Çarşamba öğleden sonra bitiyor Şemsi.
Printable View
Çarşamba öğleden sonra bitiyor Şemsi.
SAlı günü bayramın son günü çarşamba iş var yahu. :)
Salı günü bitiyorsa okullar neden perşembe başlıyor onu anlamadım.:icon_confused: Aslında direk bu soruyuda sorabilirdim.Neyse maksat muhabbet..:icon_smile:
Okul için belirli gün var, bunu karna dağıtırken pazartesi ve salıya ekliyorlardı, şimdi sona eklemek yerine artan bu 2 günü başa eklediler Şemsi.
Anladım.Sağol açıklama için Serkan abi..:)
Burayı açtım ve kaçtım.
Sen uyanıkmıydın bu saate kadar?
Hala da uyanığım Şemsi abi (: Nerden uyudum iftara kadar ya hiç uykum gelmiyo şimdi.Annem hariç herkes uyanık zaten evde :D Bayramın ilk gününü uyuyarak geçiricem sanırım :D
Yatıyım ben artık iyi sabahlar (:
İyi bayramlar.. Kafe ahalisi
İyi bayramlar sanada Oğuz abi.Bu gece hiç yatmadım.Bakalım dayanabileceğim kadar dayanacağım.Akşama kadar dayanabilirsem uyku düzenimin düzeleceğini zannediyorum..
Sağol Şemsi..Öğleden sonraya vurur uykusuzluk en yoğun döneme.. :D
Şimdiden bastırmaya başladı.Göz kapaklarımın artık dayanamadığı vakit yatarım.Zorlamanın manası yok..:icon_smile:
şemsi abi en fazla 11'e kadar kalırsın sonra her ne yapıyorsan ayakta uyursun :D
Banada öyle geliyor..:icon_smile:
Günaydın..
Selamlar...
Selamlar Herkese
Nasısın Adaş Pokemon Modasına Girmişsin Sende:D
5 kontör yollayacak var mı bayram hediyesi :D
O zaman bana bi Dragonite çekersin Atıl :p
Çekeriz bi ara. :n:
Sağol Buğracım :D Helal olsun :D Örnek alsınlar seni :p
Yatmadım bugün hiç.1 saat sonra felan yatmayı planlıyorum.Böylece uyku düzenimin düzeleceğini umut ediyorum.Bakalım her şey yolunda gidiyor şimdilik..:icon_smile:Quote:
İyi bayramlar sanada Oğuz abi.Bu gece hiç yatmadım.Bakalım dayanabileceğim kadar dayanacağım.Akşama kadar dayanabilirsem uyku düzenimin düzeleceğini zannediyorum..
Ben de 5 saatlik uykuyla duruyorum.Normalde 8 saatten az olmazdı :D Gece 2-3 gibi yatsam sabah 12-1 gibi uyansam düzenim yerine gelir :p
Sizin okul kaçta başlayacak?
9'da başlıycak.Ben 7'de kalkıcam.(:
Nasıl bir uyku düzeni oluyor o zaman bu? :icon_smile: