Ronaldinho bu saatten sonra hiçbir takıma dayda veremez ...
Printable View
Ronaldinho bu saatten sonra hiçbir takıma dayda veremez ...
Ronaldinho, artık şov futbolcusu oldu bu saatten hiç bir kulübe faydası dokunmaz. Görsellik için oynayacaksa Katar veya ABD onun için iyi tercih olur. City, Agüero gibi genç yıldızları transfer etmesi gerekiyor.
Futbol piyasasını Fm ye çevirdiler ya herkese paralar yağdırıyorlar.
vay vay vay. Bir zamanlarin Ronaldinho'su simdi 11 MN € lar ile olcusuyor. Yazik hemde cok yazik.
Küme düşmesi halinde birçok futbolcusuyla yollarını ayıracak olan kırmızı-beyazlıların bu sezon ortaya koyduğu futbolla taraftarı kendine hayran bırakan Tuncay’a da zorluk çıkarmayacak.
Star gazetesinin haberine göre; Takım için savaşmasını göz önünde bulunduracak olan M’Boro yönetimi, milli yıldız için sadece 5 milyon euro bonservis ücreti talep etmeye hazırlanıyor. Devre arasında Chelsea’den gelen 8 milyon paundluk teklif az bulan Boro’nun küme düşen takıma gelir kazandırmak için fiyat düşürme kararı aldığı ifade ediliyor.
Ada’da ilk sezonunda küme düşme şoku yaşayacak olan Tuncay Şanlı’ya Aston Villa başta olmak üzere bazı Premier Lig ekiplerinin yanı sıra Dortmund’un da talip olduğu belirtildi.
Maraton
Tuncay zaten artık üst seviye futbolcu olduğunu kanıtladı. Umarım seneye Premier Lig'de oynamaya devam eder.
Tuncay'ın 2.sezonu bir dipnot geçelim.Quote:
Ada’da ilk sezonunda küme düşme şoku yaşayacak olan Tuncay Şanlı
Batu'ya katılıyorum kendini kanıtladı artık. Basamak basamak yukarıya çıkacaktır.
Premier Lig'de çoğu takımda oynayacak kapasitede zaten Tuncay.Devam edecektir Premier Lig'e.
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard; John Terry, Gary Neville ve Rio Ferdinand'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığını, aynı şeyi kendisinin de yaşamak istediğini söyledi.
Gerrard, tek isteğinin Liverpool ile şampiyonluk yaşamak olduğunu söylerken, "John Terry, Gary Neville ve Rio Ferdinand'a bakıyorum, kupa kaldırıyorlar. Ben de bunu Liverpool'da yaşamak istiyorum. Aslında şampiyonluk kupası yaşamak için en kolay yol, takımdan ayrılmak. Ama ben bunu Liverpool'da yaşamak ve tamamı Liverpool taraftarı olan ailem ile paylaşmak istiyorum. Benim için Liverpool'da kazanılmış bir şampiyonluk, başka yerlerde kazanılan 5-6 şampiyonluktan çok daha değerli" dedi.
Gerrard, Liverpool ile 5 yıllık sözleşme yenileyen Rafael Benitez için de, "Bence Benitez Liverpool için doğru adam. Biz hepimiz kulüpten ayrılabiliriz ama o 5 yıl daha burada olacak. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte çok başarılı olacağını umuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Maraton
http://www.sporx.com/img/2009/05/161242479820.jpg
Premier League bildiğiniz gibi: Manchester United, bugün Old Trafford'da ağırladığı ezelî rakibi Arseal ile golsüz berabere kalmasına karşın, kendisine yeten 1 puanı alarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilân etti.
Arsenal takımının ligde hiçbir iddiası kalmadığı hâlde oldukça ciddiye aldığı karşılaşmaya iki ekip şu ilkonbirlerle çıktı:
Manchester United: Van der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Evra, Ronaldo, Fletcher, Carrick, Giggs, Rooney, Tevez.
Arsenal: Fabianski, Sagna, Toure, Song Billong, Gibbs, Nasri, Denilson, Diaby, Fabregas, Arshavin, van Persie
0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ilk yarısı, özellikle Arsenal'in top kontrolünü büyük ölçüde elinde tutması sayesinde az sayıda tehlikeli pozisyonla oynandı. Arsenal 15'te Van Persie ve 45'te Samir Nasri ile goller kaçırırken; Manchester United ise, günün hareketli ismi Rooney ile 17 ve 43'te yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.
İlk yarıdan çok farklı bir görüntüde oynanmayan ikinci 45 dakikada da az sayıda karşılıklı atak vardı. Manchester United'ı nadiren kendi yarı alanına sokan Arsenal, belki pek tehlikeli pozisyon üretemedi ama, maçı yenik kapatıp şampiyonluk ilânını son haftaya bırakmak istemeyen Manchester United'ı ürkütecek ölçüde ısırgan bir futbol ortaya koydu. Arsenal'de Fabregas'ın 84'te kaçırdığı gol, United taraftarlarının yüreklerini ağızlarına getirdi. United takımı ise 58'de Tevez, 78'de de Cristiano Ronaldo'yla yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.
Böylece karşılaşma 0-0 sona erince, haftaya ikinci sıradaki Chelsea'nin 6 puan önünde lider giren United, 11. kez İngiltere Premier Ligi şampiyonu olmuş oldu. Bu arada United, bu beraberlikle, 8 haftalık Premier League galibiyet serisine de son vermiş oldu.
İkinci kez üst üste 3 şampiyonluk
Manchester United takımı, Arsenal karşısında aldığı bu beraberliğin ardından, tarihinde ikinci kez üst üste üç Premier League şampiyonluğu elde etmiş oldu. Sir Alex Ferguson ve saz arkadaşları, bu işi ilk ve son olarak 1998 ila 2001 yılları arasında gerçekleştirmişlerdi.
Manchester United'ın Premier League şampiyonluk yılları şöyle:
1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008-09
United takımı, bu şampiyonlukların tamamını, bu takımın başına 22 yıl önce gelen ve bir daha koltuğunu bırakmayan ünlü İskoç menajer Sir Alex Ferguson'ın çalıştırıcılığında aldı.
Tevez veda eder gibiydi
Bu arada karşılaşmanın 66. dakikasında yerini Park'a bırakan Arjantinli golcü Carlos Tevez'in, tribünlere uzun süre el salladıktan sonra sahayı terk etmesi, bu futbolcunun önümüzdeki sezon Manchester United'da olmayacağı yönündeki haberleri âdetâ doğruladı.
Sampiyon Manchester United. :)
Tebrikler Kırmızı Şeytanlar :) Yine Şampiyon !!
Tevez çıkarken önce bi ıslıklandı sonra bir alkışlandı el salladı ve çıktı. Garipti :)
Islığı alan onu çıkaran Alex Ferguson'dı.
Middlesbrough Tuncay'ın attığı golle 1-0 önde.
Tuncay rovaşata atmış duyduğuma göre. :D
ManU'yu can-ı gönülden kutluyorum.. 17 sezonda 11 şampiyonluk dile kolay yahu.. valla bravo..
Helal Tuncay'a güzel gol atmış valla ..
Tuncay güzel bir gol atmış gene...
Aston Villa ile 1-1 maç şuan. Middlesbrough düşmesini istemem ama Tuncay'ın daha iyi bir takıma gitmesi gerekli...
Liverpool yokmuş gibi davranan İngiliz basını böylelikle rahatlamıştır.
Biri gider biri gelir, sonuçta hiç kimse vazgeçilmez değil.
Sonuna kadar hak ettiler . . .
Son 17 sezonda 11. ŞampiyonLuk gerçekten çok büyük bir başarı.. Bu yıLda sonuna kadar hakettiLer ve kazandıLar.
Tevez Beşiktaşa geliyor :p
Hak ettiler ve mutlu sona ulastılar.Tebrikler
Üzülme Gökay artık bi dahaki seneye :D
Bir klasik daha İngiltere'nin en büyüğü olduklarını bir kez daha gösterdiler...
Bence bu sezon için beklenen oldu..Hakettiler kazandılar helal olsun..
Gökay bişi eklemek istiyorum o stadda alex ferguson ıslıklanmaz..
İngiLterenin değiL dünyanın en büyüğü.Benim için dünyanın en büyğü şampiyonLar Ligi şampiyonu değiL,premier Ligin şampiyonudur.;)
Önümüzdeki sezon fırıtına gibi geliceğiz ki zaten bu sezon kaptanımız sakatlığı herşyi bozdu ona buraya gelebilmekte iyidir ayrıca Reina fakötrü uzar gider bi daha ki sezon böyle olmaz.