Sakin yahu 1 yazarın lafıyla böyle yapacaksak :D
Printable View
Tum transfer sezonunu böyle gecireceksek ohooooo :D
Saat 23.10 oldu hala bir şey yok.Bugün transfer falan olmaz.
Gs'da kamp biter transfer bitmez olayı olmasın da ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar :D
Galeyana gelmeyin :D
Patlayacağımız belliydi, dedikoduları bile çıldırtıyor adamı neyse iyi geceler :)
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23657616Quote:
thy'de çalışan kuzenimden aldığım bilgiye göre ünal aysal londra-istanbul çalışan tarifeli uçaklardan birinde dört kişilik yer ayırtmış.
hayır, hatırlatırım bu adam oraya üç kişi gitti. ha yolda bölünerek çoğaldılarsa bilemem.
çakmadır büyük ihtimalde maksat heycan olsun :D
Selçuk İnan ve Kim Kallström Galatasaray ' da...
Kaynak : Ömer Faruk Altay :n:
Haim Fresco karıştı galiba bu transfere. Yatar bu iş.
Yatamadim arkadas :D Beyler pozitif olun ya allah icin sakin olun sabredin guzel gunler gelecek. :)
Ben hala umutluyum bugün için :n:
Son duyumlara gore Unal Aysal ve Drogba İngiltere'nin Sofra adli restoraninda yemek yiyormus. İngilizcesi olan arayip sorsun ben heveslendim ama hangi sofra :D
http://www.sofra.co.uk/find_us.htm
Yok artık ya :D İyice abarttılar yok uçakta,yok yemekte :)
Beyler Covent Garden'daymis ben arayacagim :D
Beyler haber yalan yok Drogba filan :D
Vallahi şunları başka biri görse sabaha kadar güler bize :) Gel artık Drogba :)
2.5 liram feda olsun Drogba'ya :D
Harbi aradın mı :D
Açıklansada kurtulsak :schaf:
Galatasaray Basketbol isimli facebook sayfasında da; İngiltere'de Sofra diye bir restaurant'ta Drogba ile Ünal Aysal yemek yiyor yarım saate açıklanacak deniyor. Ne kadar doğru artık bilemiyorum. Koyu Galatasaraylı kardeşim söyleyip duruyor. Hay gelsede bende kurtulsam tüm Galatasaraylılarda :D
@UnalAysal_
Ünal Aysal
Didier Drogba ile görüşmemiz olumlu geçti. Teklifimizi ilettik. Düşünmek için zaman istedi. 1-2 güne sonuçlanır.
Twitter fake olsa bile paylaşayım dedim :D
Ben yatiyorum arkadaslar, yeter Drogba'dan cektigimiz verdigimiz emeklere degse bari iyi geceler :)
Valla İngiltere'deki Türk restaurantlar var sanırım.
Google'dan baktım Sofra Restaurant İngiltere yazdım ilk sıradaki sitede buldum bi restaurant ama tabi orası mı bilemem :D
SOFRA RESTAURANTS GROUP
COVENT GARDEN RESTAURANT
36 TAVISTOCK STR. COVENT GARDEN WC2B
TEL:0207-240 37 73
Aha siteside var :D Hayırlı olsun Drogba o zaman :D Sofra Restaurantın ayrı bir yeri olur heralde gelirse :D
http://www.sofra.co.uk/
Geyiği abartmayalım :)
Valla GSCimbom'da Covent Park'ta deniyordu ben de Covent Park'takini aradim yok dediler.
Not: Uyku tutmuyor :D
ceylancapa Ceylan Capa
Arkadaslar banada Sofra'da yemek yiyiyorlar diye duyum geldi bende sizinle paylasmak istedim
:D
ceylancapa Ceylan Capa
Yeni kalecimizde Italyan liginde oynuyor .. Daha kesin degil konusuldugu icin suan yazamiyorum. el sikisildigi an bilgilendirecegim sizi
fatih terimin kızının arkadaşıydı bu bayan :D
Osman Altunterim çok iddialı konuştu twitter üzerinden:
"Ünal Aysal'ın Londra'ya gitmediğini söyleyenlera bazı bilgiler vereceğim.. Eğer bakabilirlerse buyursunlar araştırsınlar.."
"Tarih : 22-05-2011 Yer : İstanbul Atatürk Havalimanı CIP Lounge Saat : 13.00 suları.. Ünal Aysal Londra uçağına chek-in yaptırıyor.."
"British Airways'e ait BA679 sefer sayılı uçakla 13.55'te Londra'ya hareket ediyor.. Londra'dan dönüş için THY'den alınmış bileti var ama.."
"tarih belirsiz.. Yani bileti istediği an kullanabiliyor.. Şimdi bu bilgileri teyid ettirdim kendi adıma.. Ve çok sağlam kaynaklardan.."
"Aksini iddia edenler ve Aysal Londra'ya gitmedi diyenler bu bilgiler ışığında tekrar bir araştırma yaparlarsa sevinirim.."
"Benim bu bilgilere ulaştığım kaynağımın adını dünya alem gırtlağıma bassa söylemem.. O yüzden kimse ısrar etmesin.. Kimsenin başını yakmam!"
"Öte yandan, Drogba transferi gerçekleşmezse eğer, bunun nedeni kesinlikle Drogba olmayacak! Ne demek istediğimi de anlayan anlar.."
Gidin yatın beyler sabah bakarsınız yav :D
Saçmalamayın ya gidin yatın :D Adamlar restoranı aramış :D
Aklıma Gs-Fb maçında Lugonayla Drogbanın karşılaşma ihtimali denk geldi :D
Bizim Stadyum'da da Faik Cetiner Reina GS'de demis herkes dikkat cekmek icin sallamaya basladi.
Drogba bizim kadar stres yapmadı la.
Valla tabii heyecan oluyor, büyük transfer beklentisinin havası farklı bir şey ama Drogba Galatasaray'a bu sezon gelmez gibi geliyor bana. :)
Baskana "Alamaz ki Alamaz ki Alamazki" falanmi desek, belki alir ozaman :D