Merhaba Aykut. Merhaba'dan 1 ileriye geçelim, muhabbet konusu olsun ki muhabbet devam etsin.:D
Printable View
Merhaba Aykut. Merhaba'dan 1 ileriye geçelim, muhabbet konusu olsun ki muhabbet devam etsin.:D
SelamLar Kahve Ahalisi KimLer var KimLer yok bakaLım
Okulda haftasonu gelsede tatil olsa diyorum..Haftasonunda da okul olsun Diyorum...Nasıl bir ruh halim varsa..:D
Merhaba Burak. Elde edilemeyene duyulan istek herhalde Aykut.:D
Ya Abi benim kafama takıldı su 900 imza :D:D
galiba ben elde edemeyeceğim şeyleri daha çok istiyorum..sadece okul falan değil.:D
Haftaya İstanbul buluşması yapıyoruz abi.Sende atla otobüse gel o zaman..:icon_biggrin: Bende senle görüşmek isterim doğrusu yüz yüze ama seninki gibi bir sebebim yok doğrusu..:icon_smile: Varsa arkadaşının bir resmi yollayabilirmisin özelden.Merak ettim valla..:icon_smile:
o an ne görürsem veya ne istersem açıkcası..:D
Resmi yok, uzun zamandır benzetiyordum da son günlerde samimi olduk, sohbet etmeye başladık Şemsi. Yakında bir fotoğraf çekiliriz nasılsa, o zaman atarım.:D Bursa'ya bu hafta gelme durumum vardı ama bazı engeller çıktı gelemedim. 1-2 aya kadar İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum, o dönemde de bir terslik çıkıp iptal olmazsa görüşürüz.
Ulaşılamayan her zaman daha değerlidir Aykut. Aşkların bile en büyüğünü kavuşamayan aşıklar yaşamamış mı?:D
Şemsi bence sen Serkan Abiye baya benziyorsun hep sölemek istemişimdir :D:D
kolayca ingilizce öğrenmek istiyorum..bir yolu varmı..? :icon_biggrin:
İngiltere'ye git, hiç zorlanmadan öğrenirsin, kolay kolay.:D
Çok kişiye benzetiliyorumda bunu ilk defa duydum.Doğrusu hiç düşünmemiştim Serkan abiye benzediğimi..Çalışkanlığı olsun,dürüstlüğü olsun o açıdan benziyoruz ama..:icon_razz:
Tamam abi.İstanbul'a gelirsen senin için özel bir İstanbul buluşması bile yaparız valla.:) Olmadı Emre abiyide çağırır 3 lü bir görüşme olayına gireriz..:icon_smile:
Ayrıca ulaşılamayanın daha değerli olduğu fikrine katılıyorum.Özellikle aşk konusunda.Mesela ben hoşlandığım bir kıza daha yakın olmaya başladığımda o ilk zamanlardaki çekiciliği kalmıyor.Uzaklaşınca tekrar o çekicilik gündeme geliyor.Tabii bence buna aşkta denilmez ya o ayrı bir konu..
şöyle internette kolayca öğrenebileceğim yer olsun ya..Şimdi oralara gidersem bi daha dönmem..:D
benim arkadaş gitmişti ingiltereye su gibi konuşuyordu ama orda pek komşuluk arkadaşlık yokmuş,soğuk insanlar diyordu..:n:
Peki ben msn deki konuşmalarınızı nereden bileceğim? :icon_smile:
biliyorum demedim sadece derdimi anlatabilirim dedim zaten..:D
İyi geceler.. Açılınız..
Uyanın artık açın şu kafeyi pazar diye bu kadar geç açılmaz.
Ben uyumuyorum apo :0:.
Merhabalar.Birazdan maça gidecem Bafraspor-Trabzon Yalı Spor.İki takımada başarılar :D:D
trabzon Yalı alır .. genel olarak hücum futbolunu seviyorlar. bafraspor ise kollektif oynasada boğucu pres yapamıyor. iki takımında dünya çapında etkili silahları var. Ama tecrübesiyle trabzon yalıspor alır maçı :D :D
Selamlar kafe ahalisi..