Bu adam daha ucuza alınabilirmiş gereksiz yere para harcıyorlar çok varya...
Printable View
Bu adam daha ucuza alınabilirmiş gereksiz yere para harcıyorlar çok varya...
Hajduk Split'in Bosnalı yıldızı İbricic'in transferi için görüşmeye giden yönetici Murat Yalçındağ ve sportif direktör Adnan Sezgin, bonservis pazarlığında uzlaşma sağlayamayınca transferin gerekleşmediği ileri sürüldü.
Bugün, Hırvat Medyası'nda yer alan haberlere göre G.Saray'ın 6,5 milyon euro, artı, İbricic'in gelecek satışından yüzde 25 Hajduk Split'e pay ödenmesi şeklindeki astronomik teklifinine rağmen Hırvat Kulübü bunu kabul etmedi.
G.Saray'a ile anlaşan ve İstanbul'a gelmek için son derece istekli olan İbricic'in ise Hajduk Split Kulübü'nün başkanıyla görüşerek, transferine izin verilmesini istediği öğrenildi. Ancak, oyuncusunun bu isteğine rağmen geri adım atmayan Hajduk Split Kulübü, sarı kırmızılılardan en az 8 milyon euro talep ediyor.
Hürriyet
Bu adam Messi de benim mi haberim yok anlamadım.Ne uğraşıyorlar bu adamla 8 milyonmuş 4 milyon etmez o adam.
son güne kalırsan 3 liralık malı 13 liraya da satar sahibi.... "allah topunuzun belasını versin" demek geçiyor içimden ama forum kurallarına aykırı olur belki diyerek vazgeçiyorum :p bugün gs maçı var dimi ? onu da unutmuşum.... unutturanlar utansın!!! Es-es maçı için açılan ankette % 70 Es-es galibiyeti önde gidiyor. bu takımı bu hallere sokanlar utansın.... İbrikçi gelse de olur gelmese de olur. Rijkaard'ı da gönderip ucuz yollu bir antrenör bulsunlar. PAF'tan eksik mevkilere adam çıkarıp devam etsinler bu sezon. Bence en dogrusu bu olur ...
Adamların kafası çalışıyor. Galatasaray mecburi transfer yapacak. Takım rezalet taraftar sıkıntılı verilen sözler tutulmalı. Adamda bir daha böyle yağlı klüp bulamam diyip maksimum fiyata satmaya çalışıyor. Adnan Polat'ta Misimovic'e vermediği paryı İbricic'e verdiğine göre son günlerde içine Sugar Dady kaçmış olmalı.
Bence 8 az bu oyuncu için En az 14-15 verilmeli Mesuttan daha kaliteli bir oyuncu zaten..
İbricic fena bir oyuncu değil esasında. Kaliteli ve etkili bir oyuncu bana göre de değeri 4 milyon euro falandır. Ancak kulübünün 7 milyon euro istemesi normaldir. Hajduk Split'te o kadar iyi adamlar yok. Ellerindeki en iyi oyuncuyu da kendi değerinden birkaç milyon euro fazlaya satmak istemeleri abes değil. G.Saray'a düşen ise bu oyuncuyu 5 milyon euro civarı transfer etmektir. Bence 5.5 milyon euro çok uçuk bir rakam değil arkadaşlar. Artık transfer piyasasında 1-2 milyon euroya iyi oyuncular yok. Hele hele yabancı oyuncu.
galatasarayda oyuncular içinde oluşan bir sorun var.Eskiden fenerde olan brazilyalı tayfa gibi bizde de türk tayfası var kendilerini üstün görüyorlar.Arda son maçta istediği zaman nasıl pas atabileceğini gösterdi aydına attığı pasla.Bir kere barosa niye atmadı 90 dk boyunca o pası.Bence temizlemek için tüm türkleri satsın gs adnanlar değişsin bir sene harap olsun ama bu kanserden kurtulsunlar...
ibricic mücadele gücü yüksek aynı zamanda oyunu okuyabilen teknik bir oyuncu gibi görünüyor. topla oynamayı seven ancak biraz bencil takılan bi arkadaş sanki. bu açıdan hasan şaş veya arda geliyor aklıma bir çırpıda. :)
misimovic'i ben alex'e benzetiyorum biraz da. öldürücü paslar da dahil her türlü pas trafiğine katkıda bulunabilen, tekniği yüksek ve oyunu iyi okuyan bir oyuncu. cana'nın önünde elano ile şans verilmesi mantıklı olabilir.
ibricic mücadele yönü, fiziğini kullanabilmesi ve tekniği ile öne çıkıyor. misimovic'te ise bunlardan teknik dışındaki diğer ikili mutlaka var ama kulvarları farklı bana göre.
Aha bir gelen oyuncu daha Alex'e benzetildi, geçmiş olsun şimdiden :p :zuhaha
Kaleci,stoper,bekler,orta saha,forvet eksiklikleri varken Elano gibi adamın olduğu mevkiiye adam aramak ne kadar mantıklı,akıllıca bir davranıştır..Forvet,kale,orta saha adam al diye bağırıyor resmen bunlar İbricic'in falan diyor.
Elano'nun yanı sıra birde gelecek vaadeden Emre Çolak var
Denge'nin olduğu yerde mantık, stad'ın olduğu yerde yıldız, 'Adnan' olduğu yerde transfer aranmaz Galatasaray camiası içinde.
3 aydır transfer yapamayan bu yönet,m 2 gün kala neler yapacak çok merak ediyorum
transfer döneminin son sözünü revo söyledi:zuhaha
başka birşey demeye gerek yok:zuhaha
Beyler hepimiz sinirliyiz moraller bozuk bulaşmayın millete :D Elano sağ açık mı oynacak acaba?
bugün barış'ın skorun 2-0 olmasını engellediği o pozisyonda, zeki bir adam olsa, pas verebilecek bi adam olsa, misimovic olsa fena mı olurdu ? ( :
Şuanda açıklamaları çok uygun. Taraftarın moralini iyice düzeltiler.
Beklemedeyim ...
Evet Misimovic transfer bitti demiş.Hayırlı olsun.
abdülrahim albayrak az önce 2-3 oyuncu alıncak dedi(futbol şubesininde başına gelmiş xD ) ve hatta ibricic hakkında bu hafta maçları vardı onların ondan sonra sorun çözülcek dedi galiba ibricic tranferi doğru .D
jadson transferi 4 m euro a olcakmış son anda yatmış abdülrahim albayrak açıkladı :D bu adam harbi komik bütün bilgileri döktü bi anda :D
TRTnin Son Dakika Haberi:
Misimoviçle 4 Yıllığına Anlaşılmış.
Yarın İstanbula Geliyormuş.
TRT Stadyum programı son dk olarak duyurdu. Bu sefer cidden geldi.
Hayırlı olsun. Misimovic takımdaki favoru adamlarımın arasına girecek gibi geliyor :)
Misimovic Galatasarayda