Niang için vereceğimiz bonservis bedeli en fazla 10 M € olmalı.31 yaşında ama takıma direkt 2-3 sene maksimum katkıyı sağlar.
Alabilirsek Hoarau veya Gignac çok daha güzel olur.
Printable View
Niang için vereceğimiz bonservis bedeli en fazla 10 M € olmalı.31 yaşında ama takıma direkt 2-3 sene maksimum katkıyı sağlar.
Alabilirsek Hoarau veya Gignac çok daha güzel olur.
Valla bencede. Niang yerine Gignac alınmalı. Eğer 10 milyon euroyu nianga vereceksek Gignac'a biraz fazla verip almalıyız. Şahsen ne kadar yararlı olursa olsun artık yaşlı oyuncu istemiyorum ben..
Onlar Gignac'i almazlar Aziz Yildirim tanimiyordur bile onu.
Artık mesele Aziz Yıldırım'ın tanıyıp tanımaması değil,Aykut Kocaman'ın isteyip istememesi bu ayrımı iyi yapalım. ;)
Güiza ve Deivid gidince de 2 tane genç yabancı alsak tadından yenmez.
Fanatik Ve Gyan Fenerde diye başlık atmış Ali Koç Transferi bitirdi falan yazıor resmi değil ama inansak mı ?
Kaynak Fanatik'se seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum :)
balotelli 26 milyon euro gyan 16 vay arkadaş ya.güizadan sonra tekrar bi büyük turnuvada parlayan oyuncuya yüksek ücret ödeme hatasına düşmemeleri gerek
fotomaçtan iyidir
Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman’ın geçen sezon Sportif Direktör olarak takip ettiği ve alınmasının bize yarar sağlayacağını rapor ettiği futbolcuları kulübümüze katmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Fransız Nancy kulübünden Senegal asıllı Fransız futbolcu Issiar Dia’yı kadromuza kattık. Son derece süratli bir sağ kanat oyuncusu olan Dia’nın da takımımıza büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Transfer sezonu kapanmadan ihtiyacımız olan bölgelere yeni takviyeler yapacağız. Bu bağlamda bir ya da iki yabancı oyuncu transferimiz daha olacak.
Aziz Yildirim Fenerbahce Dergisi Agustos sayisinda soylemis bunlari..
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20380
Şu başlığa her girdiğimde belki oyuncu almışızdır diye giriyorum, ne zaman alacağız diye çıkıyorum.
Gyan Fenerde diyolar doğrumu :) Bi kaç gün sonra İstanbul'a gelecekmiş.
gyan gelecek diyen de var. niang + bir yıldız gelecek diyen de.
Aziz Yıldırımın dediğine göre 1 ya da 2 yabancı transferi olacak..
Niang her an açıklanabilirmiş.Kaynak; Hürriyet.
Fener golcü transferini bitirdi
Fransa'da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, Marsilya'nın başarılı golcüsü Mamadou Niang'ı renklerine bağladı.
Batefimbi Gomis ve Asamoah Gyan için verdiği astronomik tekliflere rağmen transferi gerçekleştiremeyen Fenerbahçe yönetimi, Marsilya'nın tecrübeli golcüsü Mamadou Niang'ı kadrosuna kattı.
Son şampiyon Marsilya ile 2014'e kadar sözleşmesi bulunan Senegalli golcü için yaklaşık 13 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödenecek.
Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 32 maça çıkan 30 yaşındaki golcü 18 gol kaydetti. Senegal Milli Takımı'yla 32 maça çıkan Niang, 13 gol kaydetti.
Goal
İyi futbolcu ama biraz pahalı sanki.. Gol atsın yeter.
30 yaşındaki ve çok da tanınmamış bir oyuncuya 13 Milyon € Fenerbahçe bile vermez. Açıkçası habere inanmak zor geliyor.
niang transferi oldukça iyi olur. inşallah doğrudur
13 milyon euroysa cok para ama 2 sene üst düzey oynar cok gol atar Niang Türkiye'de.
Gomis çok daha iyi olurdu aslında, ancak riskli adamın nolacağı meçhul çok korkuyordum öyle bi riske gireceklerdi diye.
Bu paranın biraz daha fazlasına yaşı daha makul bir adam alınabilirdi. Bu transfer içime sinmedi şimdi.. Yararlı olur mu e bi zahmet olsun artık o kadar paradan sonra..
niang'i almisiz. hayirli olsun.
11 milyon euro.
Niang beğenilmiyor yahu hayret .Adam geçen sene Marsilya'nın şampiyonluğunda önemli katkı sağladı .Eğer bittiyse müthiş transfer olur .Tebrikler Fenerbahçe Yönetimine .
Resmi siteden halen bir açıklama yok. Ama umarım doğrudur.
Niang ı beğenmeme gibi bi durum yok 31 yaşındaki oyuncuya bu kadar bonservis verilmesi biraz rahatsız edici o kadar.
Umarım tamamdır bu iş o parayı unutturur bizlere.
Senelerdir aradığımız özlediğimiz tarzda bi forvet olacak sonunda
10 milyondan fazlası hem Niang için hem Gyan için fazla olur, haketmedikleri bir miktar olur. Gyan'a 16 verileceğine 10 civarı Niang'a verilsin, ayrıca aynı fiyatta olsalar bile Niang'ı tercih ederim.
Dergide çıkan yazıya göre 2 yabancı alınacaksa, orta saha veya forvet alınıp Alex'in durumuna göre yeni sistem oluşturulabilir, olursa mükemmel olur, olur mu, pek sanmıyorum, gönderilecek yabancılara göre genç oyuncu alınacaktır, forvete tanınan bir isim alınacak sadece diye düşünüyorum.
stoch - niang - dia
üçlüsü ile gol sorunu çekmeyiz.
31 yasinda bir adam icin 11 milyon Euro cok degilmi ? sanki FB'de City yolunda ilerliyor gibime geliyor
Giganc'ı çok istiyordum madem onu almıyoruz Niang iyidir :D Lig 15-20 gol arası bir standart tutturur en az 2 sene. :)
Yaşın önemli olduğunu düşünmüyorum, şöyle ki, tabi 33-34 yaşındaki adama bu kadar para verilmez ama 30 yaşındaki bir adamı alıp 2 sene rahat 3. sene de kısmen kullanabilirsin. Güiza 26 yaşında alındı da ne oldu, geldi 29'a.
Eğer faydalı olacaksa ki Niang'ın faydalı olacağını düşünüyorum, 10 milyona kadar çıkılabilir, fazlasının zaten etmeyeceğini düşündüğümü söylemiştim. Oyuncu bir şekilde defolu değilse zaten, düşük fiyatlara Türkiye'ye getirmek zor, zaten buraya gelen yıldız isimlere baktığmızda ya yaşları artık bir yere dayanmış ya da geçmişte tam randıman gösterememiş isimler, o isimlere de baktığımızda 7-8 civarı ancak geliyorlar Türkiye'ye.
Ayrıca keşke City gibi olsak, adamlar 10 dese biz 15 veriyoruz sorun değil deyip alabilsek oyunculara.:D