İyiydi Be Nereye Kaçıyorsun :D Hazır Ben Gelmişken Biraz 5 At Rakiplere :n: Nasıl Olsa Makam Odanda Uyukluyorsun :n:
Printable View
İyiydi Be Nereye Kaçıyorsun :D Hazır Ben Gelmişken Biraz 5 At Rakiplere :n: Nasıl Olsa Makam Odanda Uyukluyorsun :n:
Şanssızlık diyelim biz ona :)
Şunu anladım ki sakin pas futbolu abi bu ligin anahtarı tüm maçlarda öyle oynattım şahsen. Sana gönderdiğim taktiği biraz modifiye edip senin de dediğin gibi özel komutları kaldırdım. Pas pas pas :) 800 ü geçtiği oldu bazı maçlarda :n:
Bu takımda hayat var can var.
Hasan abi o yıldızları sarı nasıl yaptın :D Uğraşıyorum olmuyor. Yıldız koyuyorum aynı beyaz renk oluyor.
Profilindeki Notlar Kısmında Ekleyebilirsin Görkem :)
FM'nin şu detaylarını hiç bilmiyorum. Teşekkürler Baga
hocam geldiğinde taktiğini paylaşabilir misin bir türlü başarı sağlayamadım kendi takımımda seninkinden biraz kopya çekmek istiyorum :D
Hocamın taşınma işleri vardı, inşallah en kısa sürede döner aramıza eksikliği hissediliyor :)
Günaydın... Dün evi taşıdık ama daha neti falan getirene kadar 3-4 gün geçer :) Sonra azimle devam... :D
özlemle bekliyoruz nannar hocam
Hoçam yokluğunda takıma paso düz koşu yaptırıyorum. Bide şu hoze'yi sigara içerken yakaladım ona dikkat et.
baştan sona kadar okudum güzel zevkli kariyer çok bekletme takımı örttmenim :)
Düz koşulara devam :) Ustaları sürekli sıkıştırıyorum internet için :D
bekliyoruz hocam :)
telefonun netinden bağlandım... evde işler hala devam ediyor. ptt kabloyu çekti ama elektrikçiler bağlantı yapmadı daha :D upload sınırı var mı acaba bu telefonların internet paketinde ? fm oynarken çok problem olmaz ama paylaşırsak sıkıntı olabilir ... olmazsa sezonu tamalayıp tek resimde vereyim siz :n:
Bekliyoruz hocam :)
Bu başlık önlere gelsin biraz :)
Neti hallettim...gece yorgn olmazsan devam edeceğiz inşallah
Sonunda hocam :)
Bekliyoruz hasan hocam :)
Misafirler gitti ancak gelebildik :D
Yayını açacak mısınız?
netim feci yavaş. neden acaba
sezon başlarken açarız yayını
Ön liberomuzu bulduk...İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz
http://i.imgur.com/ggyL5UJ.jpg
Hocam yayını açtığında yayın kalitesini biraz düşük tutarsan kasmaz çok iyi olur :)
transfer sezonu geldi açarım birazdan yayını. isteyen gelebilir
Ön libero iyiye benziyor inşallah kelek çıkmaz :)
ooo hoşgeldiniz hocam :D
hoçam bu jonathan daha çok defansif oyun kurucu gibi. savaşçı olmaz bundan.
hocam :D :D :D o jackson martinez bildiğimiz gerçek jackson martinez miydi :D güldüm hocam ya. bize bakmaz onlar :) ama işte bi umut
Vay hocam üst lig oyuncularına halleniyorsun. Hedef büyük :)