Liverpool cok iyi oyuncu aldi, direkt ilk11 oyniyarak dahada yararli olacaktir Joe Cole
Printable View
Liverpool cok iyi oyuncu aldi, direkt ilk11 oyniyarak dahada yararli olacaktir Joe Cole
benayoun'u ver joe cole'u al liverpool çok müthiş bi hamle yaptı
Albert Riera Olympiakos'a gitmiş ..
Riera CSKA'ya gitmemiş miydi ?
Böyle bir video gördüm Sporx'te.
http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/...iSXTVQ17499SXQ
Türkiye'den tanıdık olduğumuz görüntüler..
cska riera yerine zoran tosic i almıştı
Joe Cole'nin mevkisinde yer alan Benayoun'u Chelsea'yi gönderdiler ve serbest olan Joe Cole'yi alıp, çok önemli iş yaptı Liverpool. Bana göre Joe Cole zaten Benayoun'dan daha iyi bir isim. Sakatlık sorunu olmazsa forma şansı bulur düzenli olarak.
7-8 milyona Benayoun'u satıp bonserivisi elinde Joe Cole'ü aldık :) Hem daha da güçlendik hem 7-8 milyon Euro kâr ettik, kaymaklı ekmek kadayıfı :p :D
Manchester City, 22 milyon avro karşılığında Sırp futbolcuyu renklerine bağladı...
Transfer döneminin en hızlı ekiplerinden Manchester City, uzun süredir peşinde olduğu Lazio'nun başarılı sol bek oyuncusu Aleksandar Kolarov'u 22 milyon avro karşılığında kadrosuna kattı.
Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun çalışma izninin alındığı ve Kolarov ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
Transferle ilgili kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yapan teknik direktör Roberto Mancini, "Kolarov ilk olarak 2007'de dikkatimi çekmişti. Müthiş bir tekniğe sahip olan Kolarov'un ofans yönü çok kuvvetli. Takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Bu takımdan korkulur arkadaş.
Yaya Toure,Silva,Boateng ve Kolarav.Harika transferler.Bu sezon iyi işler bekliyorum City'den.
Giggs'e sormuşlar başarısızlıkla ilgili 2 kelime söylermisin ; 'Manchester , City' demiş zamanında : )
Ama sanırım bu laf artık geçerli olmıyacak. Çok iyi kadrosu oldu
en az 2 sene kadroyı bozmadan gitmezlerse ilk 2 ye giremezler... toplama kadro ile iş görebilen tek teknik adam mourinho ve o da maalesef R. Madrid'de
Kadro iyi ama Manciniden pek birşey beklemiyorum
premier lig takımları karar alıp şunları şampiyon yapsınlar . city şampiyon olamadığı sürece piyasadaki bütün adamları almaya ve piyasayı berbat etmeye devam edecek ..
Balotelli Manchester City'de
26 Temmuz 2010 11:56 | NTVSpor.net
Manchester City, uzun süredir transfer etmek istediği Balotelli için Inter kulübüyle anlaşmaya vardı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/52/ba...i600_F8PG3.jpg
Manchester City sonunda Balotelli'ye kavuştu. Uzun süredir transfer etmek için büyük çaba sarf eden İngiliz kulübü, Inter ile anlaşmaya vardı.
20 yaşındaki İtalyan oyuncu için Manchester City'nin 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, Balotelli'nin de senelik 4 milyon euro alacağı gelen haberler arasında. Resmi açıklamanın bu haftaiçi yapılması beklenirken, Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Balotelli, 17 yaşında başladığı Inter karıyerine, 89 maçta 28 gol sığdırdı.
hobaaaaaaaaaaa :n:
Manchester City kağıt üzerinde çok iyi kadro kuruyor.
M.City bu sezon çok iyi transferler yapıyor ŞL'ye gidebilirler bu sezon belki..
City çok iyi işler yapıyor. Onları izlemek zevk olacak...
Bu Arapların parası hiçmi bitmiyor arkadaş ya :D Süper transfer.
bu takım mükemmel ya:eek:
Eskiden 2 takım çıkar deniyordu.
City nin kadrodan Lig kurulur be :zuhaha
Şu saçlarını kesse daha çok seveceğim Balotelli'yi.
İyi bir transfer denebilir ama mayalarının tutması lazım takım ile. Tutar mı? Tutabilir. :D
Balotelli'yi nerde oynatıcaklar merak ediyorum ? :D
City,FM'de transfer yapar gibi istediğini elde ediyor.Takım kimyası oturtulabilirse şampiyonluğa bile oynar.
Inter çok karlı bir iş yapmış 30 milyon euro ...
belki bir kaç yıl sonra 100 milyon euroya real'e satabilirlerdi. ama adam sorunlu.
oha :D yine mi city?
bilseydik leylekten biraz önce inerdikte şu arapların birine düşerdik :n::n: adamlardaki paraya bak 2 sezondur dünyaları harcadılar hala bitmedi :D Diego'yu da Juve'den almasın bunlar sakın :D
Ebesinin nikahı diyorum son hesaptan sonra bir de anasının gözü :D
Bundan adam olmaz. Yetenek var ama kafa yok. Az Ryan Gigs'i örnek alsa. Dünya'nın en iyi futbolcusu olur. Geçenlerde su tabancası ile sağa sola bulaşmaktan karakola gitmişti.
Bu transfer yattı sanırım, spekülasyon olduğuyla kaldı.
bu adamın büyük futbolcu olacagına hiç inanmıyorum, inanmak istemiyorum