Kareografi Konusunda haklisiniz yonetimin haberi olur Kucuk Bir pankarta ne yonetim karisir ne baskasi 213213 tane pankart açiliyor yonetim hangi birine kariscak yada sunu açin bunu acin diyecek
Printable View
Kareografi Konusunda haklisiniz yonetimin haberi olur Kucuk Bir pankarta ne yonetim karisir ne baskasi 213213 tane pankart açiliyor yonetim hangi birine kariscak yada sunu açin bunu acin diyecek
Bu takımın 1. kaptanı Gökhan Gönül olmalı.
Normalde stada giren tüm pankartlar kontrol edilir.Tabi bu bir mecburiyet değildir ama ters bir pankart takıma ceza getirmesin diye kontroller yapılır. Galatasaray Başkan'ı ve yönetimi buna gerek duymuyoruz biz taraftarımızın sağ duyusuna güveniyoruz diyebilir,bunda bir şey yok.
Fenerbahçe USA New York'da yapılan Türk Günü yürüyüşünde Burak Yıldırım'ı unutmadı.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...55914572_n.jpg
Kulüp acıklama yaptı.
Yine cevap verilmeye tenezzül edilmeyecek bir açıklama yapılmış
Suçlamalar da bulunulmuş ama hepsinin cevabı var ve son olarak da bu suçlamalarla mahkemelere gidenler davaları kaybetmişlerdi
Yönetim kendi son 1-2 haftadır sonunu hazırlamaya çalışıyor
Alakasız konulara giriyorlar gerçekleri örtbas etmeye çalışıyorlar çıkan kanıtları yalanlıyorlar..
Ne diyelim Allah'ın adaletine sığınıyoruz,Allah'a şükür ki o adalet 2 yıldır bizim yanımızda.
Allah akıl ve fikir sağlığı versin Fenerbahçe yönetimine.Ortamı geren bizmişiz,varsın biz olalım.
Ahahaha 2. aciklama gelmis o daha komik yine fatih terime sallamislar :D
Merak ettiğim tek nokta ; neden 2 açıklama ? tek açıklama olsa benim için sıkıntı olmazdı , yoksa dediklerine katılıyorum kulübün :)
Bunları yazarken inşallah transfer görüşmeleri de yapılıyordur , yoksa çekeceğiniz var :)
Yine cevap verilmeyecek muhtemelen artık bende okumadım. Neler saçmaladıklarını az çok tahmin edebiliyorum.
AA gidene kadar ne resmi siteye giriyorum ne transferleri adam akıllı takip ediyorum.
Forza GFB !
hahahahah Fenerbahçe'nin yaptığı bu açıklamalar ve Aziz Yıldırım'ın daha önce mali durumdan bahsetmek yerine Galatasaray'dan bahsettiği açıklamalar son derece saçma ve kendi içindeki sorunları gündeme getirmemek adına yapılmış saçma kendi işine bakmaksızın başkasının işlerine burun sonmaktır. dün Ünal başkan çok güzel söyledi ben kendi külübüme bakarım diye. onlarda öyle yapmalı bu yapılan sadece acizliktir gülüp geçiyorum anca. Stad yapımında aslantepe arazisi 300 küsür dönümdür stadın yapıldığı yer dışındaki kısımlar devlete verildi ikide bir devlete stad yaptırdı diyip duruyorlar gerçekten komik. vergi konusuna gelince zamanında Aziz yıldırım ve Adnan Polat vergi affından kulüplerin faydalanması için çalışma yaptılar ve başardılar son 10 yıllık vergiyi sormaları da son derece samimiyetsiz. o zaman dün Ünal Aysal'ın söylediği yardımları devlet arazilerini vs ben açıklamada göremedim o konuyla ilgili herhangi bir şey neden yer almıyor açıklama yapıldı da ben mi göremedim yoksa çünkü haber sitesinden okudum. 3 temmuz sürecinde bir Gs taraftarı olarak Aziz Yıldırım'ı ne kadar destekleyip şike yapmadığına sadece adamı aşağı çekmeye çalıştıkları için bunu yaptıklarına inansam dahi Aziz Yıldırım ve yönetiminin yaptıkları son derece anlamsız ve saçma. adamın işi gücü yok her ağzını açtığında Gs'ye sallıyor saçmasapan şike savunmasını dahi Gs maçı izleterek yapıyor. üzülüyorum Fener'e cidden bu kadar amatörce yönetilmesini hazmedemiyorum. umarım daha iyi bir yönetim ve teknik ekip gelirde şu Aziz Yıldırım kurduğu saltanata son verilir. çünkü cidden kulübe zarar vermeye başladı.
IRKCILIK videosunu yayinliyan arkadas yeni bir video daha yayinlicakmis.
bu açıklamada;
1. muslera ısınmak için sahaya çıktığında el kol hareketleri ile bizleri tahrik etti iddiası curutulecek.
2. muslera ısınırken gösterilen muz ayrıca gösterilecek.
3. beyaz torbalarda gelen muzlar gösterilecek.
ve en önemlisi muz gösteren taraftarlarla stat guvenlik görevlilerinin işbirliği gösterilecek.
http://eksisozluk.com/entry/33965376
Irkçılık konusunda o iki insani savunarak sıvadı yönetim,geçmişten örnek verip taş atmasınlar.
Pankart konusunda haklilar.2 yıldir oynanıyor bu maçlar.Neden kupa maçı öncesi böyle bir pankart?
3 temmuz zırvalığı komik konusmaya bile degmez.
Gelelim en can alıcı noktaya.Mali konular.Ünal Aysal bizim devletten daha fazla yardım aldiğimizi iddia eden tarzda beyan vermişti.Yönetimde açıklamasinda bu konu hakkında gayet mantıklı sorular sormuş.Sene içinde ne gereksiz açıklamalar yaptılar hiç değilse bu idare eder
Ek olarak ben Unal Aysalin ne yapmak istedigini cozemedim. Resmi siteden cevap verirken iplemiyoruz, kontrolunuzu yitirdiniz falan diyip hem taraftarin gazini aliyolar hem de ortami biraz olsun yumusatiyolar. Ondan sonra Unal Aysal, hem de sampiyonlugun resmilestigi, kupa alınan bir gunde tvye cikip saydiriyo da saydiriyo. Sormazlar mi adama simdi senin de fb yonetiminden bir farkin kalmadi hani nerde o elit durus, o efendilik diye? Simdi ne oldu, bir haftada sular biraz durulmus gibiydi, tekrar en basa donduk.
Alıntıdır
Ünal Aysal'ın spontane vermiş olduğu cevapları ısıtıp ısıtıp önünüze koyuyorlar,bence pek aldırış etmeyin dün ben izledim programı gayet efendi bir şekilde kimseye saldırmadan güzel bir ortamda iyi bir sohbet ettiler Top Bizde ekibiyle.
Allah Aziz Yıldırım'a uzun ömür ve uzun süreli başkanlık nasip etsin. Genel Kurulunda, resmi sitesinde, resmi kanalında bu kadar fazla Galatasaray konuşan bir Fenerbahçe başkanı daha gelmez herhalde.
Aziz Yildirim devam ettikce Galatasaray uzun seneler boyu sampiyon olur.
yönetim taraftarı yanında zannediyor ama öyle değil. o günler geride kaldı.
Bence yönetimin yaptığı açıklama sonuna kadar haklı.Ünal bey devleti yanına aldılar dediğinde bişey olmuyor da Aziz başkan sual sorunca mı sıkıntı oluyor.Çok haklı bir açıklama yapmış.Önümüzde TK maçı var ve Trabzona bu pankartlarla gaza getirmiş oldular istediklerini yaptılar.Olaylar çıkarsa acaba ne diyecekler çok merak ediyorum.
Selim Soydan: "Alper Potuk, Fenerbahçe ile görüşmeye gelip yönetici, para fazla istedi diye çık bu odadan derse oyuncu tabi gelmez."
Selim Soydan: "Galatasaray ne veriyorsa her oyuncuya 2 mislini vereceksin."
nedeni bu ise fenerbahce yoneticileri hata yapmis bence.
O işi yapanın Ali Yıldırım olduğu söyleniyor ama ne kadarı doğru bilinmez. Ali yıldırım alper ve menejeri arasındaki bir sebebten yattı transfer tek kesin olan bu
Selim Soydan nerden biliyormuş ? Boş boş konuşsun anca
niye bilmesin ki fenerbahçeye yillarini vermis bir adam hicmi yonetici vs tanidigi yok illaki vardir.
Gelirse ne ala gelmezse de gelmez. Galatasaray'ın verdiğinin 2 mislini her transferde vereceksek yolu bulamayız. 21. yüzyıldayız artık bu tip politikalar çok geride kaldı.
Alper'in geçen sene devre arasında transfer meşkalelerini hatırlarım da aklıma geldi. Bize acil bir şekilde orta saha lazımdı, Alper'in peşine düştük alamayınca başka bir transfer yapıp transferi kapattık. Bu devre arasında bize Ofansif Orta Saha lazımdı (Hani Cristian'la Caner'in oynatılmaya çalışıldığı ve bizim hayretle izlediğimiz pozisyon) Belhanda'nın peşine düştük alamadık bu bölge için yine transferi kapattık.
Ben bu mantığı anlamıyorum işte, sana o bölgede oyuncu lazım hayati önem taşıyor senin transfer çehren o kadar düşük ki 1 oyuncu peşine düşüyorsun onu da beceremeyince transferi kapatıyorsun, Dünya yıldızı getirecez deyip İ.B.B'den Webo'yu İtalya'dan ve Rusya'dan aforoz edilen Ziegler'i getiriyosun, o kadar kötü planlaman var ki sistemin belli, O sistemde Kuyt ve Topuz'u oynatacağını bile bile 1 sezondur top oynamayan Krasiç'i 7 milyon € vererek getiriyosun ve adam 1 sene yatarak senden para kazanıyor.
Transfer konusunda mevcut yönetime ve heyete güvenmek mi ? Planlamanın sıfır olduğu, Menajerlerin para tuzaklarına balıklama atlayabilecek bir yapıya güvenmek aşırı iyi olmayı gerektirir.
Aziz Yıldırım'ın içindeki enerji bitti. Tıpkı bir pil gibiydi. Hızlı, sağlam... Ancak artık miadı tükendi. Benim gibi AzizFan birisi bile artık yaptığı yanlışlardan ötürü kendisini o koltuğa layık görmüyor. Bugüne kadar bir çok hatasını eleştirsekte başkandır telafi eder deyip es geçtik. Ancak o hep tersini yaptı. Neydi bu hatalar bir kaçını sayayım:
2007 yılında çok iyi giden takımımız Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilkkez Çeyrek finale çıkmış ve Chelsea'yi ilk maçta yenmesine karşın rövanşta yenilip elenmiş, yarı finalin eşiğinden dönmüştür (Kazım'ın kaçırdığı bir pozisyon gol olsa belki elemiştik bile)... Ligde ise şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştık. Bugün Aykut Hoca'ya başarılı diyen Aziz Yıldırım mantığı, o takıma kitap gibi top oynattıran ve bugünkünden daha başarılı bir performans sergileyen hocayı kovuyordu... İşte taraftar bunu es geçti..
Alex gibi bir maçta 5 gol atan, Tr'de 100 ler kulübüne giren, bir kaç kez gol ve asist kralı olan, takımın gol yükünü sırtlayan efsane oyuncumuzu bir çırpıda harcadı. Bunun yanında o kadar yaptığı katkılara verdiği yıllara bakmadan amatör bir şekilde kapı dışına attı. Bunun üzerine tercümanı ekranlara çıkarıp tehditle röpörtaj yaptırdı. Ve tercüman Samet istifa etti.
3 Temmuz sürecinde sanki taraftar olayları yapmış gibi ben Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım siz ne yaptınız demesi ve taraftarı kçümseyip hiç bir işe yaramıyorsunuz mesajı vermesi. (Bu taraftar yıllardır takımının en zor gününde tribünleri doldurdu, kartını aldı, alışverişini yaptı, kadınlar bile 40 bini buldu nankör)
Mikrofonu alıp taraftarları tırnak içinde köp..k gibi azarladı.
Fenerbahçe için çok büyük projeleri olduğunu büyük gelir getireceğini söyledi ama ne iştirki kimse bu projeleri bilemedi. Çünkü öyle bir proje yoktu.
Üç yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, önümüzdeki sezonda şampiyon olamazsak 3 yıl üst üste şampiyon olamamış olacağız.
Her sene cımbızla seçilip bir tane adamı transfer etmek için uğraşıp onun yerine 2 gömlek altı saçma bir transfer ile karşımıza gelmesi ve bize bunu ballandırıp yutturmaya çalışması. Transfer ve sportif olaylardan hiç anlamamasına karşın 15 senedir bir kulübü aynı şekilde idare etmeye çabalaması.
Bunlar son bir kaç yılda aklıma gelenler... Aziz Yıldırım Diktatör bir rejim ile kulübü idare etmeye çalışmakta ve gün geçtikçede psikopatlaşmaktadır. Burası kimsenin babasının bahçesi değil. 15 yıl kulübü idare etsende kulüp kimseye ait olamaz. Yeni dönemde yeni bir başkan lazım artık. Hayatta basit bir olayda bile bir kaç senelik bir eskimiş rejimden sonra taze kana ihtiyaç vardır.
Allah kurtarsın diyorum....
Fenerbahçenin yeni formalari diyorlar
http://4.bp.blogspot.com/-B8r4di3C7-...fJCYAAXbLc.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-JyofSeH7_x..._qCIAEz6M7.jpg
İki forma da kötü,büyük ihtimal bunlar değildir.Fenerbahçe klasik çubukludan vazgeçmez bence.