Penaltıı.... Drogba kullanmasın (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooollllllllllllllllllllll Ballackkkkkkkkkkkkkkkk
Printable View
Penaltıı.... Drogba kullanmasın (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooollllllllllllllllllllll Ballackkkkkkkkkkkkkkkk
Gooooooooooooooooooooooooolll.Ballackkkkkk
90 + 5 oynanacak...
Of be çizgiden çıkardılar..:mad: Ronaldo sonradan girmeseydi maça herşey bambaşka olabilirdi.Şanssız bir penaltıyla kaybedicek ManU.Of yine çizgiden çıkardılar yuh ya olamaz böyle şey.
valla maç süper gidiyo son 3 dk içinde cole ve sheva iki tane topu çizgiden çevirdi.
Maç bitti Chelsea aldı 2-1. Man Utd. ingilterede bana hep sempatik gelmiştir yanmelirini isityordum ama olmadı sahanın en kötüsü Nani olmalı heralde aldığı her topu kaptırdı.
Bittiiiiii...
Hakeden kazandı. Tebrikler Chelsea.. Böyle bi macı kazanamasaydılarr yazık olurdu..
Süper maçtı Kazandık :D
Nalet olsun.(: ManU lig sonu lider olur yine farketmez ;)
Tahmin yarışmasında da Chelsea'ye vermiştim galiba :D O da tuttu :D
Chelsea bu maçta yine şanslıydı iyi oynamalarına rağmen üretken olamadılar
Sevmediğim iki takımın mücadelesinden Chelsea galip çıktı, tebrikler..
Aynen bende pek haz almam da gercekten chelsea haketti macı.
Chelsea'nin kazanmasına sevindim...
Tuncay'ın golü 1-0 yaptı ardından Sunderland Higginbotham ile 1-1 e getirdi skoru.. :)
M'Boro 1 - 1 Sunderland
Güzel maçtı..Tebrikler Chelsea...
İlk yarıda 20 den sonra seyretmiştim.2.yarıda 70 den sonra seyrettim.Seyrettiğim sürelerde topa hakim olan taraf hep Chelsea idi.Bu yüzden son dakikalara girildiğinde kazanmasını istiyordum.Nitekim bir penaltı golü ile galibiyeti aldılar.
Maçın son dakikalarında Chelsea'nin 2 topu çizgiden çıkarması Manu adına şansızlıktı.Zaten maç boyu yattılar.(2.yarı başı nasıldılar bilmiyorum) Son dakikada asıldılar zaten ama tutmadı.
Drogba ile Ballack arasındaki frikik kavgası baya ilginçti.Kavga çıkacak diye korktum.:icon_biggrin: Maç sonunda Ballack ile Drogba direk birbirlerine sarılarak maç içinde böyle şeylerin olabileceğini gösterdiler.
Manu'nun kaderi hala kendi ellerinde.Kalan maçlarını kazansalar şampiyon olabilirler.Bu maç büyük kayıp değil onlar için ama bir beraberlik şampiyonluk yolunda büyük adım olacaktı..
İki takımı da sevmem ama Chelsea'nin kazanmasını Manchester'ın kazanmasına tercih ederim.Şuan hala Manchester avantajlı herşey onların elinde.Geri kalan haftalarda herşey olabilir..
İddaa'da beni yakan maçta City 2-0'dan Fulham'a maçı 3-2 hediye etti..
Tuncay yine golünü atmış beklentilerimin üstüne çıktı vallahi
Forssell bu seferde Liverpool'a caprti :D
Tuncay yine cakti
çok iyi golcü, velez'den beri takip ediyorum, ne zaman büyük takım yolcusu olcak diye merak etmişimdir hep
Tottenham'ın performansı yükselmeli
moskova'nın provası gibi olmadı bence
Tottenham çok iyi bir transfer yaptı.Hayırlı olsun.
Tuncay boş geçmemiş ama Boro yenilmiş :o
iki takımı da sevmem ama Chelsea'nın kazanmasına sevindim, heyecan olsun az daha :D .. hakedenler de onlardı bence, çok talihsiz bir gol yediler, penaltıda da elle oynama pozisyonunu tam göremedim, gölge halindeydi ama tebrik etmek lazım savaştılar kazandılar, iki kere top çizgiden çıktı sheva bi işe yaradı :D
Ayrıca Drogba ve Ballack arasında serbest vuruşu ben atıcam kavgası çok ilginçti
Birmingham puana sevinemedi
İngiltere Premier Ligi'nin 36. hafta maçında Liverpool deplasmanda Birmingham City ile 2-2 berabere kaldı. St Andrew's Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip 34. dakikada Forssel ve 55. dakikada Larsson attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen Liverpool bu gollere 63. dakikada Peter Crouch ve 76. dakikada Benayoun ile cevap verdi ve karşılaşma 2-2 sonuçlandı.
Hafta içinde Chelsea ile çok kritik bir maça çıkacak olan Kırmızılar, bu karşılaşmaya yedek kadroyla çıktı. Rafael Benitez orta sahada Damien Plessis gibi altyapıdan oyunculara şans tanırken, ileri ikilide Voronin ve Crouch görev yaptı. Genç yetenek Emiliano Insua'yı da ikinci yarıda oyuna alan İspanyol hoca, Chelsea maçı öncesi as futbolcularını dinlendirdi.
Premier Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Birmingham City bu maçta güçlü rakibi karşısında galibiyete ulaşamadı ve ancak 1 puan alarak puanını 32'ye yükseltti. Fakat bu puan, Birmingham ekibini 18. sıradan yukarıya taşıyamadı. Birmingham bu beraberlikle galibiyet hasretini 4 maça çıkarmış oldu. Liverpool ise puanını 70'e çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Tuncay'ın golünü izledim netten güzel atmış... Umarım 10gole ulaşır bu sezon...
Bakalım neler yapabilecek Tottenham'da Modric..
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, sezon başında Barcelona’ya transfer olan Fransız golcü Thierry Henry’nin Londra’ya dönebileceğini söyledi.
goal.com
Arsenal Menajeri Arsene Wenger'den sürpriz açıklama... Sezon başında Arsenal'den ayrılarak Barcelona'ya geçen Henry'nin, eski takımına dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir soruyu cevaplandıran Fransız çalıştırıcı, "Futbolda asla ‘Asla’ diyemezsiniz. Henry daha geçen sene gitti. Ancak istediği gibi oynayamadığı için biraz hayal kırıklığına uğradı" diye konuştu.
Bir süre önce yıldız futbolcuyla konuşma imkanı bulduğunu söyleyen Wenger, "Bütün Arsenal maçlarını seyrettiğini söyledi. Ben de Barcelona’yı takip ediyorum. Çünkü nasıl oynadığını merak ediyorum. Son konuşmamızda ona eleştirilerimi aktardım" dedi.
Henry’nin performans düşüklüğünü, İspanyol takımındaki sorunlara bağlayan Wenger, sözlerini, "Thierry çok iyi bir golcü. Ancak onun mevkiinde zaten 2-3 tane oyuncu var. Ayrıca Ronaldinho da bu sezon olmadığından Thierry daha çok sol kanatta oynamak zorunda kaldı. Bu mevkiiye alışık değil. Fazla verimli olamıyor. Barcelona zaten takım olarak da iyi değil. Bu yüzden oyuncular da iyi performans gösteremedi. Yine de Henry’nin Barcelona’da mutlu olduğunu ve kendini kanıtlayacağını düşünüyorum" şeklinde noktaladı.