Mutlaka bir sol bek almaliyiz Hakan Balta kötü performans gösteriyo Caglar sakat Serdar sagbekten cakma sol bek.
Printable View
Mutlaka bir sol bek almaliyiz Hakan Balta kötü performans gösteriyo Caglar sakat Serdar sagbekten cakma sol bek.
Sinan Bolat gelirse ya Ufuk'a ya Sinan'a yazık olur. Annan Misimovic gelirse çok iyi olur ama Elano ne olacak ?
Oh oh Annan gelir inşallah.
Annan - Elano
--Misimoviç--
Valla kendi düşüncem olarak söylüyeyim.Orta saha Cana ve Annan olur.Solda Arda,forvet arkası Misimovic,Sağ tarafta Pino yada Elano olur.Açıkcası Elano kaliteli bir oyuncu ancak Misimovic'i tercih ederim.Ayrıca kadronun geniş olması şart.Hele bir gelsinlerde oynayan oynar:)
10 numara kadro bence.Yeterki yapsınlar şu transferleri.
Kesin olan bir şey var Annan, Ibricic ve Misimovic'le anlaşıldı ama kulüpleriyle son 2 gün kalmasına rağmen 1-2M€'nun hesabını yapıyor valla küfredesim var kendilerine :D:D
Rijkaard nasıl ki Jan Polak'ı getirtmedi, bu saatten sonra hiç kimse Rijkaard'ın onayı olmadan gelemez.
Annan-Misimovic beklediğimize değer
Annan-Misimovic olursa süper olur gerçekten ama son sözü yine resmi site söyleyecek:DO yüzden bekleyip göreceğiz diyelim:)
Bence Annan'da Cana'da aynı tipte oyuncular , hamal tarzı dedigimiz oyuncular çift yönlü adam alsınlar Allah aşkına.
2 gün kalmışken transfer döneminin bitmesine, futbol için çok kıymetli olan çift yönlü oyuncuların gelmesi imkansıza yakın bana kalırsa..
Açıklama yok mu yav hala
Elano sabahın 5 inde acıklanmıştı hatırlıyorum merakım daha artıyorda ama foruma bir sessizlik geldi heyecan azaldı
Hala birşey yok. Sabah ola hayrola :)
sabah 6 ya kadar burdayım ama haber maber çıkmaz...
Umudum tükendi bu sabah icin yarın ogleden sonra
hocam oyuncu transferi olunca elbet haberiniz olur yani :D niye bu kadar kasıyosunuz anlamıyorum :D
3 aydır transfer bekleyen bir taraftar için normal :D
Gidin yatın artık bu gece transfer yok arkadaş söyledi.
yarında transfer olur mu bilinmez...
Ben de yatıyorum artık kimsenin geleceği yok bu gece umarım uyandığım zaman birisi gelmiş olur artık Annan mı gelir İbricic mi Misimovic mi bilemiycem yeter ki transfer olsun çok sıkıldım.
Bugun mu transferde son gun ?
Büyük bir aksilik olmaz ise, ( her ihtimale karşı söylemek lazım ) Annan Galatasaray'da.
bizim yonetimin transfer anlayisi icin cok guzel bir laf etmis birisi
''iftara taze pide almaya gidip , sahura bayat ekmekle donmek''