Hayırlı olsun bu arada abi yeni gördüm kusura bakma:).
Printable View
Hoşgeldin bu arada..
Muhabbetinizi böldüm ama bu Çinliler gerçekten çok ilginç :D
http://img7.imageshack.us/img7/5976/1207191340739.gif
Niye bölüyosun tolga anca topladıydık :uzgun: :n:.
Beni kimse kınayamaz.
Hazır yeri gelmişken burdan Eray Dengiz ve tosunpasa'yı kınıyorum. Allah bildiği gibi yapsın ikisini.
Selamlar..
Herkese günaydınlar yeni günün yeni mesajı benden :D:D:D Herkesin günü aydın olsun :zuhaha:zuhaha
Nabıyım abi selamsız girilir mi :D
Ben yatıyorum.Yarın büyük ihtimalle burda olurum.2-3 gün yokum.Kafanızı dinleyin ben yokken (: Kendinize iyi bakın.
Günaydınlar herkeslere.
Günaydın :D.
Günaydın.. Emre abiyi kınamaya devam.
günaydın beyler
Gunaydin ..
Keyifler nasıl?..
Keyifler iyi Çağdaşım seninkileri sormalı :n:.
valla benim dün keyfim kaçmıştı ama bugün düzeldi :D
balık tutmaya gitmiştik enişteyle.. göl kenarına kadar golf'u sokarsan sanki renault ya da doğan/şahin gibi :D çıkarken altını taşa vurursun dimi? işte bunu girmeden düşünemedim :D çıkarken altını vurduk,eksoz gitti demiştim ama kaynakla hallettik sabah sanayide... 10 tl'ye patladı bize 13-15 kıytırık balık :D Allahtan fazla tutmadı da morallendim, FM açtım , GS kariyerime devam...
İyi sevindim çok hasar olmadığına.. Bende Denizlisporla oynuyorum taktiğini eksik yönlerini falan belirlemek için..
Abi bari bişiler tuttunmu :D:D.Bende balık tutmayı çok seviyorum :D.Arada kaçıyorum baraj tarafa :D
Yazmış ya 10-15 kıytırık balık diye.. :zuhaha
Günaydın gençler :D
Sanada günaydın..
valla ben hala o taktikle devam ediyorum ama işte o taktiği kullanmak için cidden iyi bir menejer olmak lazım... zaten iyi bir menejer de başkasının taktiğini kullanmaz genelde :D o yüzden taktik yalan olacak gibi... çünkü oyuna müdahalede gecikir ya da dizilişi maç içinde doğru değiştirmezsen taktik patlamaya hazır bomba gibi... ya senin elinde ya da rakip kalede patlıyor... :D
dedikya le 14 tene mi öyle birşey :D öğleden sonra mangalla pişirip yiyecem :D nasıl olsa verdik artık parasını :D
günaydın :)
Afiyet olsun :D.Benimde ayağım düzelsin doğru balığa :D.
Hasan abi hangi taktik senin devam ettiğin anlamadım? :zuhaha Ben kendi yayınladığım taktiği geliştirip V² çıkartacağım da, küçük takımlarda deniyorum şimdi.
Hasan abi ben 3 ay önce tırnağımı çektiler tırnak batmasından.2 gün önce tekrarladı.Bu sefer allahtan tırnağı çekmediler :).Yanını kesip dikiş filan attılar.Pansumana gidip geliyorum öle evde yatıyorum :)
He pardon Hasan Abi o zaman.. Ben kendi yayınladığımı deniyorum. :) Tolganın ayağına tırnak mı ne batmış dimi Tolga? :zuhaha