çok para vermez Manu bu kadar o bölgede zaten iyi adamları da war...
Printable View
çok para vermez Manu bu kadar o bölgede zaten iyi adamları da war...
Bence sağbek gerekli ManU'ya ve Bosingwa iyi bir seçim olabilir. Porto yine paranın gözüne vuracak belli ki.. :D
milyon sterlin işte..:p
Premier Lig'i seyretmenin bu sezon bir maliyeti var! İlk hafta tek kare görmeden geçti. Valeri Bojinov geçen sezona nasıl başladıysa bu sezona da öyle girmiş. Serie A'ya geldiği zaman çok büyük golcü olacak gibi duruyordu. Tabii oynayabilseydi. Lecce sonrasında Fiorentina'da da ağır sakatlanmıştı. Geçen sezon United derbisinde sağ dizinden sakatlanıp tüm sezonu evde geçirmişti. Bu sezon da kabus gibi başlamış Bulgar için. Bu kez aşil tendonu. 6 ay yok diyorlar...
Aceto Balsamico
Çok kötü olmuş.Şimdide 6 ay sakat he..
M.City'nin tüm hisseleri Mansur'da
Manchester City'i satın alarak, Premier Lig'de ve dünya futbol kamuoyunda tartışmalar yaratan Şeyh Mansur, kulübün dışarıda kalan son hisselerini de eline geçirdi. Şeyh’in şimdiki planı ise, yeni bir futbol akademisi kurup, kulübün altyapısını geliştirmek.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 17:32 TSİ 23 Eylül. 2009 Çarşamba
Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur, son hamlesiyle Ada ekibini tamamen eline geçirdi. Mavi-beyazlıların eski sahibi Taylandlı Thaksin Shinawatra'nın, ilk satış sonrası elinde kalan yüzde 10'luk hissesini de alan Mansur böylece, 2007 yılında başladığı operasyonu tamamlamış oldu.
Tayland eski Cumhurbaşkanı Shinawatra'dan 2007 yılında devraldığı City için, transferde bugüne kadar 200 milyon pound'un üstünde para harcayan Mansur, uzun yıllar sonra ilk dördü zorlayan bir kadro oluşturmayı başardı.
Mansur şimdi de, yönetim kurulu başkanı Garry Cook'un ön ayak olduğu proje kapsamında altyapı çalışmalarına ağırlık vermeye hazırlanıyor. Futbol akademisini geliştirmeyi planlayan Mansur, bu sayede transfer maliyetlerini azaltmak istiyor.
Mansur'un planları arasında, kulübe ait Eastland Stadı'nın yakınlarına kurulması düşünülen yeni akademinin yanı sıra, Abu Dabi'de açılacak futbol okulu projesi de yer alıyor.
benim bildiğim rinus michels'den bu yana barcelona 4-3-3 oynar yani rijkaard getirdi sistemi dedikleri için ben bunu söyledim hatta rijkaard sistemi değiştirmeye çalıştı bir ara barçada 6 ay boyunca 3-4-3 denedi o da olmadı sonra tekrar 4-3-3 e döndü...
İngiliz milli futbolcu, takımıyla antrenmanlara çıkmaya başladı.
Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Owen Hargreaves'in uzun süreli sakatlıktan kurtulduğunu ve takımla birlikte antrenmanlara başladığını ifade etti.
Bugün düzenlediği basın toplantısında Ferguson, "Hargreaves tekrar aramıza katıldı. Umarım yine aynı sorunları yaşamaz ve hızlı bir şekilde gelişme kaydeder" dedi.
Oyuncusunun zor bir dönemden geçtiğini belirten Fergie "Çok uzun süredir takımdan ayrı ve rehabilitasyon döneminden geçti. Gösterdiği kararlılık gerçekten taktire şayan. Tekrar aramızda olduğu için çok mutluyum" diye konuştu.
Ferguson, eski Bayern Münihli futbolcusunun en azından dört hafta sonra maç temposuna alışabileceğini söyleyerek sözlerine son verdi.
goal
Bence oynayabilir, fakat Man Utd'de kadrosunda yer almaz sanırım, kendi ülkesinde daha rahat 2 sene oynar.
kendi ülkesinde falan 40 yaşını bulur yankov gibi olursa 55 yaşına kadar oynar:D
Sunderland-Wolverhampton maçı bile harikaydı gerçekten bu ligi seviyorum...
Gerrard: "Kavga beni değiştirdi"
Steven Gerrard, karıştığı bar kavgasından sonra hayatına daha fazla dikkat etmesi gerektiğini anlamış.
Liverpool kaptanı Steven Gerrard, The Daily Mail'e, barda karıştığı kavganın kendisini nasıl değiştirdiğini anlattı.
Yıldız oyuncunun korkusu taraftarın gözünden düşmekti, ama Gerrard'ın korktuğu başına gelmedi.
Temiz yaşamayı sevdiğini söyleyen İngiliz oyuncu, "Futbolcuların örnek davranışlar sergilemesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuklar bizi idol olarak görüyorlar. Bir kavgaya karışmış olmam onları üzebilirdi" dedi.
Kavgadan sonra çok değiştiğini söyleyen Gerrard, "Yanlış zamanda yanlış yerde bulunmam bazı dersleri öğrenmemi sağladı. Artık ne zaman nerede olursam olayım çok dikkatli olacağım. Bundan sonra 5-1 kazandığımız maçlardan sonra, iki gol de atsam barda kutlama yapmayacağım. Evime gidip sevdiklerimle yemek yiyeceğim" ifadelerini kullandı.
Onada bu yakışırdı:)
İngiliz bunlar olur böyle, alışılır...
Robinho 3 hafta yok
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin golcü oyuncusu Robinho'nun sakatlığı dolayısıyla 3 hafta oynamayacağı açıklandı.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...afta.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 10:50 TSİ 29 Eylül. 2009 Salı
MANCHESTER - İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin forvet oyuncusu Robinho, sakatlığı nedeniyle sahalardan 3 hafta uzak kalacak.
Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes, ay başında Brezilya milli formasıyla çıktığı maçta ayak bileğinden sakatlanan Robinho'nun, en az 3 hafta forma giyemeyeceğini açıkladı.
Hughes, ''Robinho'nun bileği hala sargılı. Antrenmanlara çıkmıyor, sadece spor salonunda çalışıyor'' dedi.
Arsenal, özellikle yeni stadyumuna taşındıktan sonra maddi anlamda büyük bir gelişme göstermeye başladı.
31 Mayıs itibariyle 40 milyon avroya yakın bir vergi ödeyen Arsenal, buna rağmen rekor miktarda kâr açıkladı.
Bir önceki sene 250 milyon avro civarında bir bütçesi olan kulüp, bu rakamı bu sene 345 milyon avroya çıkarttı. Kırmızı beyazlıların maç günü gelirlerinde de yaklaşık 7 milyon avroluk bir gelişme olduğu belirtildi.
208 tane de özel mülkü olan Arsenal kulübü, ekonomik kriz ve daire fiyatlarının düşmesine rağmen, buradan yaklaşık 100 milyon gelir elde etti.
Bu konuda açıklamalar yapan Kulüp Başkanı Peter Hill-Wood, "Kulübün bütçesi, 2006 senesinden beri devamlı olarak artış gösteriyor. Aynı başarıyı sahada da yakalamak istiyoruz. Maddi açıdan iyi gittiğimiz sürece, hem futbolcu arayışlarımızı genişletebilecek hem de kulübün geleceği için sağlam adımlar atabileceğiz. Oldukça iyi bir yoldayız" şeklinde konuştu.
Geleceğin takımı Arsenal, bu yapıda devam etsinler yakında kendilerinden çok söz ettirecekler diye düşünüyorum. O paralar da mutlaka harcanacak, eldekilerin de Wenger'in elinde gelişimleri tamamlamasıyla...
para sadece harcamak için değildir, yeni dünya düzeninde paranı elinde tutarak da yatırımlar yapabilirsin, Arsenal bu yönde ilerliyor
Satışı gündemde olan Liverpool'un ortakları Gillett ve Hicks tarafından bir açıklama yapıldı.
Liverpool'un sahipleri Tom Hicks ve George Gillett, kulübün resmi sitesine yaptıkları açıklamada, gündemi son derece meşgul eden satış meselesi hakkında bilgiler verdi.
Yapılan açıklamada, Arap şirketi F6 ile görüşme halinde olunduğu doğrulandı. Birkaç gündür Liverpool için bu yönde birçok dedikodu konuşuluyordu.
Açıklamada, "Bank of Amerika, Merrill Lynch ve Rothschild gibi firmaları elinde bulunduran kulüp sahipleri, yeni taliplerin kulübe ne kadarlık bir öz sermaye verecekleri değerlendiriyor. Fakat henüz görüşmeler yeni başladı, herhangi bir anlaşma yok" ifadeleri yer aldı.
Amerikalılar takımın içine ettiler zaten Araplar'da gelirse vay Liverpool'un haline.
Liverpool ruhunu kaybetmiyelimde :/
MANU ve Liverpool bu çocuğun peşinde
İspanya 2. Ligi ekiplerinden Real Sociedad'ın Fransız futbolcusu Antonio Griezmann'a Manchester United ile Liverpool talip oldu.
Daily Mirror'un haberine göre, 19 yaşındaki genç futbolcu için Premier Lig'in iki dev takımı seferber olmuş durumda. Sol açık bölgesinde oynayan Fransız oyuncu, son dönemlerde göstermiş olduğu performansla Ada takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.
4 senedir İspanyol takımında oynayan Griezmann'ın, başarılı performansından dolayı Real Sociedad'ın kendisi ile uzun süreli bir kontrat yapmak istediği belirtildi.
Antonio Griezmann ise yapmış olduğu açıklamada, "Açıkçası ben Real Sociedad'da kalmak istiyorum. Ancak bu ilk takımımda kalacağıma da inanmıyorum" dedi.
02.10.2009
Kaynak : Sporx.com
Umarım Manchester United'a gelir.Ferguson'un elinde çürüyen genç yetenek görmedim bugüne dek:) Kendisi için çok büyük fırsat bu, Sociedad'da kalıp kendine yazık etmemeli bence.
Arsenal talip olmadıysa geçiniz.. :D
hayırlısı :)
Chelsea’nin sağ beki dün akşamki maçın ardından hakeme verdi veriştirdi.
Kendi evinde Barcelona ile 1-1 berabere kalan Chelsea, geçen sezon olduğu gibi Şampiyonlar Ligi Finali’nde Manchester United’ın rakibi olma şansını kaybetti.
Turnuva’dan deplasmanda atılan gol sayısı kuralıyla elenen Chelsea, maçın hakemi Tom Henning Ovrebo’ya özellikle es geçtiği penaltı pozisyonları yüzünden oldukça tepkili.
Didier Drogba maçtan sonra kendini kontrol edemeyip Ovrebo’ya “rezil” derken Bosingwa da Fildişili golcüye destek verdi. Maçtan sonra RTP’ye konuşan Bosingwa “Bu hakem satılmıştı. Bir hakem miydi yoksa bir hırsız mı bilmiyorum. Sahadaki adamın nasıl biri olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Hepimiz üzgünüz ancak başımızı yerden kaldırmalıyız. Barcelona’nın golüne söyleyecek bir şey yok. Ancak verilmeyen penaltılar vardı” diyerek ateş püskürdü.
Maçın hakeminin performansı hakkında “Hakemin maçı yönetme tarzı hiç doğru değildi. Bence bir daha hakemlik yapmamalı” diyen Portekizli milli futbolcunun Ovrebo hakkındaki sözleri daha çok tartışılacağa benziyor.
Chelsea’nin Fildişili futbolcusu Drogba, dün akşamki hareketleri yüzünden uzun süreli ceza alabilir.
İkinci yarının ortalarında oyundan alınmasına rağmen maçın bitişi düdüğüyle birlikte soluğu maçın hakeminin yanında alan ilk futbolcu Drogba olmuştu.
Barcelona, oldukça tartışmalı bir maçın ardından Roma biletini alan ikinci takım oldu. Maç sırasında hakemin verdiği kararlar iki takımın da kaderine etki ederken Drogba, takımının lehine birçok penaltı pozisyonunu es geçen hakeme adeta ateş püskürüyordu.
Drogba, Norveçli hakem Tom Henning Ovrebo’ya o kadar kızgındı ki maçın ardından parmaklarını neredeyse hakemin gözlerinin içine sokacak derecede yaklaşık Ovrebo’ya 'F**king disgrace' disgrace diyerek İngilizce hakaret etti.
AFP London’ın haberine göre Drogba’nın bu hareketi kendisine Avrupa Futbolu’ndan uzun süreli bir ceza olarak geri dönebilir. Öyle ki profesyonel bir futbolcunun hareketlerini değerlendirirken maçın hakeminin nasıl bir yönetim gösterdiğinden bağımsız değerlendirme yapılıyor.
Göze çarpan diğer bir olaysa 31 yaşındaki futbolcunun yakın bir televizyon kamerasının yanında ingilizce ‘f**king disgrace’ demesi. Şüphesiz UEFA bunu da Drogba’nın cezasını konuşurken dikkate alacak.
http://i43.tinypic.com/14ui442.jpg
Bölesine önemli bir maça verirsen böyle bir bunak olucağı bu.
Felaketti hakem ...