Buca'da Kamil Ahmet Çörekçi serbest bırakılmış. Ümit milli takımda oldukça iyi oynuyor sağ bek'te. Böyle bir genç oyuncuyu bedava iken kaçırmamak lazım bence,hem de sağ bek. :)
Printable View
Buca'da Kamil Ahmet Çörekçi serbest bırakılmış. Ümit milli takımda oldukça iyi oynuyor sağ bek'te. Böyle bir genç oyuncuyu bedava iken kaçırmamak lazım bence,hem de sağ bek. :)
Serbest bırakılmamış Nedim. 190.000 TL alacağından vazgeçmiş ve 200.000 TL verip bonservisini almış. Büyük ihtimalle bir kulüple anlaştı. İnternette Cimbomla 4.5 yıllık sözleşme imzalamış diyorlar.
Bu arada kendisi Fenerliymiş :)
Yeni adam alana kadar Rıdvan Şimşek'in üstüne düşsek ya.
Twitter'da güzel bir yazı :)Quote:
erdemulus
Beşiktaş UEFA Avrupa Liginde Stoke City'i konuk ederken,ayni gün ve saatte İstanbul BŞB ile de karşı karşıya gelecek mi acaba? Ha Gayret TFF
Şimdi NTVSPOR'da söyledi son dakika, Quaresma 3-4 hafta yok.
Quaresma'nın pozisyonuna faul bile verilmemişti. Güzel ülkeme topçu falan gelmesin şamar oğlanına dönüyorlar.
Quaresma'ya Oynamadığı Zaman Veryansın Edip Eleştiriyorlar Niye Oynamıyor, Niye Takıma Kendini Vermiyor Diyorlar Ama Oynayınca da Adamı Pat Küt Hemen İndiriyorlar. Ben Olsam Quaresma'nın Yerinde Çeker Giderim Sizinle mi Uğraşacağım Diyerekten. Adamın Can Güvenliği Yok Bu Memlekette
Katılıyorum Mehmet abi. Adam zaten formsuz , isteksiz olduğunda aldığı 5 topun 4ünü rakip oyuncu zorlanmadan kapabiliyor. Ama biliyoruz Quaresma formda olduğunda bu ülkede hatta belki de dünyada hallaç pamuğuna çeviremeyeceği oyuncu yok. Ülkemiz oyuncusunda da bunu kaldırabilecek psikoloji yok. Sonuç bu işte oynadığı son 3 maçta 4 gol 1 ay yok. Güzel istatistik.
Neyse ki Simao iyileşiyor. Ligde kalan maçları Quaresma olmadan üstesinden gelebiliriz. Önemli olan Stoke maçı ama Quaresma'lı Quaresma'sız onları yeneceğiz inşallah. Holosko ve Pektemek var. Umarım Almeida da kendini toparlar. Belki kim bilir Burak Kaplan şans bulur :)
Stoke maçını biz alacağız , yani taraftar alacak abicim merak etme :)
Almeida sezon başı Avrupa gol ortalamalarının üstünde giderken sakatlandı, 1.5 ay dönemedi takıma ve döndüğünde ne kadar formsuz olduğunu gördük. Q7 de oynadığı son 3 maçta 4 gol attı, asistlik paslar verdi, yeri geldi harikalar yarattı ve o da en az bu ay sonuna kadar yok. Bu ülkede iyi futbol oynamak, rakibi zor durumda bırakmak yasak anlaşılan. Simao da dönsün artık bir an önce, kaç maç oldu hâlâ yok ortalıkta.
Quaresma'nın İBB maçında oynayamayacağına üzülürken gelen habere bak.Çok kötü oldu gerçekten.Quaresma şova yeni başlamıştı.İnşallah beklenen daha kısa sürede iyileşir ve iyileştiğinde tekrar form tutması uzun sürmez.
Serdar Adalı az sonra yönetim kurulu toplantısında istifa ettiğini açıklayacak..
Sanırım transfer yapmayacağız devre arasında. Ben öyle bir hava seziyorum.
Aynen öyle ama yapacak birşey yok maalesef. Allah'tan devre arasında Carva transfer istemiyor. Hem Serdal reyiz yok hem transfer lazım halimiz yamandı valla.
Artık her sene tonla transfer olmasın abi ya. Sıkıldım her sene takım değişiyor. Yol geçer hanına döndü takım. Şu Veli adam gibi oynasa biraz varya hiç ihtiyacımız yok transfere ama işte...
Serdal Adalı'nın ayrılması çok kötü oldu bizim için.İnşallah en kısa zamanda başkan olarak döner kulüp yönetimine.
Beşiktaş'ta borç dağ gibi!
Beşiktaş'ın bugün yapılan olağan Divan Kurulu toplantısında toplam borç açıklandı.
24 Aralık 2011 Cumartesi - 11:49
DHA
Beşiktaş'ın bugün yapılan olağan Divan Kurulu toplantısında toplam borcun 442 milyon 421 bin 369 TL olduğu açıklandı.
Siyah-Beyazlı Kulübün 2011 yılındaki 3. ve son toplantısında; 31 08.2011 tarihi itibariyle BJK Futbol Yatırım A.Ş'nin 333. 165. 292 TL borcu, BJK Derneği'nin ise 30.09.2011 tarihi itirabiyle 109. 256. 077 TL borcu olduğu açıklandı.
Beşiktaş Kulubü'nün toplam borcu 442 milyon 421 bin 369 TL olurken kulubün alacakları 59 milyon 270 bin 409 TL olarak açıklandı. Buna göre borç alacak farkı 383 milyon 150 bin 960 TL oldu.
BAŞKAN DEMİRÖREN'E 85 MİLYON, ASBAŞKAN ADALI'YA 9.5 MİLYON BORÇ VAR
Kulübün, Başkan Yıldırım Demirören'e borcunun 85 milyon 260 bin 666 TL'den 82 milyon 684 bin 430 TL'ye indiği belirtildi. Yine yönetici Serdal Adalı'ya ise borcun 9 milyon 548 bin 342 TL'den 10 milyon 71 bin 685 TL'ye yükseldiği açıklandı.
Serdal Adalı alacaklarını talep etmedi bu arada.
Arkadaş 442 Trilyon borç nedir ya :/
Serdal Adalı'ya her şey için sonsuz teşekkürler. Yolu açık olsun demiyorum, çünkü biliyoruz ki, hâlâ bizimle kendisi. Umarım, onu başkan olarak görürüz takımın başında.
Aynı erdemi Demirören'in de göstermesini bekliyorum. :)
Demirören bence verdiği paranın karşılığını yapmış olduğu reklamlarla hayli hayli almıştır ama o parayı da asla bırakmaz kulübe.Hoş karşılığını almamış olsa bile o borçların çoğu kendi iş bilmezliğinden dolayı olduğu için bence yine almaması gerekir ama çatır çatır alacak.Heleki başkanlık seçiminde kaybederek görevden ayrılmak zorunda kalsın,tek kuruşunu dahi bırakmaz.