Başkanımız klubü satma kararını tekrardan gözden geçirdi ve bunun uygun olmayacağını düşünüp kararından vazgeçti
Başkanımız klubü satma kararını tekrardan gözden geçirdi ve bunun uygun olmayacağını düşünüp kararından vazgeçti
başkan klubun geleceğini parlak görünce tabi :D çakal carlos :D
Yine dondu bu oyun yaw:mad::director:Virus programıyla mı çakışıyo anlamadım gitti.TNS maçından itibaren baştan oynayacağım
hocam pc özelliklerin iyi değilse (ram önemli) arkada çalışan gereksiz programları kapat. bir nebzede olsa rahatlama olacaktır. ayrıca görev yöneticisinden neyin ne kadar ram tükettiğini görebilirsin. ona göre gereksiz programları kapatırsın.
birde oyun orjinal değilse ilaç kullanma sanal sürücü kullan
Game booster'i kesinlikle tavsiye ederim. Normalde 2-3 ligi anca kaldıran feci kötü bir bilgisayarım var afkat game booster sayesinde verimlilik %40-%50 oranında artıyor yavaşlama olmadan oynuyorum yüklediğimden beri.
Bu arada sana başarılar hocam kariyerinde ben muhtemelen hazirana kadar yokum :D Geldiğim de okurum artık :)
Yok ya bu sene liseye yeni geçtik baya boşladım ilk dönem :) Takdir de aldım ama yine de çalışmak lazım.
Oyun hata vermeden önceki maçları tekrar yaptım
Corbett Sports Welsh Premier League 19.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 20.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 21. ve 22. Haftalar
Welsh Cup 4.Tur Mücadelesi
Son 5 sezondur üst üste kazandığımız Galler Kupasında erken havlu attık bu sene
Şampiyonluk Grubu maçları başlamadan önceki puan durumu.Avantajlı bir şekilde giriyirouz bu sene Şampiyonluk Grubuna.Geçen seneki rekabet yok
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 1.Hafta
Sıradaki maç UEFA Avrupa Liginde rakibimiz Heerenven ile.İlk maç kendi stadımız The Gnoll'de.Ligdeki derbi galibiyeti ekstra motivasyon sağlayacaktır takıma.Sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor.Gol yemeden kazanırsak büyük avantaj elde ederiz
Arkadaşlar SS alamadım yarın akşam koyarım SS.Maç 2-2 bitti.2-0 öne geçmiştim ama koruyamadım.Koruyamadım kelimesi ne denli doğru olur bilmiyorum tabii.Barcelona'ya uzay takımı diyenler yarın istatistikleri koyduğum zaman Heerenven'e baksınlar.Adamlar 7-8 falan atardı heralde bana ona rağmen 2-0 öne geçtim.27 tane şut attılar kaleme benim 4-5 şutum falan var.Ben böyle bi takım görmedim arkadaş her 3-4 dakikada bi pozisyon.Deplasmanda baya fark yiyecez heralde
bu hollanda ligi takımları bi acayip ztn fm 2009 ve fm 2012 de sparta rottherdam'ı aldım heerenven le groningen çok acayip takımlar. ajaxa deplasmanda 6 atıp geliyorum. hereenven geliyo bana 3 tane sallıyo çok acayip takım :D
UEFA Avrupa Ligi 1.Eleme Turu 1.Maç
İlk maçta ezilişimin resmi budur :)İkinci maçta forvet oyuncularımda sıkıntı var.Richards sarı kart cezalısı Sidibe ise iğne ile oynayacak
Ya vay arkadaş ya dk 80 2-1 öndeyim gol yedim 2-2 oldu runtime error hatası.Uzatmalara götürcektim en azından maçı off offf:director:
UEFA Avrupa Ligi 1.Eleme Turu 2.Maç
Runtime error hatası kafamı bozdu bi de maçın başında gol yedik sonra bütün takımı gönderdim atak yapmaya 2 stoper bıraktım.Ya herro ya merro dedik yine farktan iyi kurtulduk.O hatayı vermeseydi belki de geçecektim turu
neyse seneye şansını tekrar denersin.Bence yine de son derece başarılısın.
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 2.Hafta
Uzun süredir bu seçeneğin aktif olmasını bekliyordum.Gençlerin tesislerini de yenilemeye alacağız.Bir türlü aktif olmuyordu seçenek sonunda aktif oldu.Çalışma 5 ay sürecek ve kasamızdan 900binTL para çıkacak
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 3.Hafta
artık şampiyonluk geliyor...