Alves, Tuncay ve Downing kesin ayrilacaktir
Printable View
Alves, Tuncay ve Downing kesin ayrilacaktir
Rafa'nın hayali
Geçtiğimiz günlerde Manchester United'dan sezon sonu ayrılacağına dair açıklamalarda bulunan Carlos Tevez'in, yine Premier Lig takımlarından Liverpool'a transfer olabileceği öne sürüldü.
Marca Gazetesi'nde yer alan haberde, önümüzdeki sene güçlü bir kadro kurmak isteyen Liverpool menajeri Rafael Benitez'in Carlos Tevez'in transferiyle yakından ilgilendiğini belirtti.
The Sun'daki başka bir haberde ise Premier Lig'de futbol yaşantısına devam edecek olan Tevez'in Liverpool'da oynamaya karar verdiğini ve Benitez'in takımında yer almasının garanti olduğunu iddia etti.
Manchester City, Tottenham, Chelsea ve Real Madrid'in de Arjantinli oyuncu için transfer girişiminde bulundukları ama Tevez'in tercihinin Anfield Road olacağı ifade edildi.
Gelsin, gelsin. Kankası Mascherano da var :) Torres ile iyi 2li olurlar.
Xabi - Macherano - Gerrard ortasaha ileride Tevez - Torres - Kuyt. Rafa'nın mucitliği tutup adamı kanatta oynatmazsa süper olur takım. Birazda defansa ve kaleye baksa keşke.
Bir forvet ( Tevez olursa süper olur :) )
Bir sağ bek
Bir kaleci alırsak seneye EPL'de ki ilk şampiyonluğumuza uzanırız ;;)
Çok iyi transfer olur Liverpool için Tevez-Torres ikilisi müthiş olur .. ;;)
Fiyatı 32 milyon pound.Bunu verebilecek birkaç takım var zaten.
Man City Tevez'ide alır kesin :D
"Seneye Liverpool'dayım"
Manchester United'ın Arjantinli yıldızından Alex Ferguson'u kızdıracak açıklama.
Manchester United'ın efsane teknik direktörü Alex Ferguson, Liverpool'a oyuncu satmayı hiç sevmediği bilinen bir gerçek. İskoç teknik adam 2 yıl önce Gabriel Heize'yi satış listesine koymasına rağmen, Anfiel ekibine gitmesine izin vermemişti.
Bu kez Ferguson'un eli kolu bağlı gibi gözüküyor. Bunun nedeni ise takımdan ayrılacağını açıklayan Carlos Tevez'in sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması. Liverpool'un Arjantinli yıldızın transfer haklarına sahip olan Kia Joorab'la temasa geçtiği biliniyor. Tevez'in de yakın çevresine yaptığı açıklamalarda seneye Liverpool'da oynayacağını söylediği iddia ediliyor.
HTSPOR
"Seneye Liverpool'dayım"
Manchester United'ın Arjantinli yıldızından Alex Ferguson'u kızdıracak açıklama.
Manchester United'ın efsane teknik direktörü Alex Ferguson, Liverpool'a oyuncu satmayı hiç sevmediği bilinen bir gerçek. İskoç teknik adam 2 yıl önce Gabriel Heize'yi satış listesine koymasına rağmen, Anfiel ekibine gitmesine izin vermemişti.
Bu kez Ferguson'un eli kolu bağlı gibi gözüküyor. Bunun nedeni ise takımdan ayrılacağını açıklayan Carlos Tevez'in sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması. Liverpool'un Arjantinli yıldızın transfer haklarına sahip olan Kia Joorab'la temasa geçtiği biliniyor. Tevez'in de yakın çevresine yaptığı açıklamalarda seneye Liverpool'da oynayacağını söylediği iddia ediliyor.
HTSPOR
4 penaltı da neymiş yav sırf drogba zaten hakemle oynamadan dolayı 3 kırmızı kart yemeliydi.
abidal haksızca atıldı hakemde bence bilerek tek gerçek penaltı piquenin elle oynamasını es geçti.
drogbanın yaptıkları hazımsızlıktan başka bir şey değil küfür böylelerine yakışırdı zaten.
Drogba haklı ama cezayı alacak, maalesef profesyonel düzende oyuncunun o sözleri niye söylediğine bakılmıyor. Söylediyse suçlu oluyor.
En az 5 maç ceza verirler diye tahmin ediyorum
Wigan 1-0 Manu. 2. yarı devam ediyor. Kehanetim tutacak mı bakalım? :)
Zaten beklemiyordum Manu'nun şampiyonluğu vereceğini ama yinede son haftalara taşıyalım istemiştik. Yine yine yine son dk larda attı Manu. Tebrikler.
Aynen Baran yalan oldu :D
Manu önce azıcık sevinin, sonrada size ŞampiyonLuk feLan yok dedi, işi bitirdi. Manu Şampiyondur.
Rakibimizi insanca tebrik ediyoruz aldığımız cevaplara bakın. :)
Tebrik mesajını görmedim, attığım mesaj da gayet insancıl valla.
Tevez'in golü süperdi. Umarım Ferguson onu ikna eder ve takımda kalır kendisi.
Yok Burak Tevez'le biz anlaştık bile.
Bonservisi için istenen parayı L'pool'un vereceğini zannetmiyorum.
Alex Ferguson Beckham'ları Nistelrooy'ları harcamış adam. Tevez'i de harcar. :D
Ferguson işini bilir...
ManU'da kalmasın Tevez. Genç oyuncu harcandı oralarda, Liverpool'un anlaşması iyi olmuş.
Bildiğim kadarı ile Man U ile sözleşmesi yoktu Tevezin westhama geri dönücek oraya ödenicek anlaştılarsa kesin olarak bilmiyorum ama bi ara böyle bi muhabbet vardı ne olursa olsun Torres ile beraber iyi iş cıkarıcak bi forvet fena olmaz liverpoolumuz için.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı, kulübün resmi internet sitesinde yapılan oylamada 'Yılın Futbolcusu' seçildi.
Futbol yaşantısını Premier Lig ekiplerinden Middeslbrough'da sürdüren milli yıldız Tuncay Şanlı'ya büyük onur. İngiliz ekibine transfer olduğundan beri taraftarların sevgilisi haline gelen Tuncay, binlerce Middlesbrough taraftarının oyuyla 'Yılın Futbolcusu' seçildi. Tuncay'a ödülü, takımının Cumartesi günü Aston Villa'yla oynayacağı kritik lig maçından önce takdim edilecek. Kulübün sponsorlarından Garmin Şirketi'nin adına verilen ödül için taraftarların kullandığı oyların yüzde 73'ünü alan Tuncay Şanlı en yakın rakibi, yüzde 9 oy alan Stewart Downing'e büyük bir fark attı. Oylamada üçüncü sırayı ise yüzde 4 oy alan Didier Digard elde etti.
Middlesbrough taraftarları takımda 'Yılın Genç Oyuncusu' olarak ise Matthew Bates'i seçtiler.
mynet
Lig boyunca nasıl bir performans sergilemiş acaba nerden bakabiliriz?
http://www.mfc.premiumtv.co.uk/page/...~31240,00.html
En altlara bir göz gezdir. :)
Teşekkürler bir inceleyim :)