Bobo'yu satarsak bu adamı biz alacaz.Hiç kimse sulanmasın.:icon_biggrin:
Printable View
Bobo'yu satarsak bu adamı biz alacaz.Hiç kimse sulanmasın.:icon_biggrin:
Keşke Beşiktaş'a gelse :)
Gomis'in bönservis bedeni'nin sadece 15-24M euro arasu olmasi ilginc :D
Tam bizim Türk takimlar icin :D
İngiltere Mill Takımı kalitesizse hangi takım kaliteli o zaman ? :)
Olayların Sebebi ' Chelsea ' olunca normal bu tür olaylar :)
Fazla tanmıyorum videoya gore alırsak süper olur ...
söyliyim sana:brezilya, arjantin, fransa, italya, ispanya, almanya hatta türkiye'yi ingiltere'ye tercih ederim eğer teknik direktör olsam. İngiltere'nin uluslararası kupalarda şansı var diyorum ama %0.
Nasıl yok . Bence kadro yapısı çok kaliteli en iyi orta saha ve defans onlarda terry - ferdinant ve lampard- gerrard ikililerine hayranım
Manchester City’nin sahibi Thaksin Shinawatra'nın, José Mourinho’yu takımının başına geçirmek istediği iddia edildi.
Manchester City, sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sven Göran Eriksson’un yerine dev bir ismi takımın başına geçirmek istiyor. Tayland’ın devrik başbakanı Shinawatra'nın, Eriksson’un yerine Portekizli Mourinho’yu istediği iddia edildi.
Portekizli teknik adamın Şampiyonlar Ligi dışında kalan bir takımı çalıştırıp çalıştırmayacağıysa merak konusu. “Bir gün İngiltere’ye döneceğim” diyen Mourinho’nun İtalya veya İspanya’nın devlerinden birine gitmesi bekleniyor. Mourinho’dan sonra City’nin iki numaralı hedefi de Portekizce konuşuyor: Luis Felipe Scolari.
Mourinho’nun olmasa da Scolari’nin City’nin başına geçebileceği konuşuluyor.
Belliydi zaten nokia yla eriksson la olmıcağı bu işin şöyle adam gibi teknik direktör lazım mourinho tam isabet olur
City bu sene hem teknik direktör hem de futbolcu piyasasını karıştıracağa benziyor..
Gitmez Jose...
City bence çok şey istiyor.Bende Jose'nin gitmiyeceğini düşünüyorum.
Beşiktaş’ın emektar isimlerinden Tayfur Havutçu, İngiltere’de staja başladı. Futbolu bırakmasının ardından siyah-beyazlılarda yarım sezon antrenörlük yapan Tayfur Havutçu’nun, Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de iki haftadır staj gördüğü belirtildi. Futbol kariyerine teknik direktör olarak devam etmek isteyen Havutçu’nun, Manchester City Teknik Direktörü Sven Goran Eriksson’un yanında tecrübe kazandığı vurgulandı.Milliyet
Umarız kendini geliştirip iyi bir teknik direktör olur.. :)
Beşiktaş'ta görmek isterim kaptanı.Kendisini geliştirip Beşiktaş'ta görev akacaktır ilerleyen yıllarda mutlaka...
Gelişip geri döner umarım ßJK ye...
Tayfur Kaptan'ın pişerek ileride Beşiktaş'ımıza hizmet etmesi bizim için mutluluk verici bir olay olacaktır..
Umarım Gelişir ve Erikksonu tahtından indirir:D
Hayırlı olsun.Tayfur'u ileride çok iyi bir teknik hoca olarak görmek isterim.
İngiltere'de eğitim görmesi güzel, ilerde takım çalıştırdığında İngiliz Futbol'una yatkın bir yönetim gösterebilir buda o takıma zevk verir.
İleride iyi bir td olur umarım
Eriksson'un yanında pek gelişebilceğiini sanmıyorum
mourinho gitmez city'ye ama city scolari'yle iyi işler yapabilir..
videodan gördüğüm kadarıyla son vuruşları mükemmel,kuvvetli de..bize de gelebilir aslında :D
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in kulüp müdürü Keith Edelman görevinden ayrıldı.Kulüpten yapılan açıklamada, 8 yıldır yöneticilik yapan Edelman'ın, Arsenal'in 3 yıl üst üste lig şampiyonu olamaması nedeniyle görevinden istifa ettiği bildirildi.Edelman'ın, İngiliz kulübünün geçiş sürecini kolay atlatması için gelecek sezonun sonuna kadar Arsenal'de kalacağı ifade edilen açıklamada, bu görevi geçici olarak eski yöneticilerden Ken Friar'ın üstleneceği kaydedildi.Keith Edelman da yaptığı açıklamada, Arsenal'de çalıştığı sürece duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ''Son 8 yılda kulübe saha dışında katkı sağlamış olmaktan gurur duyuyorum. Artık yeni görevlere yelken açma zamanı'' dedi.Arsenal, ligin bitimine iki maç kala üçüncü sırada bulunuyor.Zaman