Bence Misimovic gelecek.Ben Misimovic'in Boşnak gazetesine söylediğini inanırım.
Printable View
Bence Misimovic gelecek.Ben Misimovic'in Boşnak gazetesine söylediğini inanırım.
Su anda bende galatasaray.org acık ve dakikada bir yenılıyorum
Evet pazartesiye girdik... Bugün herşey belli olacak artık.
Hadi bakalım iyi bi ofans oyuncusu bi mc ve bi dc çok iyi olur kalan günlerde ama Adnan Sezgin olduğu için ben hiç bişey beklemiyorum:zuhaha
Aha halk isyan ediyor :DQuote:
rs(sirp cumhuriyeti) ve bosna tv kanallari misimovicin galatasarayla kesin olarak anlastigini duyurdu
4 yillik sozlesme yarin imzalanacakmisspor programinda misimovicin ikna olmasinda elvir balicin onemli rol oynadigini soyledi.Tereddutler icinde olan misimovic milli takim teknik direktor yardimcisi eski galatasarayli balic den "hic dusunme istanbula git" direktifiyla hareket ettigini soyledi
tamami tarafsizca haberlerin cevirisidir
murat ozkaya
saraybosna-bosna hersek
Misimovic geldi galiba beyler, hayırlı uğurlu olsun diyelim..
Abdurrahim Albayrak Adnan Polat'la konuşmuş ,2-3 transfer yapılacakmış kesin .Ben bu adama inanırım, bakalım :) .
Cana-Elano
----Misimovic
bence gayet iyi 3 lü değişiyor
Bu siteye de güvenmeyeceğim arkadaş her habere atlıyorum aha geldi diye sonuç 0 :n:
http://www.galatasaray.org/images/gi...v-heryerde.jpg
Eğer GSTV reklamı görüyorsanız 2 vakte kadar Ronaldinho sarı-kırmızılı forma altında imza atacak (u)
Beyler Misimovic hayırlı olsun Hürriyet açıkladı:n::n:
Açıklanınca forumu titretin o derece :D
Cihan msn nickinde "Misimovic Galatasaray'da" yazıyordu niye değişti ki o merak ettim :D
Bu gece gelir artık birisi herhalde.Bekliyoruz bakalım :)
Bence imzalandı su anda ama transfer donemı bıtınce acıklanacak kıldır bizim yönetim
Yattı deme :D
Konunun ciddiyetini saptırmayalım.
sanırım transfer bitti.
Sabah ola hayrola diyorum artık sadece.
Ağaç olduk bir açıklama yapılmalı artık
Sabaha kadar açıklanır umarım.
nasılsa en az sahura kadar ayaktayız bekleyip görek:)
Annan gelsin Annan.Adam 90 dakika sağa sola koşar mücadele eder.Bizede öylesi lazım.İnşallah yanında Misimovic'de gelir.
Bu kadar yaklaşmışken bitiririz bence Misimovic'i.
ransfer döneminin bitmesine az bir süre kala Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Ganalı milli oyuncu Annan transferinde mutlu sona yaklaştı.
Rosenborg'un 3-2 yendiği Start maçının ardından açıklamalarda bulunan Annan, Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulunuyor.
Ganalı oyuncu "Bu akşam menajerimle konuştum. Şu anki planım önce milli görevimi yerine getirip ondan sonra Türkiye'ye gitmek. Ben Galatasaray'la anlaştım artık karar Rosenborg'un" şeklinde konuştu.
Ntvspor
Yarına akar bu transferler birlikte açıklarlar bence simdi misi yarın annan ondan 2 saat sonrada sinan bolat acıklansın :D