en güzelini yaptı bence liverpool
Printable View
en güzelini yaptı bence liverpool
Eskisi kadar flaş transferler yapmıyor Ancelotti ile Chelsea; o işi Man City devraldı, bundan sonra da Chelsea için sansasyonel transferler beklemiyorum; bu hamleden gidişat belli oluyor
Benayoun oldukça iyi bir transfer bana göre, futbol olarak bakarsak olaya. Yok israili felan karıştırırsak iyice karışır ortalık.
Oyun tarzını beğeniyorum Benayoun'un.
Barca'da yerine kim gelecek acaba? Mascherano konuşulurdu bir ara.
Kanatlara alternatif olarak düşünülebilir ama Chelsea'nin çok daha iyilerini alabilecek gücü var
30 milyon euro civarıymış bonservis. Toure gibi oyuncuyu Barca neden bıraktı anlamadım . City mükemmel transfer yaptı.
Bırak Liverpool-Chelsea düzeyini, bana göre Tottenham-Everton gibi takımlarda dahi oynayamayacak bir oyuncu.Bu adamda ne buluyorlar anlamıyorum.West Ham, Hull'a falan gitse tamam.Hani imza resmi olmasa inanasım gelmiyecek hala.Benayoun?Chelsea?Yok arık LeBron(!)
Şu şartlarda daha kariyerli bir hoca beklenemez, fakat Hodgson'un kariyerini yabana atmayın arkadaşlar.Fulham gibi bir takımı bile UEFA'da final oynatması -hemde kendinden her bakıma güçlü rakipleri eleyerek- bence iyi bir referans.Ben Liverpool'un seneye (en azından) şampiyonluğa olmasa da sezonu ilk 4 içinde bitireceğini düşünüyorum.
Bir dönem İnter'i çalıştırırken de UEFA finali oynatmıştı galiba.
1976–1980 Halmstad 1980–1982 Bristol City 1983–1985 Örebro 1985–1990 Malmö FF 1990–1992 Neuchâtel Xamax 1992–1995 Switzerland 1995–1997 Internazionale 1997–1998 Blackburn Rovers 1999 Internazionale 1999–2000 Grasshopper 2000–2001 Copenhagen 2001 Udinese 2002–2004 United Arab Emirates 2004–2005 Viking 2006–2007 Finland 2007–2010 Fulham 2010– Liverpool
Lobiler Sağolsun...
Bu haberi gördüğüm an geçen seneki Chelsea-Liverpool maçında Benayoun korner köşesinde topu saklarken Bosingwa'nın ona gelip arkadan tabanla vurması geldi aklıma :D Antremanlarda bol bol çalışırlar artık :)
Liverpool şu aşamada yapabileceği en iyi tercihlerden birisini yaptı.
ingilizler için güzel, avrupa ve dünya için yetersiz.
Chelsea Benayoun'u almış ala ala :)
Cimrilik ve doygunluktan dolayı böyle bir isim ile anlaışdı. Bana göre kumar oynanmıştır.
bi ingilizle anlaşmaları güzel başarılı olacaktır ama kadro yetersiz takviye yapmaları gerek köytle babelle ingilterede şampiyon olunmaz
Man. City Aleksandr Kolarov'u bitirmiş, Balotelli'yi de bitirmek üzereymiş.
İyi bir kadro kuruyor City.Bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok yakın.
city çok antipatik geliyo nedense bana ama mantıklı transferler yapıyolar
Balotelli'yi satmıyoruz dedi İnter'in genel menajeri.
''Balotelli'yi satmıyoruz, evet.'' dedim ben.
Kolarov 17 m pound karşılığında City'e gidiyormuş.
Kolarov ile bi ara R.Madrid ilgileniyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum?
Kolarov cok iyi transfer.City bu sene harika transferler yapiyor.
30 milyon abarttılar ya barcelona bence hayatının transferini yaptı. 30 milyona 3 tane alınır ondan city de para bol alırlar tabii tebrikler barça:yildiz:
benjani için bir ara bursa diye haberler cıkmıştı ama doğruluğu tartışılır
Arsenal'li Hırvat forvet Eduardo 7 milyon euro'ya Shakhtar'da.
Sevdiğim bir oyuncu sevdiğim bir takıma gitmiş.Hayırlı Olsun.
Ukrayna'da yabancı problemi giderildi mi ne oldu.Ha bire yabancı oyuncu alıyorlar.
Shaktar'da iyi işler yapabilir Eduardo.Shaktar için çok iyi transfer.
eduardoyu biz alsaydıkya 7 milyon euroya shaktar kadar itibarımız vardır bence ukrayna sonucta orası
Daha önce Arsenal ile anlaştığı söylenen İngiliz yıldızın yeni kulübü Liverpool oldu...
Liverpool, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Joe Cole ile her konuda anlaşmaya vardığı duyurdu.
Chelsea ile sözleşmesi bu yaz sona eren oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı ve 48 saat içersinde İngiliz orta saha oyuncusunun sağlık kontrolünden geçeceğine yer verildi.
28 yaşındaki oyuncu Milan Jovanovic'ten sonra Liverpool'un bu yaz kadorsuna kattığı ikinci isim oldu.
56 kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını giyen oyuncu 10 gol kaydetmeyi başardı.
Liverpool Benayoun'un boşlugunu ondan daha iyi bir oyuncuyla doldurdu. Tebrikler..
Çok iyi bir oyunu. İmza Attır ile alınmasıda ayrı bir güzellik.
harika transfer çok iyi oldu formda bi joe cole çok işimize yarar şampiyonluk için.stoperlerimiz iyi sag bekimiz iyi sol bkete aurelio ki satıldıysa emin değilim iş görür.orta sahamızda fena değil ama takviye şart hücum oyuncularına joe cole eklendi torres sakatlanmasın diye dua edebiliriz sezon boyunca artık:)
Liverpool torresten sonraki ilk iyi transferini yaptı sonunda çok faydası olacaktır
Tecrübesi ve yeterliliği ile takıma direkt katkı sağlayabilecek bir oyuncu.İyi bir transfer yaptı Liverpool,Benayoun'un eksikliği fazlasıyla dolduruldu.