Turgut abi ayıpsın ben varım burada :zuhaha.
Printable View
Turgut abi ayıpsın ben varım burada :zuhaha.
Ben sana baktım off gözüküyordun :D
Msn'de senin işin var :D senin işin oLsa oLsa neyse artık anLadın sen beni :D :D
Msn'de napılır abi :D Konuşuyorum işte :D
Hmm konuş Mayg konuş :D gerçi sen bitek teLefonda konuşamıyordun :D
:D Telefonda da konuşuyorum abi :D
eskiler güzeldir, gece kuşlarının eskisi gibi.. (:
heey millet niye burası aktif değil pek yaa? (:
Slm arkadaslar iyi geceler diyerek başlıyayım hüzünlü metnime :D
Dün tabularımı yaparak ilk kez bi kıza acıldım , senden hoslandım felan dedim vsvs daha sonra cıkar mısın dedim direk hayırı suratıma yapıstırdı ben hoslanmadım felan diyor üstelik bu kız bizim burada oturuyor hergün görüyorum onu moralim cok bozuk ama gülmeyi hiçbi zaman ihmal etmiyorum :D
Selamlar..
Kısmet diilmiş Alican abi :D
İyi geceler falan deme boşver sen ardı arkası gelmiyor sonra. :mrgreen:
Kız mevzusu galiba, çok uykum geldi algılayamadım kusura bakma. Artık yatıyorum, buraları boş bırakmayın yahu. :)
Evet kız mevzusu :)
Alican başka okyanuslara açılırsın artık, boşver onu :D Kötümü olmuş hem bak tecrübe kazanmışsın :D
Alican abi ilk kez açıldım demişsin.Daha önce sevgilin olmadı mı ? Olduysa o mu açıldı :D
yatın ulen :D
bu kız kolay kolay unutmuyacak bir kız :D
Merhaba iyi sahurlar abilerim :)
Benimde açılmayı başaramadığım ama onunda beni sevdiği ve derslerde bazen beni izlediğine şahit olduğum bir kız vardı. İyiki açılmamışım yoksa bende suratıma hayır ı alabilirdim. Gerçi büyük ihtimalle kabul ederdi ama yinede olsun :D
Açılımı desteklemek lazım.
Açılıma hayırrr :D
Kapanmamış bura daha yaa :D
Spor Ekranı18.00 AZ TV Azerbaycan-Finlandiya
Spormax Ermenistan-Bosna
19.30 ntv İngiltere-Slovenya
21.00 atv Türkiye-Estonya
Futbol Smart Danimarka-Portekiz
21.30 TRT 3 Slovakya-Çek Cumhuriyeti
22.00 Euro Futbol Fransa-Romanya
23.00 Futbol Smart İspanya-Belçika
03.30 ntv Arjantin-Brezilya
Bi şey sorucam.Bir süre önce bir koladan hediye kontör yüklemiştim.Bu kontörler bende duruyor fakat kullanamıyorum.Nasıl kullanabilirim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim (:
Ara birilerini kullan...Sadece Turkcellden Turkcelle
Turkcell'den kimi arıycam.AveA arıycam ben :D
Aygün benim hattı yoLLim sana :D herkesLe konuş istediğin kadar :D
Sende kaLdın ya bedavaLara senin sevenin çokdur kontor iste veya bırak sen arama çaLdır o seni arasın :p
Yolla abi :D Çaldıramıyorum bile -30 :D
Açılım yapıyorum arkadaşlar :n:.Açılım yaparak kuşluğu saat 01-00 olmadan açayım :zuhaha.
İyi geceler :)
artık açıLımLa kapanış arasında 3-5 mesaj oLuyor :0:
OkuLLarda başLayınca iyice yandık :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tarık seni Artık Lugano iLe bağdaştırıyorum vaLLa =) acaba Luganyo benziyormusun diye düşünmüyo değiLim :0: