Valla Öyle...
Defans Eksiğimiz Var Ama Şöylede Bir Durum Var Fenerbahçe Bomba Transferi Bıraktı Görev Adamı Almaya Başladı Tekrar.Bu Güzel Bir Gelişme...
Bakalım Bu Sene TSL Ve La Liga Kaçmaz :)
Printable View
Sağlam Bir Defans Oyuncusuyla Biz İşi Bitiririz Gibime Geliyor.Bizim Kadro'da Şu Anda Çok Güzel.Sadece Sağlam Bir Defans Oyuncusu Eksik...
Valla ben cok iyi karsıladım :D son haftalarda aldıgım en iyi 2. haber bu :D
Oda Bende KAlsın Canım Kardesim :) 1. Cisi NişanLımLa İlgili :)
:) Yoo Okulum Bitmedi :) Sadece İstedik oLdu :D
Abowww O Değilde Sabah Olsun Herkes Haberi Bir Öğrensin Galatasaraylılar Forumu Bi İstila Etsin...
Hiç Uğraşılmaz Valla...
Şimdiden İyi Transfer Tebrikler Umarım İstediğiniz Düzeyde Başarılı Olur Diyip Sıyrılayım Ben :D:D:D
:) Saol Vuque Bende Artık Kahvaltıya gideyim YoLum Uzun :D anca yetişirm görüşürüz
kokoreç güzel mi ya ? İğreniyorumda bağırsak falan diyorlar. :D
http://i30.tinypic.com/148howm.jpg
Manşete bak çay demle :D
Elano Brezilya'nın Almanı da , Lincoln'u karşılaştırdıkları ELONA kim ? :D :D :D
Karısı olabilir :D
Elona fos transfer. :zuhaha Brezilyadan getirmişler bize 2 harf değiştirip yutturmaya çalışıyorlar. :n:
Selamlar herkeslere tekrarlardan
Bu ne sıcak arkadaş yaa 500 metre yol gittim geldim afedersiniz kabalarımdan bile ter akıyo
O yüzden abisi yerimden hareket etmiyorum. klimadan 5 metre uzaklaşmaya niyetim yok, müşteri bekliyor diyolar o gelsin diyorum bir çayımızı içer :D :D :D
Valla Umutcum olabilir ,Elano'nun karısı bile Lincoln'den iyi top oynar :D :D :D
Abi klima he ben burda oturdupum yerde terliyorum yahu.
Banada klima en fazla 6 ya kadar var abisi,malesef söküp de yanımda götüremiyorum ,kanka olduk ama gelmiyor benimle :D :D :D
kaan abi bizim cafede 3 tane tavan vantilatörü 1 tane duvara monte edilmiş klima tam karşımda 1 tane vantilatör var yine sıcak geliyo :D
Hayırdır İsocum ,ne gördün de ateşlendin böyle? :D :D :D
Eski tabirle içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat abisi :D :D :D
Abi neler görmedimkki yaa :D Ter basıyo valla :n:
:DBu İso çok çapkın,sapık seni :D
YOk olm ne alakası var :n: Tamamen basın uydurması bunlar :n:
Tabi canım,sen basının hangi organıydın ben bu sonuçlara senin söylemlerinden sonra vardım da :D
Belli oldu ,3 klima bile yetmez İsocuma,burdakinide paketleyip göndereyim sana abisi :D :D :D
Yaa bu iş hırsızın hiçmi suçu yok be kardeşim olayına döndü :n: Öyle çıkmayacaksın hocam dışarı :D Haa çıktın bana CV yazdırırken dikkatli olacaksın :D
Ben hiç ilgilenmem o konularla abisi. Hatta gözüm bağlı geziyorum . Kafayı gözü patlattım o yüzden :D :D :D
cm0102 yükledim forza efsane.. :D
Bu hata da ne olaki..
http://img238.imageshack.us/img238/9199/nomemort.jpg