşme oldu. Uzun süredir konuşulan meseleyi ele aldık. Kendisinin gitmeye hazır olduğunu müşahede ettim. Bu ilişki artık bitmiş durumdadır. Şimdi ne yapacağımıza bakmamız lazım.
Yeni teknik direktörün kim olacağına dair adayları henüz belirlemiş değiliz. İyice düşünüp ona göre karar vereceğim. Ama kendimi alay konusu haline getirmeyeceğimden emin olabilirsiniz.''
TAZMİNAT KONUSU
Mourinho'nun sözleşmesi, İnter'den erken ayrılma durumunda, siyah-mavili kulübe 16 milyon avro tazminat ödemeyi öngörüyor.
La Gazzetta dello Sport, Mourinho-Moratti buluşmasında konuya ilişkin bu tür meselelere de kabaca değinildiğini ileri sürdü.
Habere göre Moratti, Mourinho'dan İnterli oyunculardan Maicon ve Quaresma'yı da Real Madrid'e beraberinde götürmesini istedi. Haberde, Moratti'nin iki yıldır Real Madrid'in ilgi alanında olan Maicon'un neredeyse her 6 ayda bir para istemesinden usandığı iddia edildi. Portekizli teknik adamın isteği üzerine 24 milyon avroya transfer edilmiş olan Quaresma'nın da görüşmede gündeme geldiği belirtildi. Moratti'nin, Mourinho'dan henüz transfer ücretinin yarısı ödenmiş olan Quaresma'yı da Real Madrid tarafından satın alınmasını sağlamasını talep ettiği kaydedildi.
La Gazzetta dello Sport, Moratti'nin Mourinho'dan 16 milyon avroluk tazminatı almaktan vazgeçmeye hazır olduğunu, ancak bunun karşılığında Portekizli çalıştırıcının Real Madrid'i 35 milyon avroya Maicon ve Quaresma'yı satın almaya ikna etmesini istediğini yazdı.
LigTv
Mehmet iyi işler yapacaktır.
Antreman sahasının otoparkından aracıyla ayrılırken Materazzi ile vedalaşıyor. Ardından biraz ilerliyor ve arabadan inip geri geliyor; Materazzi'ye tekrar sarılıyor ve ağlıyorlar. Ntvspor bültenlerinde görebilirsiniz; ilginç bir görüntü. Mourinho artık Madrid'de diyebiliriz. Mourinho-Real Madrid ciddi manada rakipler için korkunç, kendi taraftarları için muhteşem bir beraberlik olacaktır.
Edit: Videosu da varmış;
http://www.youtube.com/watch?v=Pp_q7TZuhI4
Moratti'nin böyle bir şey demiş olması mümkün değil bence ..
Sneijder eski takımından teklif gelirse değerlendirebileceğini belirtti...
Inter'in orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, Jose Mourinho'nun çalıştıracağı Real Madrid'de forma giyebileceğini belirtti.
Hollandalı futbolcu geçtiğimiz yaz İspanyol devinden ayrılarak Inter'in yolunu tutmuştu. Ancak Mourinho'nun peşinden giderek eski takımına dönebileceğini söyledi.
De Telegraaf'a açıklamalarda bulunan Sneijder, "Real Madrid'e dönmek mi? Futbolda herşey her an olabilir. Ama Mourinho ile bu konu hakkında konuşmadım. Bu sezon Inter'de 3 kupa kazandım. Bu yüzden kulübümün beni kolay kolay bırakacağını sanmıyorum" dedi.
Sneijder'in 2 gün önce kesinlikle Inter'de kalacağını söylemesinden sonra böyle bir açıklama yapması kafalarda soru işaretleri oluşturmasına sebep oldu.
Goal.com