Bizdeki baskan tam bir ölü öpücü oldugu icin sasirmadim :) belhanda gelir umarim.
Printable View
Bizdeki baskan tam bir ölü öpücü oldugu icin sasirmadim :) belhanda gelir umarim.
Belhanda ya da Ruiz'den hangisi gelirse gelsin fitim. Lanzini'yi gelecek sezon bedava alma şansını da kaybetmiş olduk.
Ben arap ulkelerini para icin kabul eden futbolcunun kisiligine aciyorum. Bana vizyonsuz geliyor acikcasi. İdeali olan ve potansiyeli olan genc yetenek oraya gitmez. İyiki gelmedi. Belhanda gelsin.
6'da çok fazla değilmiş aslında, alınamaz mıydı 6 milyona.
Bence yonetimle alakasi yok bu sefer.Adam tercih etmis Katar`i.
Ya da kulübü parayı görünce adamın elini kolunu bağladı , bilinmez.
Lanzini transferinde eminim o katar kulübü kadar bizimkiler de çaba sarfetmiştir. Ama bizimkiler muhtelemen parayı peşin ödemek yerine bir miktar peşin+geriye kalanı da taksit şeklinde düşünüp ödemek istemişlerdir ama bunu kabul etmeyince aç gözlü Arjantin kulübün başkanı da adamı pisi pisine katar kulübüne bence sattı. Lanzini'ye o kulübün başkanına ve menajerlerine de yazıklar olsun. Bence Belhanda gelmeli..
Bu arada gökhan töre ve kulübüyle de kesin anlaşmışız. Artık hayırlısı olsun..
Alıntı: http://www.sondakika.com/haber/haber...sunda-6353088/
Çok sevindim gerçekten Lanzini'nin gitmesine es kaza bize gelse Delgado kadar bile etkili olamayacaktı.
En başından beri Ruiz'i isteyen nadir insanlardan biriyim ama çok gösterişli olmayıp bize maksimum verimi verip başarılı olacak oyuncudur.
Töre transferide iyi olur Kerim Gökhan çekişmesi başarıyı getirecektir.
Katar gibi bir kulübe bu yaşta giden bir futbolcu gerçekten rengini belli ediyor, Beşiktaş için en hayırlısı olmuş.
Karakteri değil cebi sağlammış adamın.
Ruiz gelir büyük olasılıkla bu gelişmenin ardından
Gökhan Töre, yarın kesin olarak KAP'a bildirilmeli bu kadar haberin üzerine. Bir de, şl playoff turu listesi için son tarih 11 Ağustos ve önümüzde 3 günlük bir süre var. Bu sürede sağ bek ve 10 numara transferlerini de tamamlamalıyız. Bakalım neler olacak şu 3 gün içerisinde?
10 milyon Euro'ya transfer olmuş Lanzini bu arada
SON DAKİKA: Beşiktaş, Gökhan Töre ile 5 yıllık anlaşma sağladığını borsaya bildirdi.
Bonservis bedeli 4.5 milyon euro. Net transfer başarısı. Hayırlı olsun.
sonunda bildirildi :D
-2014-2015 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2015-2016 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu için 1.600.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.
Gökhan hayırlı olsun.:)Çok iyi transfer.
Lanzini transferi olmalıydı..
Besiktasin en onemli transferiydi bu
Lanzini ve River Plate başkanı D'Onofrio'nun çok umrundaydı. :) Arkadaş köle satışıdır, transfer işleri. Maalesef böyledir. Dünün gladyatörü bugünun futbolcusu, basketbolcusu, boksörü vs. vs. Lanzini bir Arjantinli, dolayısıyla Türkiye'ye gelmesiyle Katar'a gelmesi onun için çok da önemli değil. Maddi çıkarı önce gelir. Türkiye Ligi çok itibarlı bir lig değil birçok Avrupa'daki liglere göre öyle; ama elle tutulur başarılar çeşitli turnuvalarda zaman zaman sağlanıyor. Transfer olayına gereğinden fazla anlam yüklenmemeli. Elinizde epey fazla ihtimal olmalı. Desteksiz barut atmanın affı yoktur bu işte. Desteksiz atarsan kaybedersin. Bırakalım bu duygusal ayakları... :icon_smile:
Gökhan Töre'yi iyi pazarlıklar sonucu almış Bjk hayırlı olsun
Ahmet Nur Çebi Ntvspor'da konuşuyor, Sağ bek ve Forvet arkası transferi için görüşmeler sürüyor 2 transferi de bitireceğiz dedi.
Eleştirdiğimiz gibi tebrik etmeyi de biliriz. :) Gökhan Töre, gerçek anlamda bir transfer başarısıdır. Hayırlı olsun Beşiktaş'a. Bir de Porto, Leverkusen veya Zenit'i çekseydik de; sevincimiz kursağımızda kalmasaydı keşke!
10 numara ve sağ bek transferlerinin de en geç 3 gün içinde KAP'a bildirilmesi gerekiyor ayrıca. Listeyi tam kadro yollamalıyız, ne olursa olsun.
Gökhan Töre piyasa koşullarında ödenecek bonservis ve maaş açısından çok uygun bir transfer oldu.Tabii bunda Gökhan'ın isteği de önemli rol oynamıştır.İhtiyacımız olan bir isimdi Gökhan ama opsiyondaki 7.5'da çok olurdu şimdiki Gökhan için.Gökhan'ın geçen sezonun üstüne koyması gerekiyor.Umarım gelişimine devam eder.Hayırlı olsun.Emeği geçenlere de teşekkürler.
Garip gelebilir ama ben transfer ekibinde olsam Celutska'yı önerirdim hocaya.Hem bonservisi elinde hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor,bonservisi elinde.Performans-maç primi esaslı bir sözleşmeyle katkı verebileceğini düşünüyorum ben kısa vadede.
1+1 yıllık performansa dayalı bir kontrat denenebilir bence :) Açıkçası formda dönemini hatırlayan biri olarak Serdar Kurtuluş'tan daha iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.Ama katılıyorum,görsel olarak da biraz sıkıntılı bir icraat olabilir.Dany konusuna hiç girmemek gerek zaten :)
Yabancı hakkını bence daha verimli olabilecek bir adamdan yana kullanmak mantıklı. NE performans vereceği meçhul olan bir oyuncu riskli olacaktır bence de :) BJK'nin sağ tarafı bugün açık verdi Chelsea'ya. Sağ tarafı da sağlama alsalar 10 numara olur. Ömer'i de izlediğim kadarıyla beğendim. Güzel topçu gibi.
Sait aklımdan geçenleri foruma döktü:)
Transfere ne gerek var, hem Chelsea'yi hem de F.Bahçe'yi yendik :p
Unutmadan Atınç'da iyi olacak ancak oynaması lazım. Umarım fos çıkmaz, boyu falan iyi ama :)
Öncelikli değil ama bu aralar aklımı Mbia aldı. Hem stoperde oynayabiliyor hem de defansif orta sahada. Atiba'nın Kamerunlu versiyonu, bir başka deyişle az teknikli hali. Bonservisi elindeyken böyle bir oyuncuyu kaçırırsak yazık olur hali hazırda Atiba'nın takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlamışken. Olası 2 sakatlıkta orta sahada alternatif yok. Kadro genişliği açısından rahatlık da sağlar. Keşke menajerler felan önerse de bizimkiler bir sürpriz yapsa. Öyle menajerin elini öperim.
Atınç'ı 3 sene evvel çıplak gözle izlemiştim. Son derece soğukkanlı ve güven veren bir oyun tarzı vardı. Ne oldu, neyi beğenilmedi de kiralık gönderildi anlamadım. Üzerine düşülseydi, Dany gibi gereksizleri falan almayıp kendi altyapımızdan yetişen adama inansaydık Atınç, çok daha iyi durumlarda olabilirdi. Umuyorum, bu sene kiralık falan gönderilmez ve Ersan'ın yedeği olarak tutulur takımda.
Sağ bek %1.000.000 şart bu takıma. Serdar+Necip'ten ancak yarım sağ bek çıkar bana göre. Martin Linnes ismi geçiyor ve yöneticiler de sağ bek alınacağını söylüyorlar. Linnes iyidir işte, alıp getirsinler hemen.
HeracLes'in düşüncelerine de bire bir katılıyorum. Bize defansif orta saha da lazım. Veli veya Atiba olmadığında o bölgede oynatacağımız sağlam bir adam yok.
Jones'un bize hiç bir yararı yoktu. Onun yerine alt yapıdan bir adam oynasın daha iyi.
Önce bir ofansif ortasaha ile sağ beki alalım da,orta saha için artık gerektiğinde Serdar ve Franco'yu kaydıracağız,idare edeceğiz bir şekilde.Para yok çünkü.:)
Bize acilen sağ bek ile 10 numara lazım. Yoksa hakikaten bu iyi giden hava bozulacak.İnşallah Yönetim doğru adımlar atar. Herhalde bugün yarın belli de olur diye düşünüyorum.
Jones'un zamanı geçti artık, Serdar'ı hiç orta sahada kullanmadık. Adam Gaziantep'te milli takıma kadar yükseldi orta sahada oynayarak. Bilic de kadro derinliğinden bahsetti turnuva sonrası. Mbia tarzı bir oyuncu olursa ki bedelsiz ben olsam kaçırmam, büyük rahatlık sağlar. Bizim takım sakatlıktan çok çekti. Bu riski göze almamaları lazım.
Beşiktaş, Belhanda için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı. Teklif kabul edilmezse Bryan Ruiz'e yönelecek. (NTV Spor)