Dünyanın çivisi çıkmış. Evli kadının msn konuşmaları valla kanımı dondurdu. Bu ne arkadaş ne yozlaşmış toplum olduk biz. :u:
Printable View
Dünyanın çivisi çıkmış. Evli kadının msn konuşmaları valla kanımı dondurdu. Bu ne arkadaş ne yozlaşmış toplum olduk biz. :u:
Uyku nedir nasıl uyunur biri bana anlatsın ben gelicem şimdi,ben soğukta da uyuyamıyorum :n:
Bana msnden anlatsana. :zuhaha
Abi böyle hafif esintili yer olacak müziği koyacaksın arkadan :D Kafayı koydunmu gidersin zaten :D hahh bide yorgun olacaksın :D
3 gündür ortalama 3 saatle gidiyorum zaten abisi, pilim duracell galiba başka pil olsa küt diye yolda düşüvermiştim :n: Şu kafa boşaltma makinelerini ne zaman icat edecekler, hoş bir dizide vardı galiba :D :D :D
Abi ne güzel işte :D 10 kata kadar daha uzun ömürlü bir yapın var :n:
Ya rapor hazırlayacağım abisi, gözümün önüne makinenin durumu geleceğine hep kuş tüyü yastık geliyor , hatta kuşu kendim yakalayıp tüylerini yolmayı bile hayal etmeye başladım, burda dolduracak bi şeyler bulurum içini :n:
Abi benim gibi durmadan techno dinle :D valla kendime geliyorm dinleniyorum bunları dinlerken :D
Selamün Aleyküm ahali nasılsınız?
Yok abisi bana ormantik müzik lazım :n:
İyidir Mustafacım sen nasılsın abisi?birazdan geliyorum.
abi ormantik ormantik nereye kadar yaa :n: Techno kop kop takılacaksın ohhh valla kafanı dinlersin :D
'Orman'tik mi ? :n:
Günaydın kafe sakinleri..
Günaydın abisi.
Yahu İsocum techno dinlersem şimdi dağıtasım gelir etraftakilere yazık . :n:
Kuşlar çiçekler ve bitki örtüsünün oluşturduğu ve o ortamı çeşitli öğelerle beslediğiniz müziğe ormantik müzik denir ,kaynak bilinmiyor :n:
Bunun yanlış anlaşılma haline de Nuri Alço müziği deniyor :n: Bu aralarda herkesin telinde Nuri Alço'nun discoya girdiği zaman çalan müzik var ,etraf hiç tekin değil yani :n:
Zamane gençleri abi :D
Abi nuri alço müziği her gencin telefonunda olması lazm :n:
Bende hep techno var :D Böyle iyi yaz günleri başka bişey çekilmiyo :D hep kopuşş
Ben fizy e koydum şarkı listesini sonra tek şarkıya indirdim gece 8 den sabaha kadar aynı şarkı çaldı, insan bir bıkar ama işe geldim yine aynı şarkı, ben ümitsiz vakayım galiba abisi :n:
Burda bi komşu var adam mhalleye naklen müzik yaıyını yapıyor.Adam sabah 10.00 da müslüm gürses dinliyor.Sonra gidiyor yabancı çalıyor nasıl bir ruh hali var adamda anlamadım. :D
Hangi şarkı abi :n:
Musti bende sabahtan beri öyleyim :n: Ama müslüm falan yok :D basshunter forever :D
Bence anlamaya çalışma abisi mümkünse uzak dur ondan :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya şimdi şarkının ismini yazsam sitenin yarısı dinlerken uyur ,hiti düşürdüm diye tekmelerler beni :n:
Save your love -Renee &Renato . Kadının sesi çok güzel de diğeri operacı,yıl da 83 :n:
Abi upload falan et yahu :n:.
Abi ilk başını açtım esnemeye başladım :zuhaha
Ben sana Basshunter - in her eyes tavsiye ederim :n:
İsmi güzele benziyor abisi bir deneyeyim :n:
Süper abi süper :D Eller havayaa moduna giriyosun direk :D Veyada imzada yazan Now You are gonna oda güzel :D
İyiymiş abisi kafa dağıtıyor ama sözleri güzel :D :D :D Mutluluk uykusuz bırakıyor acı uykusuz bırakıyor, en iyi uyuduğun zaman bunalım olduğun zaman oluyor ,bu dünya çok ters :D :D :D
Abi Cradle of Filth dinle :n: Onlarda kafa dağıtıyo :D ben sinirliyken onu dinliyorum vallahi bütün sinirimi alıyo :zuhaha
berkay kafanı sok içine çıkarma 2 dk dayanabilosan süpersindir :n:
Selamun aleykum..(:
Basshunter güzeldir ya All I Ever Wanted falan.
Selamlar..